שלום לכולן!

שלום לכולן!../images/Emo39.gif

אז הנה באתי להצטרף.... אני היידי- אמא של אופק (בת שנה ושמונה חודשים), ואשתו של עמית (יחד כבר יותר מעשור). ההריון עם אופק היה ספונטני, מה שבא כהפתעה לאור ספירת זרע לא טובה וחוסר ביוץ אצלי (הרופאה שלי מאז הגדירה אותו כ"נס" והרופאה שלי היום קראה לו "פוּקס אמיתי"...)- רק עם ארגסט 5 - שהביא ביוץ במקום מחזור... היום הייתי אצל רופאת הנשים שלי והועברתי לטיפול למרפאת הפוריות בבי"ח "קפלן". בתכנית IUI בתור התחלה (מעקב זקיקים- השבחה והזרעה). וזאת כי למרבה ההפתעה היה לי ביוץ ספונטני בחודש הקודם (למרות שאני עדיין מניקה). אז דבר ראשון רציתי לשאול מה התהליך אומר? כמה זמן עד ההזרעה? כמה הזרעות ניתן לעשות? האם מישהי מטופלת בקפלן, ויכולה לספר משהו על הצוות והמקום? וכל דבר אחר שתוכלו לספר לי..... תודה!

אופס.... סליחה...../images/Emo4.gif

הובא לתשומת ליבי שהנושא רגיש, ואולי לא הייתי צריכה לשים תמונה.... אז אם מישהי נפגעה- אני מתנצלת, ואם המנהלת תראה לנכון למחוק את התמונה- גם זה בסדר....

לא מכירה את קפלן אבל מכירה היטב את

הטיפול...
כעקרון מה שיעשו לך זה מעקב זקיקים ב-US ובדיקות דם, אחת ליומיים החל ממתישהו בין היום ה-7 ל-10 למחזור (תלוי באורך המחזור שלך). כשיראו שהביוץ מתקרב (הזקיקים בגודל מתאים וה-E2 מספיק גבוה) יתנו לך כוריגון (זריקה לשריר) ויזמינו אתכם להזרעה (IUI). עמית יתן את הכוסית המפורסמת, את תשבי בכסא הגניקולוג בתנוחה החביבה, הזרע יוחדר פנימה באמצעות צינורית דקה (לא כואב בד"כ), ואחרי 10 דקות של מחשבות פוריות יגידו לך לקום מהכסא וללכת לענייניך. לפעמים חוזרים על ההזרעה שוב למחרת היום. לפעמים נותנים אנטיביוטיקה אחרי. שני הדברים האלה תלויים במקום בו את מטופלת. בכל מקרה, אחרי 12-14 יום את עושה בדיקת דם, מקבלת בטא חיובית, ומספרת לנו כדי שנוכל לברך אותך. פשוט, נכון?

../images/Emo6.gif קטעים איתך

א. הצחקת אותי עם התיאורים....
ב. זה נשמע כל כך פשוט.... ג. הלוואי והתיאור שלך- מילה במילה- יתגשם..... ד. תודה על היחס!!!!

עמית@

New member
מותק ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה.. אמרו לך איזה טיפול תקבלי? (זריקות, איקקלומין?) בדרך כלל זה שבועים של סטימולציה (גירוי השחלות לייצר זקיקים) ואז כוריגון (לגרום לביוץ של הזקיקים) ואז הזרעה, ו.. מכים שבועיים לבטא. שיהיה לך מהר מהר מהר

bapi

New member
קודם כל...

ברוכה הבאה
ואיחולי מעבר מהיר מפה לפורום העגול
אני לא רוצה להפחיד או משהו
אבל יש לי חברה שטופלה בקפלן והיה לה לומר על המקום רק דברים נוראיים
כמעט לא רצו לעשות לה בטא ביום הבדיקה בגלל שהיו לה קצת דימומים ובמפתיע בסוף התשובה היתה חיובית
והיום היא נושאת תאומים ברחמה
(אז אולי בכל זאת יצא משהו טוב מקפלן
) שיהיה בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה שממאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. איכשהו ממעמקי הזכרון המשובש שלי, נדמה לי שפעם לפני שנים התסובבת בפורום תקופה מסויימת ואז נעלמת, היתכן? בכולופן יש לך קסם של ילדה, אבל כן, לפעמים זה דורך לנו על היבלות, את ודאי מבינה. התיאור של סוכריה מספיק בהחלט, אבל אםפ תרצי לשמוע עוד, יש במאמרי הפורום אוסף הודעות על הזרעות. אם הזרע הצליח להפרוות סתם כך, אין ספק שהוא ישחק אותה בהזרעה, ולאופק יהיה בקרוב אח קטן
. בהצלחה נועם

../images/Emo140.gif

תודה! לא זכור לי שהסתובבתי כאן, אבל הזכרון שלי כל כך מחורר שאין לדעת...

למעלה