שלום לכולן!

המחכה

New member
שלום לכולן!

קראתי על המלצתכן לדיקור, ואכן אני מתחילה בקרוב. השאלה היא איך משלבים את הטיפול יחד עם ההפריה. את ההפריה אני מתחילה ביום א' הקרוב, מתי להתחיל עם הדיקור ? והאם יש תקופה בה אסור לבצע דיקור (אולי בקרבה להשאיבה או ההחזרה?) תודה ובהצלחה לכולנו

אני לא בטוחה לגבי דיקור

אבל פעם עשיתי טיפולים ברפלקסולוגיה והמטפל שלי אמר שאפשר לעשות טיפול עד לפני ההחזרה. הוא סיפר לי שפעם הלך עם זוג לבית החולים וממש לפני ההחזרה הוא עשה לה טיפול הרגעה. הטיפול הזה הצליח והיא ניקלטה. לאחר ההחזרה עדיף לא לעשות שום טיפול.

פּוֹנְג

New member
כשעשיתי דיקור, אז מקומות הדיקור היו

שונים בין לפני ההזרעה ואחריה. לא יודעת בנוגע להפריות אבל לא רואה למה צריך להיות הבדל. בהצלחה

טיפול אלטרנטיבי

האי פעם שקלתי על טיפולים אלטרנטיביים כלשהם. שאלתי מישהי שמטפלת בשיטות שונות והיא הסבירה לי : קודם כל אם מקבלים זריקות כמו דקפפטיל / ספריי סינרל ודומיהם שמטרתם דיכוי המערכת ההורמונלית הגנקולוגית הטבעית שלך - אין שום טעם לחלוטין בכל טיפול אלטרנטיבי שהוא מכיוון שמטרת הטיפולים הללו "לשפר את ביצועי" המערכת הגנקולוגית אך מכיוון שהיא מקבלת דיכוי ע"י הזריקות אין לכך שום טעם והשפעה, כיוון שגם אם המערכת שלך תעבוד פיקס, ממש 10 היא ממילא מדוכאת ע"י הזריקות... ואם אינך מקבלת זריקות מדכאות המערכת ההורמונלית שכאלה, אין לכך שום חשיבות ממילא מכיוון שגופך "נטען" בהורמונים בהתאם לסוג ולמינון שקובעים הרופאים וגופך מופעל כמכונה ואיננו פועל באופן טבעי כלל, ולכן אין שום חשיבות והשפעה לטיפולים האלטרנטיביים. בנוסף לכך, אם את רוצה שתהייה השפעה על גופך, הגוף צריך וחייב "להתנקות" מכל הג'יפה של הזריקות וההורמונים השונים שקיבלת במשך 3 חודשים ללא שום זריקות לחלוטין, ורק אז הגוף נקי מחומרים ורק אז יכול "לקלוט" השפעה של טיפול אלטרנטיבי כלשהו. המטפלת האלטרנטיבית הזו אמרה לי שמטפל כלשהו שאומר לך אחרת - איננו דובר אמת והוא רק דואג לכיסו...
דורית

אבל יש גם טיפולים "תומכים"

יש טיפולים אלטרנטיביים שבאים לתמוך בטיפול הרגיל. הטיפול התומך לא מחליף את ההורמונים שמקבלים. אלא עוזר בהרגעת מתחים, לחצים וכד' שכמעט כולנו סובלות מהן במהלך הטיפול. הטיפול התומך גם מכין את הגוף לקליטת כל ההורמונים האלו ולשיפור פעולתם. כשאני הלכתי לרפלקסולוג, לא היתה לי שום כוונה שהוא יחליף את הרופא המומחה שלי, היתה לי רק כוונה שהוא יעזור לי לעבור את הטיפולים בצורה שפויה ועם פחות מתח ולחץ. וזה בהחלט עבד. אני מאד ממליצה!

