שלום לכולן

אושרת46

New member
שלום לכולן

היי בנות! רציתי להתייעץ לגבי משהו כשאני וחבר שלי מקיימים יחסי מין לוקח לי מלא זמן לגמור וכשאני גומרת זה בכלל לא משפריץ וגם בקושי יוצא משהו מישהי יודעת למה זה?

5halo

New member
השפרצה- את מתכוונת לשפיכה נשית?...

אם כן אז ממה שאני יודעת והסקסולוגיות במקום מוזמנות לתקן אותי, אבל לא כול אחת שופכת. אני יודעת שלי יצא לגמור פעם עם שפיכה נשית ובדרך כלל בלי וזה לא מוריד לי מהנאה המינית. העצה שלי תנסי להנות ולהגיע לפסגות בלי להתמקד בשפיכה, אולי זה יגיע ואולי לא וזה גם בסדר הילה

כמעט ולא קורה

שלום יקירה וברוכה הבאה. אני אנסה לחלק את תשובתי לשתיים. ראשית, עניין הגמירה. להגיע לאורגזמה זה פשוט וקל, רק מצריך סובלנות, שקט, פניות ורצון. אני מציעה לך להתחיל לבד, עם עצמך, במיטה או במקלחת לגעת בדגדגן שלך ולעשות לעצמך נעים. אני מניחה שאת יכולה לזהות את השפתיים הפנימיות, החיצוניות הדגדגן ופתח הנרתיק ומכירה מעט באילו אזורים מעט מאחרים. את יכולה גם לקנות רוקט פוקט או ויברטור קטן שיעזור לך בגירוי. יש ספרים מעולים שמציעים טכניקות והדרכה נרחבת לאוננות כגון דברים שרציתי לגעת של גילי פליסקין או לעצמך, מיניות האישה של לוני ברבך. ההמשך הוא לעשות את זה עם בן הזוג, ביחסי מין (כאשר המטרה היא לא לגמור מחדירה כי את זה לצערי רק רבע מהנשים מצליחות לעשות) אלא בגירוי דגדגני תוך כדי המשגל. לגבי עניין השפיכה, רק 0.01% מהנשים שופכות בעת האורגזמה. יש כאלה שזה מלכתתחילה היה להן כך ויש כאלה שזה מתחיל להן אחרי גיל שלושים. אין חוקיות ובניגוד לבל הוקס אני לא חושבת שאפשר ללמוד את זה. בעיקרון מדובר בשליטה חזקה לדבריה בשריר רצפת האגן. בהצלחה ובהנאה לי

שונצו

New member
זה לא נכון כל כך

ענין השרירים. לא הייתי אומרת שהשרירים שלי שם למטה חזקים מי יודע מה (בעיקר אחרי הלידה), ובכל זאת אני מצליחה לגמור כל פעם שעושים את זה נכון (לא מסקס אלא מאוננות בלבד אגב).

לא הגבתי לעניין השרירים

אלא לעניין השפיכה כאשר 0.01% מהנשים שופכות בלבד, מדובר בפסיק מהאוכלוסיה לגמור 75% מהנשים יודעות אבל לשפוך פיזיולוגית/פסיכולוגית לא כולן

Scorpio63

New member
מצטרפת לשאלה... בערך...

קודם כל... אושרת! לפי הפרופיל שלך, אני רואה שאת בת 16. לכן חשוב לי להדגיש בפניך, שכפי שאמרו לפניי, זה טבעי לחלוטין שאת לא "משפריצה"! אין שום דבר באבולוציה של נשים שמצריך את זה (לעומת גברים), ואם יש נשים שזה קורה להן - אני לא חושבת שהן שולטות בזה, וזה כנראה חלק מהפיזיולוגיה שלהן (דעתי האישית) - הרי כולנו מעט שונים זה מזה. לא יודעת מאיפה הגיע לך הרעיון הזה... אולי מבן זוגך, ובמקרה הזה, פנומן 72, זה לא היא שראתה יותר מדי סרטי פורנו.... ובקשר לזה שלוקח לך המון זמן לגמור.... יש לי שאלה משלי לחברות הפורום: כפי שכבר צינתי באחת ההודעות שלי, גם לי לוקח המון זמן לגמור כשאני עם בן זוגי (בערך שעה). כשאני מאוננת לוקח לי משמעותית פחות זמן... יש לי דמיון מאוד פורה ואני משתמשת בו כדי לעורר את עצמי, וגומרת די מהר. אבל כשאני עם בן זוגי, אני לא יכולה לעשות zone out, וזה נראה לי גם לא במקום, לדמיין לעצמי את הדברים שעוזרים לי לגמור. בסופו של דבר, כשכבר "נמאס" לו, הוא פשוט שוכב לידי ורק עושה לי ביד, ואז אני מתנתקת, מדמיינת וגומרת; ואז אנחנו עוברים לטפל בו
משום מה, זה לא מרגיש לי כמו יחסי מין בריאים.... במיוחד כשזאת בערך הדינמיקה שמתרחשת כל פעם, והאמת שזה קצת משעמם. רציתי לשאול אם עוד בחורות עושות את זה כשהן עם בני הזוג שלהן... האם אני צריכה "להתאמן" ולא לחשוב על כלום כשאני מאוננת? כי ניסיתי וזה לא ממש הולך... עצות? בבקשה...?

