שלום לכולן!!

nofar2020

New member
שלום לכולן!!

היי..די חדשה פה. וכשאני אומרת די אני מתכוונת שאני כל הזמן נכנסת לכאן ועוקבת אחרי הפורום אבל רק עכשיו החלטתי להצטרף, כי ממש נחמד.. קוראים לי נופר (nufar ולא nofar כמו שכתוב לי בניק ניים), אני בת 19 וחצי..עוד 10 חודשים מסיימת את שירותי בצבא. יש לי חבר כבר 7 חודשים אוטוטו..קרבי קרבי..הוא חייל בודד בארץ, נמצא כבר שנה ושבע בארץ (מהמקור בקנדה..) הוא עוד חודשיים וחצי מסיים את השירות הצבאי שלו.. (בהתלבטות גדולה אם לחתום עוד) ציוני שכמוהו עוד לא ראיתי!!! אהבה כזאת למדינה אני לא רואה כמעט אצל אף ישראלי.. :) וזהו זה, מקווה להשתלב בפורום... נעים מאוד:)

שלום נוּפר

וולקאם יא' בינתי.. :) ספרי קצת על עצמך - מאיפה את? מה עושה בצבא? איפה משרת החבר (קרבי זה הגדרה דיי רחבה), אם אפשר לדבר על זה..? וגם כמובן ספרי מה אומר השם. שמעתי הרבה שמות ייחודיים בחיי, נוּפר עוד לא שמעתי. ושוב ברוכה הבאה!

nofar2020

New member
שלום...:)

אני מאשדוד רכא"ית בתפקידי (רכזת כוח אדם). החבר שלי בנח"ל..כרגע הם בשכם...הם במחסומים ועושים מעצרים בתוך שכם קצת מפחיד.. :) האמת שחשבתי שכשהוא יהיה בשכם בקושי יהיה לי זמן לדבר איתו אבל הוא מתקשר אליי בערך 7 פעמים ביום (מינימום) ככה שאני נשארת רגועה ואין לי מתי להיכנס ללחץ.. nufar זה פרח מים, צירפתי לך תמונה:) מה איתך? לא סיפרת לי כלום. איך קוראים לך, בת כמה את, כמה זמן עם החבר, איפה הוא משרת, איפה את גרה.. וכו וכו'.. :)

../images/Emo12.gifאשכרה,איפה הנימוסים שלי?!

נתחיל מהתחלה..
אני דנה, בת 21 (22 בקיץ!), קיבוצניקית מהצפון.. ממש טריה עם החבר (ידידים מאז שנולדנו, ביחד - פאקינג איי, פחות מחודש!). הוא משרת בצנחנים, אמור להשתחרר (בהנחה שאין קבע, הי"ד) בנוב' הקרוב. ומחר אנחנו טסים יחד לאמסטרדם!! יש יש יש יש יש!! (סוריי, פרץ התלהבות בלתי נשלט)

nofar2020

New member
דיי..

במקומך הייתי מתלהבת גם כן, את יכולה להפגין כאן את התרגשותך..:) תהנו באמסטרדם!!! ונעים מאוד!:)

shookishmena

New member
היי גם האקס שלי בשכם בנח"ל

במחסומים בחברון... זה דיי מלחיץ.. (לא כתבתי פה המון זמן...זה אולי מכיוון שכבר אין לי חבר חייל..אבל עדיין נחמד לי לקרוא את מה שאתם כותבות לפעמים =) )

OgaliO

New member
../images/Emo13.gif

ברוך הבא! גלי, בקיץ בת 17
, שנה וחודש איתו

BaTeL37

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

היי אני בת אל=] שנתיים וארבעה חודשים עם החיילצי'ק

McBlack

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מאיה, 18.5... וסתם שאלה כי זה מעניין אותי, מה המשמעות של השם שלך? (Nufar?)

nofar2020

New member
נופר..האממ..

תסתכלי למעלה כתבתי פרח מים..גם הוספתי תמונה:) נעים מאוד!

McBlack

New member
הייתי בטוחה שמבטאים את שם הפרח

NOFAR, בגלל זה שאלתי

למעלה