שלום לכולן...

שלום לכולן...

עזבתי את מקם העבודה .לפני חודש אני מיואשתתתתתתתתתתת תוכלו לתת לי עיצה מקורית איך למצוא עבודה ???????[ תודה

Blue Rose

New member
לאור המצב...

אני מציעה את שיטת השיווק האגרסיבית. קחי דפי זהב של האזור שלך. לכי לפי הכתובות, תתקשרי לכולם ותשאלי אם הם מחפשים עובדים, שיהיה לידך פקס ומחשב (לשלוח קו"ח במיידי). הגעתי ל- 14 ראיונות ככה. הספקתי ליצור איתם קשר לפני שהם אפילו פירסמו מודעה, והם שמחו על היוזמה. כמובן שהיה מדובר על מעל ל- 100 טלפונים. אם את שואלת אותי, רק בשביל לנסות להגיע לפני התחרות שווה לנסות. דרך נוספת היא נסיעה לאזור תעשיה ושם לעבור בין המפעלים ולהשאיר קו"ח. לי זה לא עבד- אבל אולי לאחרים זה יעבוד. בהצלחה!!! רוזי!

היי Blou Rose

תודה רבה לך על התיחסותך.... ומאוד חיזקת אותי . חשבתי על דרך כזאת....התלבטתי אבל את מחזקת אותי תודה

yuli c

New member
אממממ...

קודם כל מותר לשאול למה עזבת את מקום העבודה? ואכן דרך השיווק האגרסיבי מומלצת מאוד גם אלינו מגיעים הרבה קורות חיים... ובכלל לשאול חברים ומשפחה... ולא אין הרבה דרכים מקוריות למצוא עבודה אלו שתי הדרכים העיקריות. בהצלחה!!!

YULI היי.....

תודה עלל התיחוסתך. עזבתי את מקום העבודה בעיקר מסביות אישיות . כמו יחס מזלזל של הבוס . הרגשת ניצול וחוסר סיפוק . ולמרות הכל .....אני מרגישה מיואשת כמובן כל ההתחלות קשות.. אז אקח את הצעתך בשתי ידיים ...ואצא לדרך שוב תודה

jessy19

New member
להמשיך לחפש...

אין נוסחת קסם, פשוט תחפשי באינטרנט, בעיתונים ותבואי עם גישה חיובית.

ronitfad

New member
הרבה תקווה..../images/Emo42.gif

הכי חשוב שלא תיתייאשי ונתנו לך כבר מספיק רעיונות עכשיו לכי לראיונות שיהיה ב-

למעלה