שלום לכולן

דבורה1

New member
שלום לכולן

אני פעם ראשונה בפורום ובעצם כותבת כדי להתייעץ. אני מנסה כבר כשנה וחצי להכנס להריון ללא הצלחה. התחלנו טיפולים קונבנציונלים, אך זה לא בשבילנו. התחלתי להתעניין בקשר לטיפולים של הרפואה המשלימה. יש המלצות על טיפול או מטפל? אני מאזור המרכז (מודיעין והסביבה). אשמח לתשובתכם. דבורה

yoelnd

New member
פריון והריון

שלום! מ -2 שורות שכתבת קשה לענות לך! אצל מי הבעיה? מה נבדק? מה נשלל? גילאים? נטילת תרופות? ועוד שאלות רבות ומגונות , האם יש רקע משפחתי, , אם הכל תקין יש לבדוק את הרקע הרגשי - נפשי ולתמוך. לכן ממליץ לך לפנות למטפל רב תחומי - נטורופת או סינית או הומאופטיה ורק אז לאחר ראיון עומק ניתן להתיחס ולבנות תוכנית טיפול יעילה, מהירה ובטוחה אינדוודואלית לך! שם של מטפל במודיעין: שי ושקי - חפשי טלפון ..... אגב, תמסרי לו ד"ש ממני - יואל. בהצלחה!

m_katzmann

New member
להכנס להריון

היי דבורה, להכנס להריון. מה זה בעצם? להכניס פנימה אל גופך את זרע בעלך, לקלוט אותו ולתת לביחד הזה להפוך ליצירה אחת מופלאה שגדלה אט אט בבטנך. להיות הורה זו בהחלט לא משימה קלה. צריכים להיות מוכנים אליה. ואצלכם ההכנות אולי קצת יותר ארוכות, אולי קשה לכם עדיין לוותר. לדעתי הבעיה שלכם היא בעיית הזוגיות הלתת והלקבל של כל אחד מכם ושל שניכם ביחד. אני שמחה שהחלטתם על טיפול אלטרנטיבי. הקשת היא מאוד רחבה. בחרי את מה שהכי נראה לשניכם. לכו עם האינטואיציה שלכם. היא הכי מתאימה לכם. זה ממש לא משנה אם איש פרחי באך יספר לך על הצלחות בשטח, או אם שמעת מחברה שטיפולים בארידיולוגיה מאוד יעילים בבעיות פריון. לכו על מה שהכי מתאים לכם כי הצלחות וכשלונות יש בכל טיפול מכל סוג ולאן שאתם הכי מתחברים - זה מה שהכי מתאים לכם. מאיה

דבורה1

New member
והרי הרחבה

אני בת 27 בעלי בן 28, נשואים כבר שנתיים אבל מכירים קרוב לשש. מנסים להכנס להריון כבר שנה וחצי. אחרי שהפסקתי לקחת גלולות נגד הריון המחזור שלי הפך מאוד לא סדיר (לעיתים ופיע כל 40 יום ולעיתים רק אחרי נטילת ארגסט). פשפוש קל בזכרון הזכיר לי שבעצם זו הסיבה שהרופאים מראש נתנו לי גלולות נגד הריון כבר מגיל 16, כלומר טיפלו בסימפטום אך לא בבעיה. מעקב זקיקים הראה שאני לא מבייצת באופן ספונטני (למרות שלדעתי זה לא נכון מכיוון שנעשה לי מעקב טבעי רק במהלך חודשיים). מייד התחלתי לקבל שני כדורי איקקלומין ולאחר שני מחזורים קיבלתי תוספת של כוריגון 10000. במחזור השני של הכוריגון נקלטתי להריון. בשבוע 9 הפלתי טבעי לאחר שהתגלה בבדיקה שלעובר אין דופק. מאז טופלתי במחזור נוסף של איקקלומין+כוריגו. חודש נוראי, היו לי כאבים איומים וריבים אין סוף עם הבעל. עקב כך החלטנו להפסיק את הטיפולים והתחלתי לחיות... היום אני מתעמלת שלוש פעמים בשבוע. שתדלת לאכול בריא יותר ומתעניינת גם בשילוב של הרפואה המשלימה עם אורח החיים החדש. תודה רבה על התשובות והמסרים עד כה. לפחות עכשיו יש לי כיוון. אשמח למידע נוסף.

דבורה שלום

ברוכה הבאה אל עולם הרפואה המשלימה. באם הינך מחפשת מטפלת מאזורך, אני יכולה להמליץ לך על בחורה מקסימה. נשמע מדברייך שאת יודעת בדיוק מה עושה לך טוב ומה לא, ועל פי תחושותייך קיבלת החלטה אמיצה, להפסיק עם הטיפולים. הרפיות בעזרת שמנים, רייקי, פרחי באך וכו´ יכולים לעשות לך טוב באופן עקרוני, להביא את הגוף לאיזון ורוגע. שיטת מדהימה של דמיון מודרך יכולה להביא אותך למציאת מקור הבעיה. כך גם הרייקי ד"א. אני בטחה שהחיבור שלך עם המטפל/ת יהיה חשוב מאוד ולכן יתכן שתבדקי מספר מטפלים עד שתתחברי. (במידה ותרצי המלצות חיזרי אלי למייל: [email protected] ומעבר לזה כדאי לשקול לעבור לטיפול עם רופא נשיפ פרטי, כזה המתמחה בבעיות פוריות ויש לו נשמה טובה. גם אחד כזה אני מכירה, ומוכנה להמליץ בחום. בהצלחה עינת

למעלה