שלום לכולן

שלום לכולן../images/Emo204.gif

ולכולם
אני חדשה פה. ויש לי בעיה.
לפעמים קורה לי שאני שוכבת עם מישהו, וכאנחנו מגיעים לחדירה, אחרי כמה דקות אני פתאום מתחילה לבכות. שמתי לב שלפעמים אני אני די מכווצת, אבל זה לא ברמה שגורמת לי לכאב פיזי, בגלל זה זה די מוזר. אני כאילו מרגישה שהמון אנרגיה מצטברת לי באזור המפשעה ואברי המין, ובגלל שהיא לא מצליחה לצאת דרך שם, היא חייבת למצוא מקום אחר, והיא עולה ישר ויוצאת החוצה בדמעות ובבכי. אני לא בוכה בשום פעילות מינית אחרת, רק בחדירה (לא משנה של מה), מה שגרום לי לחשוב שאולי יש לי איזו חסימה רגשית מאוד עמוקה שמתבטאת באיבר המין שלי. לפעמים זה מלווה בעוד תופעות פיזיות כמו: בחילה, צמרמורות, דחייה של מגע, רעידות... זה מאוד מעיק עלי, ומה שהופך את זה ליותר קשה, זה שאני לא מבינה את הבכי הזה, מאיפה הוא מגיע, מה הוא מנסה להגיד לי... ומה אני צריכה לעשות..? אני מאוד אוהבת את חבר שלי ומרגישה איתו בנוח, אבל זה קורה לי איתו כל פעם שאנחנו שוכבים (אנחנו ביחד חודש). עם החבר הקודם שלי, זה קרה לנו רק בהתחלה, אבל אז איכשהו זה עבר. אולי זה קשור לאינטימיות העמוקה שהייתה בינינו, כי היינו הרבה זמן יחד לפני ששכבנו, אבל זה שהתופעה הזאת חזרה אומר שכנראה זה לא קשור לבן הזוג שלי, אלא אלי. למישהי/מישהו יש רעיון, עצה, דעה, כיוון, שיתוף? תודה מראש

Zoharrr

New member
אפעם לא עניתי תשובה כזאת אבל...

אני באמת ממליצה לך לפנות לפסיכולוגית... זה ל בושה ולא כלום,זה רק יעזור לך ובטוח שיותר ממה שאנחנו נעזור לך. האם חווית טראומה מינית בעבר שהובילה למצב הזה?

תודה על התשובה

אני באמת אפנה לפסיכולוגית, זה כרגע בתהליכים. אבל לא זכורה לי שום טראומה, אך יתכן כמובן שהדחקתי אחת.

שגיתא

New member
היי שרלוט ../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif

א. יכול להיות שאת מדחיקה משהו בלי להיות מודעת לזה שרק פסיכולוג יכול לסייע לך לשהעלות לצורה הכרתית
ב. האם כשאת מתרגשת מאד את גם בוכה אולי זה קשור לנושא של באמת שחרור לחצים רגשיים ופיזיים בצורה כזאת, אולי את עוצרת נשימה יותר מידי מה שבד"כ מעלה דמעות אצלי לפחות, ואולי את מפחדת להשתחרר איתו פיזית אני למשל בזמן האקט המיני קשה לי להיות שקטה לעיתים מפתיעים אותי הקולות של עצמי אבל הם טבעיים ולא מאולצים
ואם אני לא אפרוק אותם יהיה לי יותר קשה להיות בתוך הקטע המיני ואני ארגיש תסכול מסויים, או אולי את מפחדת מהתגובה שלו לתגובה שלך הרבה נשים נבהלות מעצמת התחושות והגירוי שהן חשות לפעמים באקט המיני, אני למשל מצליחה לגמור כמעט מכל צורה של גירוי ישיר באיזור המפשעה (ידני לשוני וכו' ...
) ועל כן לרוב אני גומרת יותר מפעם אחת באקט,אני כמעט גומרת אפילו מהתחושה שאני מקבלת שאני מענגת את הפרטנר שלי
(תנסי פעם לענג את עצמך ותראי מה קורה תוכלי בשקט בלי לחץ לבדוק את התגובות שלך ואפילו להפסיק בכל שלב) תהני, שגיתא

תשובה

א. יש לי תור לפסיכולוגית ביום חמישי, איזה כיף לי...!
אני בטוחה שהיא תעזור לי להתמודד עם הבעיה, אפילו אם אני אגלה שלא הדחקתי שום דבר, בתקווה. ב. אני לא עוצרת את הנשימה, אבל אני כן מרגישה לא משוחררת פיזית לעשות מה שבא לי, ואולי אפילו לא נותנת לעצמי "להנות עד הסוף". אני באמת מרגישה שאני נבוכה מהקולות של עצמי ומנסה להשקיט אותם...
כשאני מענגת את עצמי אני לא נהנת עד כדי כך שאני ארצה מלכתחילה להנות בקול, אז אני מניחה שזה אחרת. תודה

היי שרלוט

וברוכה הבאה
מה שאת מתארת הוא מאד טבעי. ואפילו די נפוץ. נשים רבות לא יודעות איך לאפשר לאנרגיה המינית שלהן לעלות ולהשתחרר. ומכיוון שהן כן מכירות פורקן רגשי, אז זה הולך לשם. איני יודעת מה קורה אצלך, זה בוודאי מורכב מכל מי שאת, אבל בהחלט אפשר לעבוד ולשפר את המצב בעזרת טיפול ותרגול

טיפול אלטרנטיבי

אם מתאים לך ואת מוכנה לנסות דברים אלטרנטיביים - הייתי הולכת לכיוון של טיפול אנרגטי. כזה שמאזן את הצ'אקרות (נקודות האנרגיה) בגוף, כך שלא תתועל כ"כ הרבה אנריגה לצ'אקרת המין בלי שליטה ממש. שווה לשאול בפורומים של רפואה משלימה או מיסטיקה מה מומלץ.

למעלה