שלום לכולן

שלום לכולן

סליחה על ההתפרצות לפורום אבל יש לי שאלה מקצועית שאני מאמינה שאקבל עליה מענה דווקא פה. אחרי לא מעט שנים שאני אומרת לעצמי "ביום ראשון אני מתחילה דיאטה" ו"בקרוב אני אתחיל לרוץ" סוף סוף לקחתי את עצמי בידיים וכבר כמעט חודשיים שאני רצה יום כן-יום לא ולא מוותרת לעצמי על ספינינג שלוש פעמים בשבוע. אני שוקלת לפרגן לעצמי מתיחת בטן אחרי ירידה של 25 ק"ג (בינתיים ירדתי 9) ואני רוצה לדעת אם פעילות גופנית שאני עושה עכשיו, נגיד חיזוק של שרירי הבטן, תסייע להחלמה? וכמה זמן אחרי ניתוח כזה אני יכולה לחזור להתאמן? כי אני מאוד מפחדת להעלות בחזרה את כל המשקל שהשלתי.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את ממש לא מתפרצת... כל הכבוד לך על היכולת לקום מאפס ולהגיע לרמת פעילות כזו ולהתמיד בה, ועם משקל עודף זה קשה שבעתיים. אין לי מושג לגבי ניתוחים אבל אני מאד מעריכה את המאמץ שלך, הוא אינו מובן מאליו... בהצלחה בהמשך הדרך

מור שלז

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gifואת ממש לא מתפרצת

נתחיל מהסוף: לצערי גם אני לא יכולה לעזור בנושא הניתוח. אבל הסיפור שלך נשמע מדהים! כל הכבוד על השינוי: על הריצה, על הספינינג, על הירידה במשקל. נשמח לשמוע עוד, אני בטוחה שעוד הרבה נשים כאן מתעניינות עכשיו: איך התחלת? איך את מתמידה? את עושה את זה במסגרת? כמובן, רק אם בא לך לשתף, ורק מה שבא לך... בלי לחץ. ושוב, כל הכבוד

למעלה