אושרת46

New member
תודה לכולם

וגם לי לוקח בערך שעה לגמור ויוצא הרבה לחשוב על גברים אחרים ולהפעיל את הדמיון =]

5halo

New member
מה עם

שהוא יעשה לך לביד לפני החדירה ושאת ממש קרובה אז יחדור???? אולי.....

Scorpio63

New member
חחח ../images/Emo13.gif

חשבנו על זה... זה כנראה מכניס אותי ללחץ ולוקח לי אפילו יותר זמן לגמור... בפעם היחידה שניסינו, באיזשהו שלב נמאס לי כבר, ואמרתי לו שנוותר עלי ושהוא יגמור... אבל אני עדיין אופטימית! עד לפני כמה חודשים היינו שוכבים בערך פעם בשלושה חודשים. עכשיו אנחנו שוכבים פעם-פעמים בשבוע (ואני חושבת שהמספר יעלה כשנעבור לגור ביחד עוד מעט). אז... זה כבר שיפור. אנחנו כנראה slow bloomers...
הבעיה שלי היא שאני לא יכולה לגמור בלי לרוץ עם הדמיון שלי למקומות אפלים
וקשה לי לעשות את זה כשאני איתו... והדברים שאנחנו עושים כשאנחנו שוכבים לא מגרים אותי... כנראה כי הכל עדיין לא זורם, והכל טכני מדי... ומסורבל... ומשעמם... אני חושבת שאני שואלת ועונה לעצמי על השאלה....

5halo

New member
בהחלט התשובה בגוף השאלה

עכשיו מה לגבי מה שאחת הבנות אמרה פה שאת בת 16? אם זה נכון או אפילו קצת יותר מבוגרת אז קחי את הזמן שלך. את האורגזמה הראשונה שלי עם בן זוג הייתה רק בגיל 22-23 בערך...... ולכול אישה יש את הקצב שלה.... ולגבי הלחץ, לחץ=התכווצות=אין אורגזמה.... אורגזמה היא התרחבות פתיחה ולא כיווץ, את חייבת להפסיק לרדוף אחריה ולתת לה לבוא אליך... שיהיה בהצלחה הילה

Scorpio63

New member
לא בת 16, וגם לא יודעת משהו על העולם הזה...

התלבלבת
אושרת החמודה היא בת ה-16 (אני חושבת... זה מה שרשום בפרופיל שלה). אבל אני (בגילי המופלג - 24) והיא חולקות אותה בעיה, ולכן ניצלתי את השרשור שלה... סליחה שייצרתי בלבול... לא בכוונה...

PainterJane

New member
וכמוכן אני, ובטח עוד רבות

שמייחלות ומחכות. אני מודה שכבר התעיפתי מדילמת הזה מגיע כשהכי לא מצפים לזה לעומת אם לא תעשי כלום, לא יקרה כלום. אני מניחה שיש איזו דרך אמצע, או משהו שמאפשר גם וגם. הוא בן אדם הרבה פחות מיני ממני, ולפעמים זה מסתכל אותי, אם כי מצאנו איזשהי שגרה. אבל קשה לי להצי לו דברים מהפכניים כי הוא דיי סגור. כשאני מנסה לדבר איתו על דברים כאלה, אני מרגישה כמו בחקירת שב"כ, כי הוא עונה תשובה קצרות ולעיתי רחוקות שואל ועוזר לי לפתח את זה. בקיצור, תודיעו לי כשתפתרו את הבעיה.. אני אשמח ללמוד מכן :)

Scorpio63

New member
התרחבות במובן הרוחני של המילה?

"מי שחי מהתקווה ימות מרעב" אני מרגישה שאם אני לא ארדוף אחריה, היא תלך לשחק עם ילד אחר...

5halo

New member
חיחיחי

באמת.. פעם הבאה אל תשתלטי על שירשורים של אחרים.... סתם נו...
קצת קשה לי להתייחס להתרחבות במובן רוחני כי אצלי גוף נפש מאוד מקושרים אני מרגישה את זה פיזית כמו נפשית\אנרגתית... זה נכון שזה נשמע מוזר אבל בשביל שהאורגזמה תבוא את צריכה לשחרר.... תחשבי על המשפט הזה קצת

Scorpio63

New member
אני מתנצלת... השקר יישלח במכתב ../images/Emo67.gif

קשה לי להתחבר, כי מעולם לא הייתי אדם רוחני... אבל, אני מניחה שאני צריכה פחות לחשוב על זה ולזרום יותר. חשבתי להגיד לבן זוגי שאולי אני לא צריכה לגמור כל פעם שאנחנו שוכבים, ואם זה לא זורם אז לא צריך בכוח. ואז אולי כשזה לא יהיה משהו שחייב לקרות, אז זה יקרה בטבעיות. מצד שני, יש בי משהו שאומר שזה פשוט עניין של "תרגול", וצריך לנסות עד שזה יוצא... אבל... מי שרואה שני צדדים של בעיה, בהחלט לא רואה שום דבר!

אושרת46

New member
חחחחח

את שואלת ועונה לעצמך
אבל לא נורא אני הבנתי כבר שעם הזמן אולי יהיה יותר זרימה בעניין וגם לדעתי אפשר לדבר עם החבר על זה שאפשר לעשות דברים יותר מאתגרים מאשר סתם סקס..

Scorpio63

New member
צודקת...

אפשר לדבר... אבל משום מה זה הרבה יותר קשה כשאתה בקשר כל כך הרבה זמן (7 שנים). אני פוחדת לזעזע אותו

למעלה