שלום לכולן

תמישון

New member
שלום לכולן

היום גיליתי פתאום את הפורום הזה אחרי הרבה זמן שאני מסתובבת עם מועקה גדולה בבטן ולא מצליחה להוציא אותה. גם עכשיו בזמן שאני כותבת הדמעות חונקות אותי ומטשטשות את הראיה... מזל שאני לבד בבית. איבדתי את אמא שלי בתאונת דרכים לפני שמונה שנים. זה היה חודש בערך אחרי שהשתחררתי מהצבא.עכשיו אני מרגישה את חסרונה בצורה מאוד חזקה בעיקבות הולדת ביתי הבכורה. אני מלאה חרדות ופחדים כל כך שיקרה לה משהו או שיקרה לי משהו וישאיר אותה בלי אם. ובעיקר מתגעגעת לאימא!!!!! לראות אותה מחזיקה את הילדה שלי. להתייעץ איתה על כל מיני דברים. וכמה שיש לי אנשים סביבי וחברים ומשפחה עדיין בפנים אני לא מצליחה למלא את החלל שנפער לי בחזה. ואני רק מפחדת שככל שביתי תגדל כך יהיה לי יותר קשה וכך היא תהיה לי יותר חסרה... זהו רק רציתי לשתף וקצת לפרוק.. זה מדהים כמה זה עוזר פשוט להוציא החוצה את המחשבות אשמח לתגובות ותודה על ההקשבה/קריאה

ברוכה הבאה

מבינה את כאבך ושותפה לו. מציעה לך לעיין קצת בדברים שכבר נאמרו/נכתבו תגלי ודאי שרובנו הרגשנו או מרגישות דומה, אחיות לצרה... אכן, טוב לשתף, לפרוק ולדעת שממול עומד אדם שמבין את דברייך כי חווה דברים כה דומים. את מוזמנת לשאול ולהתייעץ ככל שתרצי. כאן עבורך

תמישון

New member
אני יושבת מול המחשב

קוראת ובוכה ובוכה... זה עושה כל כך טוב לבכות לפעמים אפילו שזה קשה. אבל עצם הקריאה של כל כך הרבה דברים שאני יכולה להזדהות איתם עוזר לי לבכות. שזה משהו שרציתי לעשות כבר מזמןלבכות קצת עליה... תודה תודה ושוב תודה

S u n n y 1

New member
תמישון ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני בטוחה שתצאי פה מקום חם לפרוק את הכאב.

היי תמי ../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה. היה לי מאוד עצוב לקרוא את הסיפור שלך. אכן כמו שאיחוד אמרה, כבר דובר בפורום על חלק מהנושאים שהעלית, ומן הסתם עוד ידובר לא מעט. אני מניחה שהבונבונית בתמונה בכרטיס האישי שלך היא ביתך?
שמחה שמצאת אותנו, ואשמח אם תשארי עמנו.

Storm131

New member
הי תמישון

משתתפת בכאבך ומבינה כל כך.טוב שהגעת לכאן.תמשיכי לשתף אותנו ותראי כמה תהליכים ורגשות זהים עולים כאן.זה פשוט מדהים.אני יודעת מה זה לאבד את אמא בפתאומיות,בלי הכנה מוקדמת.והחרדות שלך לגבי בתך מוכרות כל כך. מקווה שתרגישי טוב יותר.ממני-STORM

MIF2004

New member
הי לך תמישון

נשמע מאוד קשה, איבדת את אמא שלך בלי שום התראה מוקדמת.... אני בהריון ובלידה הרגשתי בחסרונה של אימי יותר ממה שהרגשת בו במשך כל חיי, בכל הדברים הקטנים והגדולים היא היתה חסרה לי, ואני אפילו לא זוכרת אותה, אז אני מניחה שאצלך זה אפילו עוד יותר קשה. אני חושבת לצערי שאין, אין מה שימלא את החלל שנפער לך בחזה.... אני מניחה שככל שביתך תגדל ותחווי את האמהות שלך איתה תמצאי בה המון נחמה, וכוחות ותובנות, וגם תמצאי אצלך בדרך שבה תגדלי אותה, המון מאמא שלך ומאיך שהיא גידלה אותך, אבל החלל... החלל נשאר, אנחנו חיות איתו שם, כואב ומותיר צלקת בנפשנו יום יום, שעה שעה.... ה"אין" הזה פשוט הופך חלק מאיתנו שאנחנו לא משלימות איתו לעולם... שולחת לך
חזק !!!

למעלה