שלום לכולן !

שלום לכולן !../images/Emo24.gif

אני כאמור פוליציסטית, טופלתי באיקקלומין וקיבלתי זריקת כוריגון. עשיתי בדיקת דם ביום ה-21 של המחזור לבדיקת הורמונים והתשובה היתה PROGESTERON=11.6 רציתי לדעת מה זה אומר אני קצת לחוצה לא יודעת אם זה טוב או רע תודה

זה קצת נמוך

בשביל פרוגסטרון אחרי ביוץ - תלוי מתי קיבלת את הכוריגון? בד"כ רצוי שהפרוגסטרון יהיה מעל 15 ביום ה-21 למחזור, כדי לדעת שהיה ביוץ "טוב". מתחת ל-5 אומר שלא היה ביוץ, אז את גם לא בקטגוריה הזו. אם הביוץ היה ממש לפני ימים ספורים אז התוצאה בסדר.

סוכריה היקרה ,תודה על תשובה

אני כל כך מאוכזבת ומדוכאת ,כנראה שטיפול שקיבלתי אינו מספיק
לפי מה שהבנתי מהתשובה שלך אין לצפות החודש להריון,אני כל כך עצובה ודמעות בעיני כל היום.הייתי מאוד אופטימית ורגועה אבל עכשיו הכול נשבר לרססים. בהמשך לשאלתך קיבלתי כוריגון ביום ה-14. היום קיבלתי תוצאות של בדיקה נוםפת ,בנות יקרות מישהי יודעת מה אומרת הבדיקה - 0.22- TESTOSTERONE FREE אין לי מושג מהי הבדיקה ,אני מודאגת כי הטווחים הם 0.0-0.1 וני הרבה מחוץ לטווחים האלו.בבקשה תעזרו עם זה. תודה בובי העצובה

לגבי הטסטוסטרון

(התשובה הקודמת זה לגבי הפרוגסטרון) זה שהטסטוסטרון גבוה יכול להפריע לביוץ , אבל לפי הפרוגסטרון שהיה היה ביוץ . אז אל תספידי עדיין את הטיפול, מחזיקה לך אצבעות.

למעלה