שלום לכולן

אמאל4

New member
שלום לכולן

אפשר להצטרף? התיתמתי לפני 6 שנים. אימי היתה בת 57 במותה,נפטרה מארוע מוחי. מאז לא עובר יום בלי שאתאבל עליה,כל יום היא עוברת לי במחשבות,אצלי בלב,בראש,בנשמה. לא יודעת מה לעשות עם הכאב הנורא הזה! מרגישה כמו שמישהו הוציא לי את המלח מהאוכל אין לי טעם לכלום. לפני החגים התחושה הזו מתעצמת כ"כ שזה כואב כאב פיזי

אמאל

ברוכה הבאה, אני עצמי ממש כבר לא ילדה ואמי נפטרה לפני קצת יותר מעשר שנים ולמרות זאת עדיין מתגעגעת היא עדיין חסרה לי, אני עצמי משתתפת כאן מידי פעם בפורום - נכנסת בעיקר כשמרגישה צורך - שהגעגועים גוברים וכשנזכרת ועצוב לי - פורקת קצת מהלב על ידי כתיבה וקוראת הודעות ומזדהה, וזהו... מקבלת מכל זה תמיכה ומרגישה יותר טוב - עד הפעם הבאה.

מה ז'ת'ומרת? ברור שאפשר.

להיצטרף ... קראתי גם את ההודעה הנוספת שלך, ואת נראית לי אישה עם משאבים עצומים - גם מגדלת בעצמך 4 ילדים, וגם דואגת כל כך לאחים ולאחיות שלך, וכל זה כזאת כל כך כואבת ... כל הכבוד לך. וכמובן, ברוכה הבאה
סקאלי

libi4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אמא זו באמת הנשמה שלנו ולא נראה לי שניתן לעשות משהו בחיים בלי הזיכרון! מנחמת אותך בעובדה שכולנו באותה הסירה.... רק טוב!

שלום לך

איבדתי את אמי כבר לפני כ....30 שנה....ועדיין מוצאת עצמי נזכרת ומתגעגעת.... את יכולה להבין שכבר איני ילדה, וכבר גידלתי ילדים משלי, אבל הגעגועים לאמי עדיין שבים וצפים לא אחת...והזכרונות הולכים איתי... אם כי הם עברו שינויים במהלך השנים...כיום גם "בזכות" הזמן וגם בגלל השקפת עולמי הכאב הפך לגעגוע ולזכרונות שבחלקם הגדול נעימים ושמחים ... ברוכה הבאה אלינו
שתפי אותנו ככל שתרצי ותרגישי.

Ofra m

New member
נעים מאוד וברוכה הבאה

איבדתי את אימי לפני שלוש שנים מרגישה בדיוק אותו הדבר ולגבי החגים זה ממש כך.

למעלה