שלום לכולן

sigal25

New member
שלום לכולן

ראשית עליי להחמיא על הפורום ועל הבנות שמחממות לי את הלב. ועכשיו לשאלתי: אני מקבלת את הוסת כל 28 יום עד 32 יום לפני יומיים היה היום ה- 27 לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית וזאת בעקבות הרגשה משונה של בחילותו כאבי חזה (מה שאין לי עם קבלת הוסת בדרך כלל) והפטמות שלי השתנו ונוספו נקודות משונות סביבם. הבדיקה הראתה פס חלשלוש אבל פס. הייתי בטוחה שזה זה, למחרת עשיתי בדיקת דם ולאכזבתי הרבה יצאה שלישית . היום זה היום ה- 29 האם לדעתכן עדיין קיים סיכוי או שאני צריכה לחכות בסבלנות למכשפה?

לפי הספר של ד"ר מרים מה שמה..

זה כמו הריון כימי - התעברות שלא התפתחה להריון כנראה.. (קיים בכ- 50 אחוז מההריונות), שיהיה בהצלחה בפעם הבאה והמון
..

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה

קודם כל זה ממש מאכזב מה שאת מספרת, בדרך כלל הטעויות של הערכה הן כשהן לא מזהות הריון כשהוא קיים , טעות כמו שתארת היא מאכזבת הרבה יותר... אבל מה את מתכוונת בבדיקת דם שלילית? האם הבטא הייתה אפס לגמרי? כי כל בטא מעל 10 היא הריון ואם עשית בדיקה (ביתית) ביום ה 27 והאיחור יהיה רק בעוד יום במקרה הטוב או 4 ימים במקרה הפחות טוב, אז אולי עדיין הבטא נמוכה... (אבל לא מתחת ל 10) אני חוששת שבילבתתי אותך יותר ממה שיכולתי לעזור. סליחה

sigal25

New member
אז ככה...

לשאלתך לגבי הבטא, אינני יודעת כי התשובה שקיבלתי היתה פשוט שלילית. המחזור שלי נע בין 28 יום ל- 32 ככה שייתכן שרק אתמול הייתי אמורה לקבל. ביום שישי חשבתי שקיבלתי, היה לי דימום ממש ממש ממש קטן שאם לא הייתי בודקת, בכלל לא הייתי ידעת שהיה, ומאז כלום. את האמת אני על סף שיגוע ואין לי מושג מה לעשות. אני אחכה עוד כמה ימים ואז נראה

פּוֹנְג

New member
אני לא משוכנעת, אבל נראה לי שכבר

שמעתי על מקרים שבדיקת דם לא זיהתה הריון לפני האיחור. היום את כבר באיחור, אז גם בדיקה ביתית תזהה הריון. על מנת לגאול אותך מיסוריך, אני הייתי עושה עוד בדיקה (ערכה או דם, מה שיציל אותך הכי מהר
) בהצלחה.

למעלה