שלום לכולן

mAmA MiSiSiPi

New member
על עדינה היא ביקשה בתחילת השנה

ובאמת התמקדנו בזה אבל גסה נשמע לי בקשה משונה הוא קופץ באויר עם שתי הרגליים עולה מדרגות רגל אחרי רגל מבצע גילגול נכון מושך את עצמו עם הידיים{מתח רץ מדלג בועט בכדור ממזמן זורק כדור, כמעט תופס מטפס על סולמות ברזל וחבלים.

בוליפלג

New member
אז זה דורש בירור נוסף איתה. אולי משהו בדרך,

אולי סרבול שהיא רואה... בררי..

mAmA MiSiSiPi

New member
היא דיברה איתי על כך שהוא נופל הרבה

אז לקחתי אותו לאבחון אצל פזיוטרפיסית ילדים של מכבי , הפזיו' אמרה שהוא מתאים לגילו והוא בסדר גמור, והסיבה לכך שהוא נופל יותר מילדים אחרים זה כי יש לו את האומץ כל הזמן לנסות דברים חדשים הוא לא נותן לפחד להגביל אותו והוא לא מפחד מנפילות{הוא באמת לא מתרגש נופל וקם נופל וקם}אז בהשוואה לילדים שמנסים פחות הם נופלים פחות הוא מנסה יותר אז הוא נופל יותר. אבל ההינו אצלה שעתיים והיא בחנה אותו מכף רגל ועד ראש ואמרה לי שאין שום סיבה לדאגה.

בוליפלג

New member
פנית, שאלת, תחקרת וקיבלת אבחנה..

נשמע לי שאת יכולה 'לנוח'... כיוון שאת מודעת לעניין, תוכלי לעקוב ולראות אם יש 'שיפור' עם הגיל וההבשלה המוטורית. היא אמרה לך לא לדאוג, את עדיין מודאגת

mAmA MiSiSiPi

New member
לא בדיוק מודאגת

אולי אני באמת צריכה להבהיר את הנושא עם הגננת למה היא התכוונה.

כדאי שתדברי עם הגננת, כי למשל, לבן

שלי היתה בעיה עם מוטוריקה עדינה. זה ילד שעושה הכל מגיל מאוד צעיר, כולל לגזור, להשחיל, לצייר, הכל. רק מה, הוא היה עושה את זה לא נכון, כלומר תנועות מהמרפק ולא מפרק היד, וזה גזל ממנו המון אנרגיות. אז תנסי לברר מה הבעייה באופן ספציפי, זה יעזור...

למעלה