שלום לכולן

שלום לכולן../images/Emo9.gif

איזה כיף לגלות את הפורום הזה... לפני חודשיים ילדתי נסיכה מתוקה נכנסתי להריון בעודף של 10 ק"ג והצלחתי (בכשרון) לעלות 26 ק"ג מכובדים עכשיו אחרי הלידה ירדו 14 ק"ג מעצמם ונותרו לפחות 18 שאני ממש רוצה להפתר מהם!!! התחלתי לאכול מסודר ולעשות הליכות וכבר ירדתי 2 ק"ג
אולי אפשר שרשור היכרות???
שתפו במה שבא לכם: אני מליד יוקנעם בת 29 לידה ראשונה עובדת בחינוך תחביבים ,לפני לידה: כל מה שקשור ביצירה: סריגה חרוזים, ציור ויצירה עם ילדים!!! אחרי הלידה... לישון זהו, מנסה לנווט בין חיתול לטיטול, בין דיאטה לחוסר שעות שינה, בין הנקה לספורט: חיים חדשים!!!

1אמאלה

New member
מצטרפת אלייך

גם אחרי לידה ובת 29 אבל לידה שנייה שניהם בקיסרי יש לי בן בן 5.5 ובן שני בן חודשיים. הפסקתי להניק ולכן מרשה לעצמי להתחיל לשמור על מה שאני אוכלת יש לי שאלה- איךל אדע כמה קלוריות עלי לצרוך כדי להרזות? ושאלה נוספת- הילדון אוכל כל 3 שעות לפעמים בלילה מפתח פער גדול יותר אך לא קבוע. אני מרגישה ש"נדפק" לי מנגנון השובע מחוסר השינה. אני אוכלת מסודר,לא רעבה וכשאני קמה ב-3 לפנות בוקר להאכיל אני מתה מרעב. כמובן שאני לא אוכל בשעה כזאת,אז אני חוזרת לישון אבל ב6:30 כבר אוכלת ארוחת בוקר. האם חוסר שינה פוגע בחילוף חומרים?

שלום לך ../images/Emo140.gif ומזל טוב

לא יודעת אם חוסר שינה פוגע במנגנון חילוף החומרים, אך ידוע שעייפות גורמת לנו לאכול יותר. אין כל רע בלאכול ב-6:30 בבוקר. תחשבי שאת קמה לאחר השקמות מרובות בלילה, לילה פעיל, לא כמו לילה עם שינה מלאה. מאד הגיוני שתהי רעבה. מאד חשוב להקשיב לגוף שלנו, ואם את רעבה ב-6:30, אז תאכלי. צודקת שלא בריא לאכול באמצע הלילה, אך ב- 6:30 את כבר מתחילה את היום. את יכולה לאכול משהו כמו פרוסת לחם מרוחה עם משהו, או יוגורט, או משהו כזה, כדי להרגיע את הרעב, ומאוחר יותר לאכול ארוחת בוקר מלאה יותר. התינוק שלך מראה לך בחוכמתו, את הדרך הנכונה לאכול, גם לאכול כשרעבים וגם לאכול כל 3 שעות משהו.
לגבי קלוריות, אין לי מושג. אני לא סופרת קלוריות. אני אוכלת לפי מה שבריא לי וטוב לגוף שלי.

יעל י

New member
מזל טוב...חוסר שינה...

פוגע בחיים. לגבי חילוף חומרים אני לא יודעת אבל בהחלט זו בעייה החוסר שינה. לאכול ב 6:30 נשמע ממש בסדר אבל לאכול נכון. אני מאד ממליצה על הליכה לדיאטיקאית אפילו של קופ"ח על מנת לקבל מסגרת. בהצלחה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ומזל טוב ../images/Emo95.gif

כל הכבוד על הספורט והאכילה המסודרת, שהביאו לירידה. וקחי את הזמן, הגוף שלך עדיין נמצא רק חודשיים לאחר לידה. לאט לאט. ואם את מניקה, אז בכלל יש צורך ביותר אנרגיה לגוף. היה לא מזמן שירשור הכירות. את מוזמנת לחפש...

יעל י

New member
ברוכות הבאות ומזל טוב...

לצערי כרגע ללא מחשב. "גונבת" כמה דקות ממחשב לא שלי. אתייחס אליכן יותר בקרוב.

יעל י

New member
מציגה את עצמי...

אני יעלי בת 42 אמא ל3 בנים.גרה באיזור בנימינה . תחביבים-מחשב,מטבח (לא רק לאכות אלא גם לבשל ולאפות). סובלת מחוסר זמן תמידי.

גם אני גם אני../images/Emo24.gif

אני מרעננה בת 31 לידה ראשונה -הבחור בן 4 חודשים פקידה במשרד של מוסיקה ומעצבת תכשיטים מחרוזים וכרטיסי ברכה-בעבר העברתי חוגים -בהריון הכל התפקשש לי-ועכשיו למי יש זמן לזה בכלל-כייף לשמוע שגם את בתחום
השבוע התחלתי לעשות התמעלמות לאחר לידה וממש כייף לי מקווה להתחיל לשמור קצת יותר ולהיכנס למסגרת ולשיגרה הטובה

למעלה