שלום לכולן...

gabriellami

New member
שלום לכולן...

שלום בנות יקרות, אני כותבת פה לראשונה אבל משתתפת פה בצורה סבילה כבר די הרבה זמן..ותומכת פה בכולן בכל לבבי. מאז שאני זוכרת את עצמי כנערה המחזור שלי לא היה סדיר עד שנאלצתי לקחת גלולות מיוחדות על מנת להביא אלי את המחזור הנכסף. ניסיתי גם מגוון רחב של טיפולים אלטרנטיבים שעזרו לי מאוד אבל לא בנושא המחזור..בתת מודע זה תמיד הציק לי אבל התרגלתי לחיות ללא מחזור.. לאחרונה, במקרה ( או שלא במקרה )נתקלתי באחות ערבייה בחודש החמישי להריונה שעובדת בבית אבות סיעודי שבו ביקרתי. אני באמת לא יודעת מה גרם לי לפתוח איתה בשיחה...אבל נכנסו די מהר לשיחה (נשים או לא?) על ההריון שלה . היא סיפרה לי שהיא ניסתה במשך שנה וחצי להכנס להריון ללא הצלחה ושהיו לה שיבושים תמידיים בקבלת המחזור. היא סיפרה לי שטופלה בשיטת טיפול טיבטית אלטרנטיבית (סוג של טיפול שמשתמש בדופק הלב ככח מרפא )ושתוך פחות מחודשיים היא נכנסה להריון. בעקבותיה הגעתי גם אני למטפלת רגישה ,עדינה אמפטית ומאוד מקצועית עם ידע שהוא הרבה מעבר לפיזי . מהר מאוד נכנסנו לשיחה על השחלות, מיניות,חיוניות, התחדשות , המחזור הראשון. אני לא יודעת מה היא עושה (הטיפול עצמו לא דומה לשוםדבר שעברתי קודם ויש בו משהו מאוד אינטימי ומחמם לב) אבל החל מהטיפול הראשון כבר התחילו לי כאבי ביוץ ואחרי שבועיים בערך קיבלתי את המחזור הראשון שלי אחרי הרבה שנים ללא כדורים!!! הרבה דברים השתנו בחיים שלי בעקבות הטיפול הזה...רמת האנרגיה שלי עלתה משמעותית, החיבור שלי לנשיות שלי, לחיוניות שליותובנות שעלו לי בקשר לחיי.(אפילו התחלתי לרקוד ריקודי בטן!) אני שמחה לשתף אתכן בשימחה הזאת שנכנסה לחיי אחרי הרבה שנים..וכמובן לחזק כל אחת ואחת מכן. תודה על ההקשבה ותודה על שאתן פה . גבריאלה

סיפור מדהים!

את יכולה למסור קצת יותר פרטים? איך יוצרים איתה קשר? מאיפה היא?

orel06

New member
גבריאלה...גם אותי ריגשת../images/Emo45.gif

אין כמו ההרגשה הנפלאה שעוטפת אותנו כאשר אנחנו מתחברות לגופינו! אמן , שבמהירות הבזק תקלטי להריון ותסמני
על השלמת טיפול המודעות העצמית . כמו דיבשונית, אשמח לשמוע עוד פרטים בנוגע לטיפול הנ"ל

עינת ב6

New member
איזה יופי...../images/Emo142.gif

גבריאלה... אני כ"כ שמחה לקרוא את מה שכתבת...
מהמילים שלך יוצאת הרגשה כ"כ חיובית ואופטימית!
אני שמחה מאוד לשמוע שהגעת למקום בו את מתחילה להכיר את הגוף שלך יותר ולהיות מאוזנת יותר...
ובאמת שאשמח לשמוע עוד קצת פרטים!
שיהיה המון המון בהצלחה!

gabriellami

New member
../images/Emo51.gifתודה בנות..

אתן ממש מקסימות...כיף שיש שותפות לשימחה שבאמת יכולות להעריך דברים מסוג זה. אז עוד קצת פרטים ובשמחה רבה... שמה של המטפלת הוא נופר ויש לי רק מילים טובות להגיד עליה (מצחיק כמה השם נופר קרוב למילה פריון ...) היא מטפלת בכפר סבא ושם השיטה הוא TIBETAN PULSING HEALING ייחודה של השיטה (כמו שהבנתי אותו )הוא שימוש בדופק הלב ככח מרפא ...יותר תאוריה על השיטה תוכלו לשמוע מהמטפלת עצמה..אבל מהחוויה שלי היתה הרבה עבודה על אזור האגן והתמקדות בשחלות ופעמים רבות במהלך הטיפול הרגשתי דופק מאוד חזק באזור הזה והרבה חום שהשתחרר שם... אני אשמח לדבר עם כל מי שירצה ולתת יותר פרטים בטלפון וגם את הטלפון שלה כמובן.. (מוזמנות ביותר לשלוח לי מסר ואחזור אליכן) הרבה אהבה פוריות וחיוניות לכולנו. גבריאלה

למעלה