שלום לכולן.

pf26

New member
ממש ככה

(אולי לכן יש פורום "חמותי ואני"? קשה לאמא לשחרר את הבן?) אני כל הזמן אומרת שילדתי לעצמי מאהב. הגדול (17) כבר עסוק עם החבר'ה, אבל האפרוח (6), מנשק, מלטף, מחבק ומתבונן בעינים מעריצות. הבנות כרוכות אחרי אבא שלהן והוא הכל יכול.

ילדים

אצלנו בבית התאוריה הזאת עובדת הילדה של אבא הילד המאהב שלי אבל אני יודעת שלא כולם כאלה חברות תמיד אומרות לי כמה חסר להם נשיקות וחיבוקים מהילדים שלהם - כנראה שזה אופי כילדה הייתי תמיד קשורה לאמא שלי וכך גם אח שלי אז לא יודעת כמה זה מדוייק

ציפי ג

New member
הגדול של האבא

השני שלי השלישי של שנינו הרביעי שלי החמישי של שנינו וכך גם השישי והשביעית שלי. מה זה אומר?

pf26

New member
שיש לך יותר מאשר לו ....

איזה כיף לך. הלוואי והייתי מעיזה לעשות עוד אחד או שניים או שלושה. אבל כנראה שהייתי עושה ב"שותף" ומגדלת לבד.

ענתר

New member
ברוכה הבאה

האם את שייכת לעדת הפפריקה (הונגרים) או כמוני לתת עדת ערפדים (טרנסילבניה)? יש לי רק 4 בנות, כולן בטוחות שאביהן הוא כל יכול, והנפלא בעולם (שתיים מהן כבר רשאיות להצביע) אך כולן יודעות שכל הקשור לרגשי שייך לי. אלי יבואו עם בעיות, ויבקשו או ירמזו שאסדיר אתו את הענינים. כולן רבות על הזכות להתחבק אתי, לקבל נשיקות ותסומי. לא יודעת מה הייתי עושה עם בן

ענתר

New member
ביקרת שם?

בעיני, אין כמו העדה שלנו הצד הזה של משפחתי היה כל כך חם ואוהב דרך אגב הבת התחילה שבוע ראשון בבית צבי, כל כך קשה

לא,

בהצלחה לתלמידה. אתמול הייתי בהצגה בתאטרון חולון של קומדיה דה לארטה. היה מצחיק ומקסים.

r122

New member
הייי גם אנחנו מהתפוצה

אבא שלי גדל בבוטושן על גבול הונגריה

וואללה, קלעת בול.

ולפני שנתיים עשינו טיול שורשים מוצלח מאוד עם כל המשפחה המורחבת בטימישווארה בפרט ורומניה בכלל. רציתי רק להוסיף באופן כללי, שלא יהיו אי-הבנות - אנחנו מסתדרות מצויין, יש תחומים שהן באות אלי ומשתפות אותי ולא אותו, הגדולה כבר לא בענייני חיבוקים עם אף אחד, והצעירות עם שנינו, אבל בכ"ז- משהו בסיסי כזה מורגש באוויר- "בנות של אבא"...

ענתר

New member
../images/Emo24.gif הלוואי והיה סימן לערפד

אני עשיתי ב 2004 עם השלישית שבדיוק גמרה עבודת שורשים מדהימה, ועם אמי. היה טיול כל כך מיוחד, שאי אפשר לתאר ולגבי הבנות, בהחלט הם ילדות של אבא, כולן אבל הקשר ביננו, הוא משהו מיוחד ביותר. השניה, התחילה לימודים בשבוע שעבר, הייתה בבית, וכל כך רצתה לשבת אתי מחובקת בספה ואני צריכה לזכור לתת כמה שיותר זמן כזה לגדולה שלומדת בבודפשט

למעלה