שלום לכולן!

שלום לכולן!

שלום לכולן! אני חדשה לאחר טיפול ראשון ב -IVF בתה"ש שלא הצליח. רציתי מידע על אפשרות להחזרת עוברים מוקפאים. האם כדאי? מהם הסיכונים והסיכויים?

שלום קרן,וברוכה הבאה

רק רציתי להגיד לך שגם אני מטופלת בתה"ש. קרן,מה שאני יודעת שבתה"ש יש להם הצלחות של עוברים מוקפאים. למרות שאני יודעת שהסיכויים של עוברים טריים יותר טובים. אך גם עוברים קפואים,ששורדים את ההפשרה נקלטים ונולדים תינוקות גם מקפואים... קרן בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

מצטערת שלא הצליח בפעם ראשונה, ומקוה שיצליח מאוד בפעם הבאה. הסיכויים להצלחה בהריון ממוקפאים קטנים במעט מהסיכויים לעוברים טריים. לא ידוע לי על סיכונים בהחזרת עוברים, להיפך, הטיפול שאת עוברת לפני כן הוא ממש קליל. יש רופאים שמעדיפים להחזיר עוברים על בסיס ביוץ טבעי. כלומר מעקב זקיקים והחזרה אחרי הביוץ. ורופאים אחרים (להערכתי רובם( מעדיפים לבנות רירית עבה בעזרת תמיכת אסטרוגן, ורק אז לחכות לביוץ ולהחזיר. אני מכירה כמה ילדי ארטיק מתוקים למדי שנולדו הפורום הריון אחרי טיפולים. מקוה שתצטרפי לשם בקרוב
ובנתיים תקראי את שני כללי הברזל של הפורום שלנו
בהצלחה נועם

יש הצלחה במוקפאים

אני יכולה להעיד על הצלחה במוקפאים. אומרים שטיפול במוקפאים הוא קל יותר, ושהסיכויים נמוכים יותר. אצלי הכל היה הפוך, הטיפול היה לא קל בכלל, אבל לשמחתי היה שווה ובגדול. ואל תשכחי שעונת הקיץ היא עונת מדהימה לארטיקים
בהצלחה רבה. שרה

שרה, אין לך מושג,כמה חיזקת אותי!

כי הרי איתי עובדים בעיקר על המוקפאים.. אני מניחה שאת בהריון,או אחרי? אני מאחלת לך כל טוב

למטופלות בתל השומר

יש תור לפגישה ראשונה עם פרופ´ דור את הפרופ´ אני מכירה מהפעם הקודמת שטופלתי פרטי אצלו והטיפול היה באסותא. כדי לחסוך עלויות החלטתי ללכת אליו לתל השומר אז השאלה שלי היא איך זה שם? אתן ממליצות?

כלנית הי, אני יודעת שבתה"ש יחידת

הIVF מאוד מאוד חדישה.הבנתי מהבנות שמטופלות שם,ששם עובדים בהרבה שיטות, תה"ש נחשב למקום מכובד מאוד בתחום הIVF ובכלל, לצות ששם: יש שם אחיות,שהן מאוד נחמדות הרופאים: משיחתי עם בנות שיושבות שם,כל הרופאים פשוט טובים,אני מטופלת אצל פרפ בידר.יש את ד"ר רבינוביץ שהוא רופא מקסים.אבל האמת כולם טובים. יום ראשון יש לי שאיבה(בע"ה) והאמת לא אכפת לי מי יעשה לי אותה! לא נשכח את 2 המזכיירות,גילה ועדי. את צריכה להיות שם ע"מ להתרשם. בהצלחה

n a d y1

New member
תה"ש

לדאבוני יש לי נסיון רב ואף בתה"ש עברתי הפריות, ואכן זו יחידה מצויינת אך גם כל שאר היחידות כמו קפלן ואף הרופא.

hagk

New member
מומלץ בחום

הצוות, היחס, והתוצאות פשוט כיף להגיע לשם (היינו שמחים אם לא היינו זקוקים לזה) מאחר ויש לי מדד להשוואה, כי הייתי מטופלת בבית חולים אחר אין פשוט מה להשוות חגית

קרן האחד - ברוכה הבאה...

ולאחר שקיבלת תשובת... מאחלת לך המון
בטיפול המוקפאים... ומקווה מאוד שהביקור כאן יהיה קצר וקולע......

למעלה