שלום לכולן

vitekriver

New member
שלום לכולן

במקרה נתקלתי בסדרה והתחלתי לראות וכמובן התמכרתי אני בתחילת העונה ה3 אבל קראתי ספוילרים ואני ממש מתבאסת להמשיך לראות מיילה דיינה השלמתי עם זה אבל שיין וכרמן? אופ
בא לי להרביץ לחבר שלי מה עושים?

vitekriver

New member
זה בדיוק מה שהוא אמר

נו תנחמו אותייייייייייייייייי לא ראיתי את עונות 4-5 אבל אני יודעת ששיין עדיין ממשיכה בשלה בחיי הוריד המרוקאי שלי רק מתנפח לפחות אני מקווה שבט וטינה יהיו בסדר אני מתגעגעת לדיינה

Gas Panic

New member
חח, אל תדאגי.

קודם כל, תפסיקי לקרוא ספויילרים אם את לא רוצה למצוא את עצמך במצב הזה עוד השד יודע כמה פעמים. דבר שני, לסדרה הזאת (ולעוד כמה סדרות) יש מין תכונה מיוחדת, שגם אם אתה יודע מה הולך לקרות מספויילר, כשזה יקרה זה עדיין יפתיע אותך, כי אתה לא יודע |דגש|איך זה יקרה, אלא רק |דגש|מה|סגדש| יקרה. ובאמת שאין לך מקום לדאגה, כי אני בטוחה שכשתראי את העונות הבאות, לא תיהי מאוכזבת. גם אם מספויילרים זה נשמע לך נוראי.

Gas Panic

New member
*תיקון

הדגש שם נדפק לי אז תיקון : קודם כל, תפסיקי לקרוא ספויילרים אם את לא רוצה למצוא את עצמך במצב הזה עוד השד יודע כמה פעמים. דבר שני, לסדרה הזאת (ולעוד כמה סדרות) יש מין תכונה מיוחדת, שגם אם אתה יודע מה הולך לקרות מספויילר, כשזה יקרה זה עדיין יפתיע אותך, כי אתה לא יודע איך זה יקרה, אלא רק מה|סגדש| יקרה. ובאמת שאין לך מקום לדאגה, כי אני בטוחה שכשתראי את העונות הבאות, לא תיהי מאוכזבת. גם אם מספויילרים זה נשמע לך נוראי.

Gas Panic

New member
טוב, לא יודעת מה יש לתפוז.

בכל מקרה, הבנת את הרעיון.

vitekriver

New member
חחחח הבנתי לחלוטין

אני סתם מבואסת בגלל כרמן אגב יש לך מושג איך אפשר למחות בפני יוצרי הסדרה? משהו?

Gas Panic

New member
חחח.

אלוהים ישמור, אין לך מושג כמה אנשים היו מצטרפים אלייך מאותה סיבה^^ אבל תכלס, אם כבר למחות, אז בגלל דיינה.

vitekriver

New member
אז רגע

עיניין כרמן-שיין קונצנזוס בקרב הצופים והצופות בארץ ובחו"ל או רק כאן? אחח דיינה שלי אני מתה עליה!!! מצידי שימציאו קו עלילה מופרך העיקר שיחזירו אותה היא ואליס היו זוג כזה קרוע בעונה ה2

Gas Panic

New member
בכל העולם אנשים מתגעגעים לכרמן.

שיין וכרמן הן הזוג האהוב על הרבה צופות עד היום. גם אני הייתי מתה שיחזירו את דיינה. וגם בעניין הזה מיליוני אנשים היו מסכימים, אבל זה בטוח לא הולך לקרות. מסתבר שארין דניאלס (זאת שמשחקת את דיינה) דרשה שכר גבוהה מידי ועשתה בעיות וכנראה פיטרו אותה בגלל זה. זאת לפחות השמועה, לפי מה שקראתי. בכל מקרה, כשתראי את הפרק האחרון של העונה הרביעית בטח תשמחי (אני לא אספר לך למה זה קשור, כי זה יהרוס לך. אולי תנחשי כבר לבד).

vitekriver

New member
רק דיברת ורצתי לקרוא ספוילר!!!!

אם כל כך הרבה מתגעגעים לזוג היפה הזה אז יש מצב לקאמבק? אם ידעו שכרמן חוזרת זה בטוח יעלה את הרייטינג של התוכנית לא? מה בכח שאתחיל לחשוב כמו ישראלית ואארגן עצומה עולמית ואפיץ אותה לרשת שמשדרת? אני יודעת אני מתחילה להיות יותר אובססיבית מאליס כלפי דיינה בעונה ה3. מצטערת על החפירות אפילו אין לי רישיון זה פשוט מטריד אותי

Gas Panic

New member
לא נראה לי.

אני לא חושבת שכרמן תחזור, ואני גם לא חושבת שזה יעלה את הרייטינג לתוכנית, כי לא נראה לי שמישהו אשכרה הפסיק לראות את התוכנית בגלל שכרמן עזבה. חוצמזה ששיין בסיפור אחר לגמרי כרגע (עונה 5), שלדעתי הרבה יותר נחמד מכרמן. חחח וד"א, ממש לא חפרת. אני יכולה לדבר על התוכנית הזאת שעות. ובד"כ אני זאת שחופרת. חברים שלי, שבקושי מכירים את התוכנית, מקבלים מידי פעם חפירה. אני מנסה להגמל ולדבר על זה רק עם אנשים שגם נהנים מזה. וכאן הפורום הנחמד הזה נכנס לתמונה. ותפסיקי לקרוא ספויילרים!

vitekriver

New member
די למה ככה לדכא אותי?

תהיי חברה!! תשקרי!!!! אגב את טועה קראתי שבעונה 3 היה 360000 לעומת ה4-5 שזה 310000-300000 אין לי מושג מה משמעות המספרים אבל די הגיוני שהאחוזים ירדו אגב קראתי גם באתרים מחו"ל אני מרגישה פחות ופחות לבד בעיניין של כרמן-שיין. מסתבר שגם שם מאוד אוהבים אותן והן הזוג הכי אהוב אז אני אקווה לטוב. זהו אני אפסיק לחטט בספוילרים לפחות אני אנסה

Gas Panic

New member
באמת קשה לי להאמין שזה בגלל כרמן.

יכול להיות שהייתה אכזבה, אבל בכל סדרה, לא יפסיקו לצפות בגלל דמות אחת. טוב, לא משנה, זאת סתם דעתי והכי לא בא לי להתווכח כרגע על שטות שכזו ^.^ באסה שאין אותה, באמת הייתי רוצה שתחזור, אבל את שיין אני נורא אוהבת כרגע, לפחות איך שהדמות שלה התפתחה, הרבה יותר מבעונה השנייה או בשלישית.

FireInsaid

New member
אני איתך.

נראלי שהיא השתנתה בעיקר בגלל שיי
אהבתי אותה איתו.

vitekriver

New member
זאת תהיה נחמה בשבילי

לראות את ההתפתחות שלה בעונה הרביעית ומכיוון שקראתי את כל הספוילרים אני גם יודעת למה נראה לי שאחרי הזוגיות החמודה שלה עם כרמן היו צריכים לתת לה משהו טיפה שונה כי אם שוב יצמדו אותה עם מישהי זה לא ככ יעניין כי ידעו ששיין תפגע בה אז טוב שעשו שינוי ויצרו לה את הקו עלילה הזה

למעלה