שלום לכולן

27שיר27

New member
שלום לכולן

זה עתה נרשמתי לפורום פעם ראשונה. אך זה לא הפעם הראשונה שאני נפגשת עם הפורום. אתם מקסימות !!! ואולי תוכלו לעזור גם לי. זה עתה בדקתי האם הצלחתי אחרי 3 חודשים של טיפול וכמובן אם אני כאן זאת אומרת שנחלה לי אכזבה מחכה לעידוד, תודה.

טיפטיפ29

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענקי!

קודם כל ברוכה הבאה. זה שאת כאן, זה כבר אומר רגל אחת בחוץ... לפורום הריון. אל תתייאשי, אני יודעת שיש כאן הרבה בחורות עם הרבה הרבה יותר נסיונות ו- 0 הצלחות. אנחנו אופטימיות. הגעת למקום הנכון, כאן תוכלי להתעצבן, לבכות, לצרוח, לפחד... אנחנו בשבילך. אז מאחלת לך שהות קצרצרה והמון

ליזט2

New member
../images/Emo140.gifשיר ברוכה הבאה.....

הצטערתי לשמוע על השלילי ומקווה שלא תדעי עוד אכזבות מאחלת לך שהות קצרה תדעי שאנחנו כאן לכל דבר שרק תרצי בשורות טובות ויום טוב

נועה 35

New member
ברוכה הבאה ושהות קצרצרה!

וגם קבלי
גדול על האכזבה ועוגמת הנפש.

h i l a l

New member
ברוכה הבאה

ושהות קצרצרה ,כולנו באותה הסירה.... שיהיה
ושתעברי מהר לפורום הריון.

הי שירי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מאחלת לך שלא תדעי עוד
לעולם... ומחזיקה
חזק חזק ל
שיבוא...

27שיר27

New member
אין לי מילים ....

תודה תודה על כל העידוד. האם הייתם רוצים לקבוע וים ושעה כדי לשוחח פעם בצ'ט. הייתי מאוד מעונינת. אם כאן תענו לי ונקבע.

חגיתלה

New member
שיר קודם כל ברוכה הבאה

מאחלת לך שהות קצרצרה איתנו ומעבר מהיר למתעגלות וגם לעדכן ולהזמין ביום חמישי הקרוב 27 לחודש ייערך מפגש בנות באיזור השרון. אם את מעוניינת ואת באיזור נשמח להכירך. אז שיהיה המון בהצלחה!!!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מצטערת שלמוע שלא הצלחת עדיין, אבל ברור לך שזה עניין זמני ותיכף את הופכת להיות אמא, נכון?
נועם

למעלה