שרלוט מארי
New member
שלום לכולן../images/Emo204.gif
ולכולם
אני חדשה פה. ויש לי בעיה.
לפעמים קורה לי שאני שוכבת עם מישהו, וכאנחנו מגיעים לחדירה, אחרי כמה דקות אני פתאום מתחילה לבכות. שמתי לב שלפעמים אני אני די מכווצת, אבל זה לא ברמה שגורמת לי לכאב פיזי, בגלל זה זה די מוזר. אני כאילו מרגישה שהמון אנרגיה מצטברת לי באזור המפשעה ואברי המין, ובגלל שהיא לא מצליחה לצאת דרך שם, היא חייבת למצוא מקום אחר, והיא עולה ישר ויוצאת החוצה בדמעות ובבכי. אני לא בוכה בשום פעילות מינית אחרת, רק בחדירה (לא משנה של מה), מה שגרום לי לחשוב שאולי יש לי איזו חסימה רגשית מאוד עמוקה שמתבטאת באיבר המין שלי. לפעמים זה מלווה בעוד תופעות פיזיות כמו: בחילה, צמרמורות, דחייה של מגע, רעידות... זה מאוד מעיק עלי, ומה שהופך את זה ליותר קשה, זה שאני לא מבינה את הבכי הזה, מאיפה הוא מגיע, מה הוא מנסה להגיד לי... ומה אני צריכה לעשות..? אני מאוד אוהבת את חבר שלי ומרגישה איתו בנוח, אבל זה קורה לי איתו כל פעם שאנחנו שוכבים (אנחנו ביחד חודש). עם החבר הקודם שלי, זה קרה לנו רק בהתחלה, אבל אז איכשהו זה עבר. אולי זה קשור לאינטימיות העמוקה שהייתה בינינו, כי היינו הרבה זמן יחד לפני ששכבנו, אבל זה שהתופעה הזאת חזרה אומר שכנראה זה לא קשור לבן הזוג שלי, אלא אלי. למישהי/מישהו יש רעיון, עצה, דעה, כיוון, שיתוף? תודה מראש
ולכולם