שלום לכולן

island

New member
שלום לכולן

הי, בוקר טוב לכולן כתוצאה מפרופיל הורמונלי לא תקין (FSH גבוה), נתקלתי בביטוי הזה "תסמונת טרנר". סליחה על הבורות, אני לא יודעת מהי התסמונת הזאת והאם יש לי אותה. בינתיים מריצים עלי כל מיני בדיקות.. תודה, המתעניינת

שלום ../images/Emo6.gif

תסמונת טרנר מתבטאת בחוסר תפקוד השחלה עקב חוסר הכרומוזום X יש כל מיני תופעות. אצל כל אחת זה שונה. אם יש לך בעיות הורמונליות זה לא בהכרח קשור לתסמונת. אני אשמח לענות לך על כל מידע דרומית

שלום וברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו החם

תסמונת טרנר היא מעין "תאונה גנטית" שמקורה בחוסר כרומוזום ה-x וכתוצאה מכך יש חוסר בהורמונים בגוף גם הורמון גדילה וגם הורמון נשים וכיום הטיפולים מביאים תוצאות טובות שבנות יכולות להגיע ל1.55 ואפילו יותר האם את מוכנה לשתף אותנו בבדיקות שמריצים בך עכשיו ולמה את חושבת שיש לך טרנר? נשמח לשמוע יותר דלית

island

New member
תודה על קבלת הפנים החמה

הי, בבדיקות הורמונליות רגילות, התגלה הורמון FSH מאד גבוה. ערכתי את הבדיקה שוב ועוד לא קיבלתי תוצאות. המשמעות של זה היא רזרבה שחלתית נמוכה. בגילי זה מאד נדיר, אני בת 33. קראתי באינטרנט מהן הסיבות לכך ומצאתי שתסמונת טרנר היא אחת הסיבות. אני מאד לחוצה, כי זה נפל עלי פתאום. לשאלתכן, קומתי אינה נמוכה. נהפוך הוא, אני גבוהה מאד. אני לא יודעת מה יש לי בדיוק, כי בודקים אותי עדיין. תודה על ההתענינות

nuritco

New member
ברוכה הבאה

שלום לך וברוכה הבאה. אני מקווה שהבדיקות שאת עוברת יעברו בשלום ושהכל ימצא תקין. אם במקרה יאבחנו אצלך תסמונת טרנר, אנחנו פה בשבילך. התשסומנת מקורה בחוסר מלא או חלקי של אחד מכרומוסומי ה-X. זה מתבטא בכל מיני סימפטומים שונים אצל כל אחת שהבולט ביותר הוא חוסר בהורמון גדילה שמביא לקומה נמוכה וכן לרוב הבנות יש שחלות לא מתפקדות. תגידי לנו מה קורה ונשמח מאוד לבפר לך על עצמנו. כדי שתקראי את הפורום מההתחלה. כל הבנות הציגו את עצמן ויש דיונים מאוד מעניינים. תהיי חזקה! נורית

זהבית 1

New member
ברוכה הבאה

קיבלת כבר מידע אני רואה מקווה שהכל יצא אצלך טוב ונשמח אם תהיי איתנו בפורום הזה עם הבנות המקסימות שיש פה

היי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה תמיד שמחות שרושמים לנו בפורום.אני רואה שעידכנו אותך כבר בכמה פרטים שקשורים לטרנר בכיף נשמח לשמוע לייעץ .תעדכני אותנו מה הרופאים אמרו לך.

למעלה