שלום לכולן

joy1976

New member
שלום לכולן

אולי חלקכן מכירות אותי מפורום לקראת היריון (הניק הישן שלי הוא nina007). ביום שבת נאלצתי לעבור הפלה נוספת, הפעם בשבוע 12, מכיוון שהעובר הפסיק להתפתח עוד בשבוע 7 (לא הייתי במעקב, והלכתי לביה"ח בעקבות דימומים, שם הופתעתי ב-US שעשו לי, שלא ראיתי עובר). אני שבורה, וממש קשה לי להתמודד. אני חייבת לעשות את כל הבדיקות ולבדוק מה גורם לעובר לא להתפתח, ולכן אני מחפשת המלצות לרופא פרטי טוב, באיזור המרכז. קיבלתי המלצות על ד"ר שניידר ועל ד"ר ארז יזהר (מקופ"ח מכבי). המון תודה, ובהצלחה לכולנו :)

ז י ל י ק

New member
לא מכירה אבל מקפיצה לך...

והמון הצלחה

סביון1

New member
אני מבינה מדברייך שזאת לא ההפלה

הראשונה שלך. לכן אני ממליצה לך לפנות למרפאת הפלות חוזרות בתל השומר או באיכילוב. בדרך כלל לא קשה לקבל הפניה לשם ממכבי. מאחלת לך שתתאוששי במהרה, שימצאו את הסיבה להפלות שלך ובפעם הבאה - 9 חודשים תמימים. סביון

בוליקי

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרה../images/Emo140.gif

אמנם אני לא מומחית בהפלות אבל... אני מכירה את הכאב הנורא שבאיבוד הריון, ובשלב זה כל שביכולתי להציע לך זה
חם של הזדהות. הלוואי שההריון הבא יסתיים אחרי תשעה חודשים עם תינוק מקסים

ל א ו

New member
נינה ../images/Emo12.gif

הייתי בטוחה שאת עדיין בארה"ב בגלל זה לא היית בקשר! מתוקה עכשיו הרגת אותי. שניידר הוא כבר פרופ' אבל נראה לי שהוא לא ממש בעיניין הפיריון. מתוקה שלי, אולי כדאי לעשות בירורים לגבי ההריונות שהיו לך.

joy1976

New member
את מדברת על פרופסר דוד שניידר

שמקבל במרפאות באסותא וברמלה? אני כל כך מבולבלת מכל השמות שקיבלתי, לא יודעת מה לעשות, מפחדת שרופא נשים מהקופא לא ישלח אותי לכל הבדיקות. עוד המלצות - Please...

היי joy

אני לאחר 3 הפלות, מטופלת אצל מומחה להפלות חוזרות בבלינסון, ד"ר ורדימון, איש מקסים, מקצועי להדהים ותומך.. אני הגעתי לשם דרך הרופא האישי שלי, קופת חולים כללית, אולי הם מקבלים מעוד קופות, אבל אני יודעת שיש לורדימון גם מרפאה פרטית בפ"ת. אין לי את הטלפון הפרטי שלו, תנסי להתקשר לבלינסון לבקש.. לגבי היקף הבידיקות, אל תיהיה מודאגת, אנחנו נשלחנו לכל הבדיקות האפשריות, בלי להשאיר שום דבר לספק... בהצלחה! (אם תירצי עוד ייעוץ , תשלחי לי מסר)

למעלה