שלום לכולן!!!!!!

jul6865

New member
שלום לכולן!!!!!!

אני חדשה פה וההגדרה =שם הפורום מתאים לי
קוראים לי ג'וליאנה אני האמת יותר שייכת לפורום קיצורי קיבה אבל רציתי להיות גם איתכן. קראתי קצת היום ובשבוע שעבר.רוצה לאחל בהצלחה לי ולכולנו על המטרה שלנו=לרזות
כרגע אני עומדת 10 ימים לפני ניתוח חוזר,תיקון אחרי טבעת אני אעבור מעקף קיבה. תאחלו לי בהצלחה!!!!!
לגבי מכה שלא כתובה בתורה:אני עליתי מיוון לפני כ14 שנים וחיה עם המשפחה של בעלי באותו מתחם,אמנם כניסות נפרדות ובתים נפרדים אבל....כל ההחלטות והבילויים והחופשות הם ביחד עם חמותי (אלמנת צה"ל) ואחיו של בעלי(כשאישתו היא המכה...)אנחנו שונות לגמרי..... אני סובלת כמעט כל יום מחוסר ההתחשבות שלהם (לא של חמותי) והאגוצנטריות שלהם,כשהם חושבים רק על עצמם... זהו אתן מוזמנות להגיב ולהתייחס,נשתמע,ג'וליאנה

היי ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תחזיקי מעד עם הגיסה מי כמוני יודע כמה החיים קשים עם אדם כזה מנסיון. וברוכה הבאה אלינו גויליאנה. ולמה ניתוח חוזר?

../images/Emo140.gifהיי ג'וליאנה

ברוכה הבאה. מבינה שעברת כבר דרך לא קצרה ממה שאת מספרת.
מאחלת לך רק הצלחה בהמשך
ואני באופן אישי אשמח לשמוע למה הוציאו את הטבעת. אחותי תעבור את הניתוח ביום שני הקרוב ואשמח לשמוע כל דבר שיכול להועיל ולהוסיף לידע הכללי.

לילית462

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה, אני לא יכולה להגיד לך כמה אני שמחה עבורך שאת כאן. קראתי קצת היום בפורום המקוצרים, ונאנחתי בפולנית אחחחחחחח אני משתדלת לא לשפוט אף אחד, בקיצור, אני שמחה שאת כאן כי זה מראה שאת מבינה שהניתוח הוא לא הפתרון אלא רק כלי עזר. שיהיה לך המון המון בהצלחה, בניתוח ובכלל בתהליך. שתפי חופשי

jul6865

New member
שלום לכולכן....שוב

וואוו איזו קבלת פנים יפה!!!! תודה תודה!!!!! אני ג'וליאנה בת 42 וחצי נשואה למוטי היקר אמא ל-3 ילדים מ ק ס י מ י ם !!!!! רון בן 12 ורבע (כתה ז') קרן בת 10 ובן בן 9 . אני גרה במושב בית זית עליתי מאתונה יוון לפני כ-14 שנים ואני מורה במקצועי.הייתי 10 שנים מחנכת בגיל הרך ושנה אחרי השבתון שלי וב-3 שנים האחרונות אני הפכתי למורה מקצועית לאנגלית,זה"ב והשנה גם מדעים....(מה לי ולמדעים???) אני הייתי מלאה מגיל 12 כשעזבתי את החוג לבלט ועד היום אני נאבקת עם המשקל.בהריונות לא הייתי מאד גדולה אבל תמיד עם עודף משקל. כיום יש לי טבעת מלפני 3.5 שנים ,ירדתי ועליתי ובעזרת השם (וקופת החולים.....)אני אמורה לעבור ניתוח מעקף קיבה ב-14.4 בבית החולים הדסה הר הצופים.למי שמעוניינת לתמוך בי אשמח לתת לה את מס' הנייד שלי.אני אומנם נחושה ומוכנה אבל בו זמנית מתה מפחד ואין לי הרבה אנשים שמבינים עניין.חוץ מאנשי הפורומים של קיצור קיבה וניתוחים חוזרים. אשמח להתכתב איתכן ולחלוק חוויות.דרך אגב אני תהיתי מה גבר עושה בפורום "אמהות ומרזות"?????? אז שיהיה לנו שבת שלום ומבורך.היום דרך אגב קיבלתי בשורה לא כל כך טובה:חמו של אחי נפטר בסלוניקי ואני מאד עצובה....הדלקתי נרות שבת ונר נשמה אני לא יודעת אם זה מקובל ????אבל בטח זה לא מזיק.....בינתיים ביי, ג'וליאנה

r122

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בהצלחה בניתוח תמיד שמחות לחברות חדשות

yuvi

New member
בהצלחה בניתוח

ומזמינה אותך להכנס לביקור גם בפורום "חמתי ואני" למרות שהבנתי שהבעיה עם הגיסה , תתקבלי שם בברכה, ןשוב בהצלחה בניתוח

יעל י

New member
ברוכה הבאה יקירה...

דבר ראשון תנחומים למשפחה וביחד עם זה ברכת הצלחה. אני מנותחת טבעת לשעבר ואני יותר ממבינה אותך.חבל מאד שאין לך כ"כ הרבה תמיכה אבל חשוב מאד לדעת שאפשר לקבל אותך גם בפורומים וגם בקבוצות תמיכה. המשפחה הקרובה לך תומכת?(בעל,ילדים) אנחנו כאן מוכנות לשמוע את כל הלבטים,פחדים וחששות שלך ולהיות איתך חלק מההצלחה. בהצלחה

למעלה