שלום לכולן

yala85

New member
שלום לכולן

האם יכול להיות שאנטיביוטיקה יכולה לגרום לאיחור במחזור. כי אם כן אין לי סיבה אחרת מדוע. עשיתי את 2 בדיקות דם, ו 2 בדיקות ביתיות הכל יצא שלילי ועדיין אין מחזור. אני פוחדת שאולי הוא נעלם לי לגמרי. אני מרגישה יותר טוב אחרי כל הבלגן שהיה לי אבל דואגת בגלל זה. תודה לכן.

אורית 7

New member
אצלי זה היה הפוך

אני קיבלתי מחזור באמצע נטילת אנטיביוטיקה וזה קרה פעמיים, אבל אם יכול להיות איחור בגלל זה, אני לא יכולה לענות לך, בהצלחה בהמשך הדרך ביי

yala85

New member
משהו מציק לי אפשר לשאול?

בסופו של דבר קיבלתי. אבל השאלה שלי היא למה חלק מהרופאים מייחסים חשיבות לנוגדנים לזרע של הבעל וחלק לא. למרות שהרופא האחרון שלי ד"ר גרוס טוען שזה כן יכול להיות גורם מפריע וזה לא משנה אם זה בדם או בצוואר הרחם. זה חלבונים שמפריעים. ולעומת זה יש מקומות שפחות מייחסים לזה משמעות. זה מציק לי. תודה.

נועם@בת

New member
אני באמת לא יודעת

יכול להיות שבגלל שאינפורמציה שיש לרופאים שנושא הזה היא מצומצמת. ולכן מי שלא נתקל בזה, לא ממש מתייחס לבעיה. מי שמומחה לענין זה דר´ (או פרופ´) קרפ. תשאלי את שושי או היהלום שבכתר, הן עברו חיסון נגד הנוגדנים. בהצלחה נועם

yala85

New member
תודה נועם -

אני מקווה שתבלי יפה בפריז ותחזרי עם כוחות מחודשים ושכל העצבות של עכשיו תחלוף לה כדי לפנות מקום להצלחה של הטיפול הבא. תודה על התשובה.

yala85

New member
נועם שלום אני בוכה כל היום

ביטלו את הטיפול אחרי שאמרו לי להתחיל אותו ובסוף החליטו לא להתחיל אני לא יודעת כמה זמן עד שהסיפור של הדלקת תעבור לגמרי וכל היום הרגשתי רע הרגשתי דחויה ומה לא. וגם ייעצו לי לשוחח עם מישהו מקצועי על הכל מכל וכל. אני מקווה שזה יעזור לי. בינתיים אני מרגישה מאוד רע ומאוד מרוקנת. גם ככה אין לי מי יודע מה בטחון עצמי והיום הרגשתי את זה עוד יותר. תודה.

כמה שאני מבינה אותך ../images/Emo7.gif

לפעמים במהלך הטיפולים הצוות שאמור לעזור כל כך לא מתחשב ברגשות שלנו. ואנחנו הרי רגישות הרבה יותר מאחרים. אני כל כך מבינה אותך, שאת עצובה ומרוקנת. זה מעייף ומתיש יותר מכל דבר אחר שעברתי בחיים. זה מצריך כל כך הרבה סבלנות ונחישות אבל זה שווה ! ואין לנו ברירה. זה מבחן שנגזר עלינו לעבור, לא מתוך בחירה, פשוט כי ככה. כל אחד מקבל את המבחנים שלו בחיים: אחד בעיות בריאות, אחר זוגיות דפוקה, שלישי בעיות בעבודה וכו´. אז אנחנו קיבלנו את זה. וכמה שזה קשה לפחות אנחנו יודעות בלב שבסוף גם אנחנו נחזיק קטנצי´קים מתוקים בידיים. אז בבקשה תתחזקי. תפנקי את עצמך, תפרגני לך, תבזבזי, תקני, תבכי ותעשי כל מה שבא לך. ותנסי שלא להרגיש שזה חודש מבוזבז, אלא שזו מנוחה. אני יודעת שקשה, אבל כדאי לנסות. ובינתיים, אני ממשיכה להחזיק לך אצבעות חזק, שהחודש הבא יהיה החודש האחרון בפורום הזה! פז.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif יאלה

אני יכולה להבין אותך יאלה. עברת בשנים האחרונות יותר ממה שאדם רגיל צריך לעבור. הקשיים מקיפים מכל הכיוונים, ואני מסכימה עם אלה שאמרו לך שאת צריכה עזרה. יהיה לך קשה להעמיס הכל על הכתפיים שלך. גם הבריאות, גם הפרנסה, גם קשיי הפוריות. את בולעת הכל ובסוף תקרסי. גם הגוף מושפע מזה. אדם מאושר ורגוע חולה פחות. הגוף שלך סופג גם הורמונים, גם סטרואידים וגם צרות. זה מחליש אותו. הגוף והנפש קשורים זה בזה. שולחת לך חיבוק וכוחות
נועם

yala85

New member
תודה נועם כל מה שאני רוצה זה

כל מה שאני מבקשת זה להיות בריאה ורגועה מבחינה נפשית ואם צריך עזרה אז אני אקח אותה וכמה שצריך כמה זמן שזה יקח. תודה על החיבוק.

למעלה