Galit29

New member
לי אור השחר צודקת ב- 100%

אני מטופלת ברפלקסולוגיה, בשום מקרה לא נגעו לי באיזור הרחם או השחלות או שאר אזורי הרבייה. פשוט נתנו לי חיזוק לנפש, כאשר כולנו יודעות שעם כל שלילי עוד חתיכה נשברת לנו! אני נמצאת במצב של לחץ מופחת, מתח סביר וקבלה גדולה של כל מה שקורה סביבי. ממליצה מאוד!

ginger5

New member
מה שאני הבנתי

מהמטפל שלי בדיקור, זה שניתן לעשות פעולות שיעזרו להשרשה כמו הפחתת הלחות בגוף, חימום הרחם, חיזוק הגוף באופן כללי וכמו שלי אור השחר כתבה גם לעזור בהפחתת הלחץ. גם הוא אומר שהטיפול היה יותר אפקטיבי אם לא הייתי בטיפולים, אבל מאחר ואני כרגע לא מפסיקה את הטיפולים הוא מתמקד במה שכתבתי ולא במערכת ההורמונלית. אני מניחה שאם הבעיה שלך היא בתפקוד ההורמונלי הטיפול פחות יכול לעזור, למרות שאם הוא יעזור לך להירגע גם זה משהו. ממליצה לעשות את הדיקור אצל מישהו שמכיר את טיפולי הפוריות ומבין את המושגים והשלבים בהם את נמצאת. את הדיקור עושים לפני ההחזרה ולא אחריה, אבל אם המדקר מנוסה עם נשים בטיפולים הוא כבר יתאים את הפגישות שלך איתו לפי התקדמות הטיפול. בהצלחה

המחכה

New member
תודה רבה לכן

אכן, אני לא מתכוונת לעשות טיפול אלטרנטיבי ללא קונבנציונלי, המטרה היא תמיכה והרגעה בדיוק כמו שכתבתן לי. עד כמה ששאלתי המטפלת טיפלה בבעיה כזו, והיא מומלצת. אני אכן אדבר איתה על נושא הטיפול לאחר ההחזרה. תודה רבה והחזיקו לי אצבעות שאצליח כבר בפעם הזאת !!!! יצא לי חרוז.אוי, בא לי תפוז... סליחה, אני עייפה

tamshl

New member
דיקור ו-IVF

אני עוברת דיקור סיני לפני כל טיפול שאיבה כולל טיפול בצמחי מרפא , בטיפול כולל לפני תמיכה ,איזון הורמונלי ,חימום הרחם , וגם אחרי השאיבה לתמוך ולעזור בהשרשה. מומלץ ביותר בעיקר לתפעות הלוואי ולרגיעה , בהצלחה

אמאשלהם

New member
יש כל מיני אסכולות

בעיקרון יש מדקרים שמאמינים שצריך להתחיל עוד לפני הטיפול, יש כאלה שלא מתערבים אחרי ההחזרה, יש המשלבים צמחים ודיקור ויש המשלבים דיקור ורפלקסולוגיה, מה שחשוב זה שהם יתמחו בתחום הפוריות ויש לא מעט כאלה. אני מטופלת החודש בדיקור בשילוב רפלקסולוגיה ומסאז', צמחים לא לוקחת בעיקר כי פעם קודמת נראה לי שזה עשה לי רק רע, והמטפלת הנוכחית שלי שעבדה בניו יורק עם גניקולוגית סינית ממליצה בחום על טיפול גם אחרי ההחזרה (כשבוע אחרי) יום כן יום לא, טיפול שניתן לנשים בהריון כדי לחזק אותו, ומכיון שבינתיים היא עושה לי המון טוב אני זורמת איתה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. עד כמה שידוע לי, מדקרים נמנעים לטפל אחרי החזרה/ביוץ. במקרה שומדובר במדקר המתמחה בטיפולי פוריות אפשר לסמוך עליו שידע מה מותר לדקור גם אחרי ההחזרה/ביוץ. בהצלחה נועם

למעלה