שלום לכולן

שלום לכולן

זקוקה לאצבעות הקסם שלכן יקרות שלי, מחר אולטראסאונד ראשון לוודאות שההריון ברחם ושקיים דופק אני כל כך מתרגשת ופוחדת החזיקו לי אצבעות.... . . ושאלה נוספת, מתי אתן סיפרתן על ההריון החדש באיזה שבוע?

מחזיקה לך את אצבעותי

הי חמודה, מתרגשת יחד איתך לקראת הדופק. באיזו קופה את? - אולי אנחנו אצל אותו רופא (אפשר במסר), גם אני מאזורך. אני סיפרתי על ההריון הנוכחי אחרי סקירה מוקדמת, רק למי ששם לב שהתחילה להיות בטן קטנה ולאנשים קרובים מאוד. חלק גילו עכשיו, כי כבר קשה לא לראות. זה עניין מאוד אישי לכל אחת. העיקר שיהיה בהצלחה!

ביחד ננצח מתוקה שלי

אני בכללית מבאר שבע מטופלת אצל ד"ר זלוטנק אני לא יודעת לכתוב מסר בפרטי אז אשמח לשמוע ממך גם בפרטי וגם פה תודה לך

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בהחלט מרגש

שיהיה בהצלחה, ומי יתן ותהיה זו בדיקה מוצלחת ראשונה בסדרה של בדיקות מוצלחות .... מתי לספר זה נושא מאד אינדיבידואלי. בהריון הנוכחי החלטתי לשתף מעט מאד אנשים, וסיפרתי להורים ולאחים רק אחרי הסקירה הראשונה. לרוב החברים עדיין לא סיפרתי, ואני מתכננת לספר רק אחרי שאלד תינוק חי ובריא במועד (אמן!). אני מוכנה נפשית לכך שאנשים ייעלבו ממני בגלל שלא סיפרתי להם, אבל מרגישה צורך לשמור את ההריון הזה לעצמי ולא לדסקס עליו עם כל העולם. חוץ מזה, יש לי הסכם עם כל אלו שיודעים שאנחנו לא מדברים על הנושא, באופן אישי השקט הזה מאד עוזר לי.

אופטימית זהירה שלי

תודה לך על שענית את פשוט מקסימה ותודה שאת שותפה להתרגשות שלי חג שמח

למעלה