ברוכה הבאה!!!! אמממ חייבת להוסיף תמונה של פרודו לגיוון
G Galadriel 3000 New member 19/1/04 #21 אם אני לא טועה, הפרסומת לגאפ כבר לא חדשה... אבל הציור ממש ממש ממש ממש ממש חמוד. הנה עוד אחד לאוסף (אני פשוט חולה על הציור הזה)
אם אני לא טועה, הפרסומת לגאפ כבר לא חדשה... אבל הציור ממש ממש ממש ממש ממש חמוד. הנה עוד אחד לאוסף (אני פשוט חולה על הציור הזה)
G Galadriel 3000 New member 19/1/04 #24 הייתי גם הייתי. התמונה ה-10 היא מהמקום עם האוליפאנטים בסרט השני וה-12 היא מהמקום של אייסנגארד.
O OB4ever New member 19/1/04 #25 יש 2.... לפחות ממה שהבנתי באורלנדו מולטימדיה אז עכשיו הם מוציאים תפרסומת ה2....
T tomigirl New member 19/1/04 #26 כיף לך!!! אולי אולי אולי ואני ממש מקווה שזה יקרה.... דודה שלי עוברת לאוסטרליה (זה בטוח) אבל אולי אולי אולי אולי אני ילך בחופש הגדול לבקר אותה שם ואז אם אני בעזרת ה' ילך אני רוצה ללכת לניו זילנד לטיול הזה... היה שווה נכון?
כיף לך!!! אולי אולי אולי ואני ממש מקווה שזה יקרה.... דודה שלי עוברת לאוסטרליה (זה בטוח) אבל אולי אולי אולי אולי אני ילך בחופש הגדול לבקר אותה שם ואז אם אני בעזרת ה' ילך אני רוצה ללכת לניו זילנד לטיול הזה... היה שווה נכון?
L little bry New member 19/1/04 #27 שאאאאלוםםםםםם מה קורה???? אני שרית בת 14 וחצי מחולון בטוחה שתהניייי