הכמות שעות שאתה לומד נראות לי בסדר גמור,זה גם תלוי בגיל שלך. אתה לא יכול לצפות שמישהי בת 13 תרקוד 6 שעות ו5 ימים בשבוע,כי הגוף שלה לא יכול לעמוד בזה, זה קשור גם לגיל... אני לא חושבת שזה כל כך נורא שעתיים ביום...
יכול להיות שלך ספציפית מתאים לרקוד שעתיים ביום 5 ימים בשבוע. יש אנשים שרוקדים הרבה יותר כמובן.. אבל בעיקרון זה תלוי בהמון גורמים מסביב כמו למשל. בן כמה אתה? כמה זמן כבר אתה רוקד? אילו סגנונות את רוקד? אם אתה מרגיש שהגוף שלך עומד במספר השעות שאתה משקיע כיום ורוצה ומרגיש שצריך עוד אז למה לא? תמיד אפשר לנסות. אבל רק אם אתה באמת מוכן לזה ומרגיש שהגוף שלך מסוגל לעמוד בעומס.
בן 19 רוקד הרבה זמן, אבל בסטודיו רק שנה וקצת, אני רוקד/לומד, בלט, מודרני וג'אז. הגוף שלי עומד יפה מאוד בכל זה אבל הבעיה היא זה הזמן שאין לי כ"כ. אני יכול לתת מעצמי שעתיים ביום (בערב/לילה). השאלה היא האם זה בריא להתמיד כ"כ הרבה.
אם הגוף שלך חזק שעתיים ביום חמש פעמים בשבוע זה טוב. אם אתה מרגיש לפעמים חולשה כדאי להפחית. אני למשל רוקדת 3 פעמים בשבוע 3 שעות כל פעם... אבל מרשה את זה לעצמי רק כי אני מאוד חזקה מבחינה פיסית.
כמו שאמרתי, זה לא כ"כ הרבה. יש רקדנים שרוקדים הרבה יותר שעות מזה, ואם אתה אומר שהגוף שלך עומד יפה מאוד בכל זה אז מה הבעיה? ובכלל מצד אחד אתה אומר שהבעיה היא הזמן שאין לך כ"כ, מצד שני אתה חושש שמה שאתה נותן זה יותר מדי. לא הבנתי את הדילמה שלך חח אבל בכל מקרה נראה לי שאם אתה מרגיש שזה בסדר ואם אין לך דלקות וכאלה והכל כרגיל אז אחלה תהנה ותמשיך לרקוד ככה!
שאול.. צהרים טובים .. אישית.. אני עדין אני לא מורה.. אבל בכל הנוגע לשעות ריקוד זה אינדיוידואלי.. חחחD: צפציפית לאותו אדם! היתי מציעה לך להייתעץ עים המורה.. וככה תהיה לך תשובה הרבה יותר טובה ! אז מה !? סספררר קצת על עצמך..