שלום לכולן :)

שלום לכולן :)

נחמד שיש פורום כזה :) יש לי התייעצות קטנה אם אפשר.. אני מצד אחד מאוד חוקרת את הגוף שלי והכל, אבל יש לי ממש חוסר ביטחון לגבי הצורה של האיבר מין, אני מניחה שזה נובע מזה שאוננתי מגיל מאוד מאוד צעיר (בגן), וחשבתי שזה רע, וגם עשיתי את זה לא עם נגיעות אלא עם בגדים והפעלת לחץ מעל... קיצר...האם זה נורמלי שהשפתיים הפנימיות ארוכות כאלה? ז"א, רואים אותן בולטות החוצה... אני חוששת פשוט שיותר מדי חיכוך גרם להן להתארך ולהפוך לעור מתנדנד כזה בלי תחושה, הן גם כהות..זה נורמלי? גם כשהייתי עם חבר שלי והוא ניסה לגעת בי שם, ההרגשה הישירה של האצבעות שלו לא גרמה לי הנאה, אפילו היתה נקודה כואבת והאיזור של הדגדגן היה יבש..יכול להיות שהרסתי שם משהו? גם לכן יש נקודות עם כאב חד באזור הדגדגן? המיקום שלו בולט? כי אצלי לא ממש.. וכמובן, אזור הפתח של השתן אמור לכאוב, נכון? סליחה על השאלות המאוד טכניות, אני פשוט ממש בלחץ מזה וזה גורם לי אי נוחות עם החבר..ואני מפחדת שהרסתי לי סיכויים להנות בצורה טובה ממין..

Tidal

New member
אני חושבת שזה לגמרי נורמלי

וגם אצלי מגע ישיר עם הדגדגן כואב. תנסי יותר מסביב.

טושית18

New member
לא הרסת שום דבר...

א-לכל אחת יש איבר קצת שונה. וראיתי הרבה איברי מין נשיים...אני יודעת... בכל מקרה פתח השתן לא אמור לכאוב...גם אל נקודות בדגדגן,אלא אם כן הופעל לחץ אגרסיבי מדי או חובר זהירות...אולי שרטת את עצמך או כשהחבר נגע בך...בכל מקרה אם האיזור של הדגדגן יבש אפשרי להחדיר אצבע לנרתיק ולהרטיב אותה ,זה יעזור. יובש יכול להיות מדלקת או מחוסר גירוי,לפעמים אפילו מלחץ. אז אני ממליצה ללכת לבדיקה אצל רופא נשים ליתר ביטחון. בהצלחה.

ל"כל השמות תפוסים 11" כמה דברים:

אני יודעת למה את מתכוונת בקשר לשפתיים הפנימיות. וזה נורמאלי לחלוטין. זה שהן כהות גם נורמאלי. אצל בתולות השפתיים החיצוניות בעצם מכסות את כל האיבר ועם הזמן זה "נפתח" והשפתיים הפנימיות יותר יוצאות. אני לא יודעת כמה אפשר להנות כשנוגעים שם.
בקשר לאוננות בגיל צעיר, יש ה-מון בנות ש"שיחקו" עם עצמן ולא ידעו אפילו שזה אוננות... עם משחקים בובות ומה לא. פשוט ההרגשה נעימה להן... חלק מהגילוי העצמי.
יש בנות שהדגדגן ממש בולט ויש כאלה שהוא מתחבא לו. אנחנו זכינו בנחבא
לדעתי זה יותר יפה חחח
איזור דגדגן יבש? בעקרון כשאת מגורה הנוזל מהנרתיק אמור לצאת ובגלל שיש רטיבות באיזור להרטיב גם אותו...
לפעמים חיכוך ישיר עם הדגדגן יכול להכאיב תנסי ככה: (סליחה אם זה גראפי מידי) לתפוס אותו לא ישיר אלא משני הצדדים בשתי אצבעות. יעני מהשפתיים הפנימיות (או זה בפנים) ופשוט תזיזי אותו בתוך השפתיים, יותר נכון לא אותו אלא את השפתיים והוא זז למעלה למטה. מקווה שהבנת...
ממש לא הרסת כלום! אני לא רואה שום בעייה במה שאמרת.... אז את יכולה להיות רגועה. מקווה שעזרתי

דנטל

New member
מה שתיארת נשמע נורמלי

כשמקבלים במייל כל כך הרבה סרטונים ומצגות, כבר הכל כמעט נראה נורמלי. בכל מקרה, כשיש חששות כאלה, לא צריך להתבייש לשאול את הגניקולוג. בכלל, אם כואב משהו, אפילו רצוי להתייעץ איתו. חוץ מזה, אם היה משהו לא בסדר למראית עין, הוא כבר היה אומר.

נורמאלי ביותר....

אין איבר מין אחד דומה למשנהו. כשם שאצלינו הגברים לא הכל זהה....( עייני ערך סרט כחול...
) יש נשים ששפתי הערווה שלהן צר מאוד ואפילו אינו בולט בכלל, ישנן נשים עם שפתי ערווה בשרניים יותר או ארוכים יותר. מה שתארת מקודם לגבי היובש והחוסר נוחות לדעתי נובע יותר מלחץ פסיכולוגי קל( וחלילה אני לא מתיימר להיות רופא, גניקולוג או משהו מעבר...). אישית, תתפלאי שפתיים פנימיות ארוכות, עושות לי את זה. רק שתביני שכל אחד וטעמו הוא. מכל מקום אם נושא זה מציק לך כל כך, לכי להתייעץ עם רופא נשים כמו שדנטל הציעה מקודם.. פירסס

שיליל

New member
הכל פה נורמלי ואני איתך

לפי התיאור זה נורמלי בהחלט גם אצלי יש נקודה בקצה ש"מקפיצה" אותי, מן חדות כזו לא נעימה אבל זה תקין ולא עושים בדיוק בקצה אלא אזור שליד אנחנו לעצמנו יודעות איפה לעשות הגברים לנו לא מדייקים במיקום וזה קורה אז מזיזים אותם בעדינות לאן שצריך
לא הרסת כלום הדגדגן שלך נשמע תקין לחלוטין! כל טוב

למעלה