שלום לכולן

daniellybelly

New member
שלום לכולן

אני קוראת סמויה ובעיקר רוקמת בעצלתיים ולאחרונה נורא בא לי לקחת חלק בסדנאות רקמה ע"מ לשפר את הטכניקה שלי ולהיות פחות מתוסכלת מהרקמה..
הבעיה העיקרית שלי שכל מי שמצאתי היתה מאיזור המרכז ואני חושבת שבטוח יש מישהי שעושה דברים כאלה גם בירשלים ואולי כאן זה המקום לחפש אותה.
אני לא בררנית, ורוצה ללמוד מהכל גם את התכים הפשוטים\ רקמת צלבים.. הכל. אולי אתן מכירות מישהי שמלמדת? או שאולי יש כאן בפורום מישהי כזאת?
תודה רבה!

אמאדובה

New member
ברוכה הבאה

יופי שיש עוד ירושלמית

ראיתי ברשת את המקום הזה, לא בדקתי בעצמי אבל נראה מעניין http://melachot.co.il/crafts/רקמה/
אני בזמנו עשיתי קורס "רקמת עמים" אבל זה היה לפני יותר מ-20 שנה. זה היה במקור ברוך ואני לא זוכרת את שם המורה, צר לי...

ברוכה הבאה

אני בטוחה שיש חוגים במתנסים בירושלים. חפשי רקמת עמים או שילוב אומנויות.
עד שתמצאי וגם אחרי שתמצאי מציעה לך להצטרף אלינו.
המוטיבציה מגיעה עם הקבוצה. אנחנו מעלות עבודות שלנו גם מוכנות וגם בתהליך כך שכתיבה ויצירה איתנו תהווה את הגורם המעודד שחסר לך.
ואני לגמרי איתך שרקמה זו מלאכה שמתקדמת באיטיות וצורכת המון זמן. אני מגדירה אותה כעבודה מדיטיבית כי האיטיות מכניסה לשקט ואז העצלתיים נראה טוב יותר.

מה רקמת בינתיים. צלמי וכנסי לחבורה

daniellybelly

New member
טוב אז העברתי את הבוקר ברקמת פריסטייל

וזה היה נפלא ועכשיו בא לי להשקיע קצת (במידה כמובן) בחוטים ובד איידה כדי להתמקצע ואולי גם בטושים לדוגמאות.

אשמח להמלצה על אתר במחירים סבירים וציוד טוב שכדאי לי להזמין ממנו.

המון המון תודה!!! :)

daniellybelly

New member
נראה לי

שזו הדרך הכי נוחה להעביר דוגמא או שרטוט לבד, לא?
אשמח לשמוע רעיונות ודרכים אחרות

אמאדובה

New member
בשביל רקמת צלבים או רקמה חופשית?

בגלל שדיברת על בד אידה הנחתי שאת מדברת על רקמת צלבים... שם לא צריך להעביר את הדוגמא לבד.

למעלה