שלום לכולן!!

Gill Gallad

New member
שלום לכולן!!

ימים שלמים תיכננתי את ההודעה הראשונה שלי לפורום "הריון ולידה"... והנה ההודעה הראשונה היא דווקא כאן ב"לפני"... הידיים רועדות מאוד, כי אני הרי כבר "הייתי שם" ואז פתאום - הורדתי בדרגה... קצת כמו לשחק מונופול ולהגיע למשבצת "אחורה פנה" בדיוק כשכבר חשבתי שהנה אני שם, ביעד... לפני 4 שבועות הפלתי הפלה טבעית. נכון - זה עוד היה בשלב כל כך מוקדם שקשה להסביר את גודל האכזבה, הכאב, תחושת הכישלון... עד עכשיו (וגם עכשיו) אני חושבת על זה והדמעות זולגות... מאז אני מחשבת ימים וסופרת, מחכה לנסיון הבא בקוצר רוח. כל יום באדיקות ממש דתית אני נכנסת לפורום "הריון ולידה" וחולמת על היום שבו אוכל להכנס רשמית... סתם כך מתוך גחמה נכנסתי לראות גם את הפורום הזה ולהפתעתי גיליתי שיש עוד נשים פה במצבי... אז החלטתי להצטרף. בהצלחה לכולנו!!!

פּוֹנְג

New member
בהצלחה רבה, ברוכה הבאה

והישארות קצרה. ולתקופות הקשות, לדקות הארוכות שמחכים שהיום יעבור והאיחור יגיע. הנה משהו נחמד.

Gill Gallad

New member
../images/Emo142.gif תודה רבה! והקישור - מקסים!!

ישבתי ובהיתי.... (ולשם שינוי ב- הא ולא ב- כף)...

פּוֹנְג

New member
זה טבעי ביותר, לשבת ולתכנן

אני כבר יודעת בדיוק איך אני אספר להורים שלי כמובן שאני יודעת איך אעשה את זה כאן בפורום.
אני גם יודעת איך אני אספר לבוס שלי ולצוות שלי ועוד כל מיני (אני לא אתחיל לספר פה, כי אני אתחיל לבכות
) כל זאת כמובן אם זה לא יגרר יותר מדי זמן...

Gill Gallad

New member
מקווה בשבילך שיגיע צ'יק צ'ק...

(וגם בשבילי ובשביל כל המצפות...)

תודה אבל

אני שייכת לפורום הריון ולידה... בכל אופן אז מה זה שעון? לא ברור לי סליחה על הבורות.... ובהצלחה לכולכן

פּוֹנְג

New member
שום דבר מיוחד - זה סתם שעשוע

אתר חביב שמצאתי וחשבתי שכל מי שבודקת זמנים בצורה זו או אחרת - מחשבת מתי צריך להיות הביוץ מחשבת כמה איחור יש לה או אפילו מחשבת תל"מ אולי גם היא תשתעשע. ז ה ה כ ל

מעיןבר

New member
ברוכה המצטרפת! ../images/Emo24.gif

בדיוק בשביל נשים במצב הזה פתחנו את הפורום. אבל אני מאחלת לך לעזוב אותנו במהרה כדי לעבור לפורום שהוא האח הגדול... אני מתה על הניק שלך! כחובבת טולקין אני תמיד מופתעת מאיך שאנשים מאמצים את הדמויות שלו.

Gill Gallad

New member
תודה לכולן מקרב לב. ולגבי טולקין...

אכן מעיין "עלית" על הניק... אבל לא בחרתי אותו סתם. אני כבר שנים יודעת שאם תהיה לי בת אקרא לה גיל (לבן אני שומרת שם אחר). למעשה, החצי השני שלי תמיד טורח לומר שהוא התחתן איתי בידיעה מראש שהצאצאית תהיה גיל.. מזל שהשם מוצא חן גם בעיניו... אז גיל + טולקין = גיל גאלאד...
עכשיו לא נותר אלא לחכות ולקוות שהיא תבוא... גיל, ותכניס רוב גיל לחיי. בהצלחה לכולן!!!

יפעת99

New member
גמני

גם אני עברתי אותו סיוט כמוך לפני כחודש ומצפה בחוסר שקט לפסים הכחולים ובכל יום עוברת על ההודעות בפורום השני ואף ואני לא שם. הבעיה שלא תמיד מתחשק לנו לנסות ואז עובר עוד יום ובבוקר אני מתעוררת וכועסת על עצמי שלא ניסינו עד מתי ימשך הסיוט הזה לעבר הפסים. יפעת

Gill Gallad

New member
בהצלחה!!! ../images/Emo24.gif

מאחלת לך הצלחה בנסיונות ומעבר מהיר לפורום השכן (ומי יתן ואצטרף אליך במהרה!!).

למעלה