שלום לכולן :)

lilushya

New member
שלום לכולן :)

אני חייבת להתחיל בזה שמעבר לסיפור הלא נורמלי שהוא מסתבר כל כך "נורמלי" ורבות מכן עברתן ,זו המחלה הכי מבלבלת שקיימת נראה לי.
שמי לי ואני בסיפור הזה כבר שנתיים וקצת .עקבתי פה אחריכן ומאוד עזרתן לי ,היום הוצע לי לעלות ולכתוב פה וזו פעם ראשונה שאני עושה כזה דבר.
עד לא מזמן הייתי שפית פעילה עובדת 18 שעות ביום ,עברתי גרידה בסורוקה ולאחר ניתוח מציל חיים (כלשונם) חזרתי הביתה ואחרי שבועיים זה התחיל.
התחלתי כמו כולן עם "דלקות בשתן" ,"דלקות אגן" ,כאבי תופת,משכחי כאבים ,רופאים אטומים (כאלה יותר וכאלה פחות),אמרו שאני צריכה פסיכולוג ,אמרו שאין לי כלום ,אמרו שאני לא אוכל ללדת ,ובעיקר הגעתי לקצה רצתי בין רופאים ,ממיון למיון וכמעט הרמתי ידיים.עד שכתבתי באינטרנט מה כואב לי בדיוק ....והגעתי לתל השומר למחלקה עם שם שלא ניתן לבטא ,אבל שם הבטיחו לי שיעזרו.כבר הייתי ממש מושבתת שנה ,יושבת בבית מיואשת,ואז נכנסתי לסוריאנו שמיד הרגיע אותי שהכאבים באמת קיימים ואני לא השתגעתי כמו שכבר חשבתי..
התחלנו מסכת בדיקות ואחרי שנה איבחנו-אדנומיוזיס. מה זה ? מה עושים עם זה ?מה זה אומר ? מה ההשלכות ? מללללא שאלות .
לסוריאנו היה יותר חשוב לטפל . אחרי שנתיים בבית ,כאבים מסביב לשעון ,שרירי אגן נעולים עד כדי עצירת שתן ,כאבים כל החודש, בעת קיום יחסים ובעצם כמעט כל הזמן,אחרי אינספור טיפולים שלא עזרו ,קיבלתי לוקרין לפני חודשיים וחצי והחלטתי מיד לצאת לעבוד ,אפילו כמה שעות רק לנסות לצאת ולחיות ! התחלתי יוגה פילאטיס דיאטה שחייה וכל מה שאפשר רק לצאת מהלופ.
היום חזרתי מביקורת יש שיפור מדהים וזו פעם ראשונה מזה שנתיים שאני מתפקדת (למעט איזה יומיים בחודש-אבל תודו שזה מדהיםםם), נכון ללוקרין תופעות לוואי אבל אני מוכנה לחיות איתם כל יום כל עוד חזרתי לעצמי :)
תודה לכן אם קראתן :) ואם אוכל לתת למישהי שקוראת (כמו שאני קראתי) קצת תקווה שבסוף אפשר לחיות עם זה והשד לא כל כך נורא:)
ואם אוכל לתרום קצת מהניסיון שלי ( כי עברתי לקיצון לקיצון ) אני כאן :)

פז08

New member
וואו!! איזה יופי

סיפור עם המון תקווה!!
שמחה כל כך שהלוקרין עזר.... כמובן חבל שלקח כל כך הרבה זמן לאבחון (כמו תמיד
) אבל בדיוק על זה נאמר- "מוטב מאוחר מאשר לעולם לא"....
שמחה שאת חשה הרבה יותר טוב. חשוב שתקפידי עכשיו להיות במעקב מתמיד, מאחלת לך שיהיה לך שיפור מתמיד ותמשיכי להרגיש טוב יותר.......
דרך אגב- יוגה / פילאטיס / שחייה - משהו מזה עזר משמעותית? אשמח אם תוכלי לפרט.....

lilushya

New member
תודה רבה:)

תודה רבה לך :) אני חושבת שהשחייה הכי עזרה וגם כי פחות השביתה אותי כי בד"כ אחרי ספורט בהתחלה לא יכולתי לזוז . אני חושבת שע"י מתיחת השרירים וחיזוקם בלי לאמץ את שרירי הרחם שנעולים אצלי יותר מידי -זה הספורט היחידי שאני מרגישה ממש צורך לעשות לטובת הגוף ומרגישה אחריו טוב.

liats80

New member
כיף לשמוע!

שמחה שיש שיפור משמעותי!!
ואת בידיים טובות אצל סוריאנו...

למעלה