שלום לכולן

שלום לכולן ../images/Emo142.gif

אני מפורום לקראת הריון אבל אפשר להגיד שעכשיו אני גם מסופחת אליכן כי אחרי שנה של נסיונות החלפתי רופא והוא אמר שיש בעיה קטנה - רירית דקה שהטיפולים בה הם לא קשים-זריקות הורמונליות ומכאן הדרך קצרה (אני מקווה). אז אשמח לשמוע האם לעוד מישהי הייתה בעייה כזאת ואיך טופלה והאם זאת באמת בעיה,והאם אני אתנפח מאוד בגלל הזריקות הללו, כי זה ממש מה שחסר לי עכשיו... תודה מראש..

תמר27

New member
חסר מידע...

כתבת שאת אחרי שנה של נסיונות - האם הם כללו גם איקקלומין ? כי אם כן זה די מסביר את הרירית הדקה... זריקות ההורמונים אכן עוזרות לרירית להתעבות - גם אני, כשהתחלתי בזריקות זה היה לצורך עיבוי הרירית. אם זה לא מספיק משלבים גם אסטרוגנים (כדור של אסטרופם או פרוגינובה), והם באמת מכריחים את הרירית לצמוח, גם אם לא ממש מתחשק לה. שיהיה בהצלחה
ו....עוד משהו..... . . . איפה המנהלת של הפורום שלכן ? . . . . . . . פונג, תרעננו את הכללים אצלכם - חניכות מצטטיינות עוברות ישר ל"הריון ולידה", בסדר ?!
(כי לאחרונה יש כמה שהתרגלו להצטיין, אז אחרי שהן מסיימות שלב א' הן מגיעות אלינו
סתאאאאאאאאאאאאם, אני פשוט רוצה לראות את הפורום הזה מתרוקן כבר ! אוף !

טוב, אז ככה

איקקלומין לקחתי רק חודש אחד (לפני חודשיים)שלאחריו הרירית שלי הייתה בגודל 3 (!), אבל בכל המעקבי זקיקים שהיו לי בשמונה חודשים האחרונים הרירית שלי הייתה דקה והרופא החדש ראה את זה. מה שהוא לא הבין זה למה הרופא ה'נחמד' לא ראה את זה עד עכשיו ונתן לי איקקלומין שעשה את הפעולה ההפוכה לגמרי???? הרירית הדקה מסבירה למה הווסת שלי מאוד קצר - יום וחצי-יומיים, וגם זרם הדם מאוד מועט, אז עם תנאים כאלה - רירית כזאת איך בדיוק הריון יכול להיקלט? ומאוד מעצבן למה הרופא עד עכשיו לא ראה את זה. אני שמחה שיש רופא חדש רציני וסבלני ומקווה שהדרך לאושר קצרה. בקיצור - מקבלות אותי?

תמר27

New member
../images/Emo88.gif התקבלת ! ../images/Emo6.gif

אבל אנחנו מועדון נורא יוקרתי אז, את מבינה, הקבלה שלך היא ממש על תנאי ותוך החודש וחצי - חודשיים את צריכה לעבור מפה הלאה. הפורום הבא נמצא פה ליד, והוא עגול וחמים.
אכן, חבל שבזבזת זמן על רופא לא נורמלי, שהלך ונתן איקקלומין למישהי שגם ככה הרירית שלה דקה
. אני מניחה שהוא לא טרח להוסיף כדורי אסטרופם
כנשיאת הכבוד של אגודת הריריות הדקות בפורום (האמת היא שהרגע מיניתי את עצמי לתפקיד...
) אני יכולה להתחיל בסיפור אופטימי : עמית@ נקלטה להריון של תמר שלה עם רירית של 5.5 !!! אם את רוצה לכי ל"הורים לאחר טיפולים" ותראי את התמונות - לא היית מתנגדת לכזאת ! (שלא לדבר על השם שמשום מה יש לי כלפיו אהדה...) גם ב"הריון אחרי" יש בערך 3 "מאותגרות רירית" ש"עשו את זה". בקיצור - בעיה לא נעימה, אבל בדרך-כלל פתירה. יש לך מושג מה גרם לרירית שלך להישאר תמיד דקה ? איזה עבר פלילי?
יאללה, מספיק קשקשתי. שיהיה בהצלחה. תעדכני מה קבע הרופא החדש והאחראי.
תמר.

poli4

New member
לי יש עבר פלילי ....

ועכשיו הרירית שלי לא מתעבה ... אני מתחילה החודש זריקות .... את יכולה להפנות אותי לכאלה שהצליחו .... תודה ולחוצה ....

bapi

New member
הייתי שמחה לראות אותך

מגיעה לפורום העגול
בלי שום תחנות מעבר
אבל אם כבר הסתפחת אז אני מקוה שזה רק לזמן קצר
. לגבי התנפחות מהזריקות היה לפני כמה ימים סקר פה על כמה עלינו במשקל מהטיפולים את יכולה לעשות על זה חיפוש אבל באופן אישי ומפגישת הרבה מהבנות אני יכולה לומר לך שזה לא חייב לקרות לפי דעתי עלי הטיפולים השפיעו בדיוק הפוך
אבל למי אכפת מה קורה בדרך העיקר שבסוף נקבל את ה
שיהיה בהצלחה

תודה בנות ../images/Emo140.gif

אכן אני לא מתכוונת להיות פה הרבה זמן ולא בגללכן. אני מתכננת במידיות לעבור לפורום השכן - העגול, כמו שאמרת! שיהיה לכולנו בהצלחה, אמן!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני מקוה שהרופא אליו הגעת עכשיו הוא אכן רופא פוריות. בכל מקרה רירית שלא מתעבה יכולה לפעמים להעיד עת בעיה בחלל הרחם. כדאי להתייעץ עם הרופא אם לא צריך להפנות לצילום רחם. הזריקות לא מנפחות, טוב עצם קצת... מן בטנונת מעצבנת שיורדת אחרי כן ומפנה אתמקומה לבטן הריונית יפה. בהצלחה נועם

למעלה