שלום לכולן!!!!

adi810

New member
שלום לכולן!!!! ../images/Emo140.gif

שלום... אני לומדת במגמת תקשורת בכיתה י"ב , וכעבודת לבגרות אני צריכה להכין סרט על סיפור אמיתי מהחיים .... ואני זקוקה נואשות לעזרה במציאת רעיון.... למי שיש רעיון לייעץ לי או שמוכן לספר לי את הסיפור שלו , או שמכיר חבר אני ישמח לכל ייעוץ ועזרה .... ולשמוע סיפורים מכול סוג .... אז צרו איתי קשר תודה

הסיפור חייב להיות על שמנים?!

כל אדם הוא סיפור לכי לבית אבות תמצאי מלא כל ילד אדם ברחוב כי כולנו שווים לפחות סיפור אחד

adi810

New member
תגובה :)

הסיפור לא חייב להיות על שמנים , בכלל לא!!! אני מחפשת רעיון והוא יכול להיות כל אחד כל דבר ....

צביקוש23

New member
יש לי הרבה רעיונות...

תבחרי נושא : תחבורה ציבורית (סיפור אמיתי מפורום תח"צ) רדיו יש גם לא מעט אנשים שלפחות בעייני ובגלל מצבם מגיע שיעשו משהו מיוחד לכבודם (דוגמא: יצחק שמיר, אייבי נתן)

יאני1

New member
תראי,

אחרי מה שאמרת (זקוקה נואשות לסיפור..), לשתף אותך בסיפור שלי או להמליץ לך על מישהו שאני מכירה לא מופיע לי כהזדמנות. זה צריך לבוא ממך, נושא שקרוב לליבך או שמרגש אותך, ורק אז לפנות לאדם שיספר את הסיםור ולרתום אותו לעיניין. להגיד לו איך זה יעשה הבדל, ואיזה מדהים זה יהיה. כשתמצאי משהו שמעורר בך השראה ומדליק אותך, ככה גם יראה הסרט. המון בהצלחה מעיין

adi810

New member
שלום :)

שלום .. תראי אם הנושא הזה לא היה מעניין אותי ונוגע אליי , לא הייתי נכנסת לפורום הזה ולא היייתי מבקשת רעיון והמלצות ... רק בגלל שאני מתקשרת לנושא בקשתי את העזרה כיא ני יודעת שמכאן אני יכולה למצוא רעיון שאני יכולה להפיק ממנו את המיטב כי הוא כן נוגע ללבי אבל בכל אופן תודה....

יאני1

New member
מעולה,

אז תגידי את זה, ותביאי את הסקרנות ואת ההתרגשות הזו לבקשה שלך :) אם זה הנושא שאת הכי רוצה, לכי על זה באופן חד וברור פשוט נשמע לי שאת לא כלכך סגורה על עצמך זו רק הייתה החוויה שלי, יכול להיות שעבור אחרים זה לגמרי מופיע כהזדמנות

adi810

New member
תודה:)

אוקיי, תודה על התגובות .... אם יש לך משהו נוסף לייעץ לי או לספר אני ישמח לשמוע

חחוש

New member
זוכרת את זה...

זוכרת את התקופה הזאת של י"ב והחיפוש הנוראי אחרי פרויקט סיום.. אני רק ממליצה להמשיך בקו של הסיפור האנושי הוא תמיד עובד טוב יותר עכשיו מה אני יכולה להציע לך? מלבד את עצמי.. ושם אין הרבה בשר. אני יכולה לומר שעבדתי בניצנים בתפקיד חשוב, ויצא לי להכיר הרבה סיפורים, חלקם עכורים חלקם מרגשים עד דמעות.. אם תרצי וכמובן הנושא עדין במיוחד ודורש הסכמה יש לי רעיון למשפחה מצויינת עבורכם. הנושא לא נוגע לשומנים ודימויי גוף או משהו כזה אבל בהחלט סיפור עם בשר... צרי איתי קשר במידה וזה שנמע לך... ובהצלחה

adi810

New member
תגובה לחחוש :)

אני ישמח לשמוע על הרעיון של המשפחה... וכמבון שזה דורש הסכמה תודה רבה על העזרה ואם יש לך מספר איסיי או דרך שאני יכולה ליצור איתך קשר אני ישמח תודה רבה על העזרה.....

TULLYKA1987

New member
אממ

אני מבינה אותך הייתי מפיקה ועורכת בפרוייקט שלי לפני שנה וחצי... סיימתי ב2005 מגמת תקשורת... היום אני ביחדית הסרטה אגב..אני גאה בעצמי:) אמממ... עיצה שלי...לכי על סיפור פשוט ככל שאפשר..אל תגזימי.. משהו קל מבחינה טכנית ולוגיסטית...כי אלה הבעייות ביב' אין כ"כ כסף(ולפעמים אין בכלל?) וזה בעיה.. עיצה שלי, קחי משהו שקרה לך...כן לך... שיחה או משהו כזה שהייתה משמעותית בעינייך... ותני לה טוייסט... רוצה משהו נחמד? קחי משהו מפה..נגי תנסי לעשות את השיחה של הבת שמנה לאמא שלה .... תני לזה טוייסט...אולי תנסי לעשות את השיחה בגרסה שונה...נגיד סירטי בילוש... "מי לקח את הקילוגרמים שלי" תחשבי קרוב... תגיעי רחוק.. חסל סדר חפירות!

adi810

New member
תגובה:)

תודה על העזרה , אבל הסרט אמור להיות תעודי , סיפור אמיתי עם אנשים אמיתיים , אני לא יכולה לביים את הסרט..... אבל אחלה רעיון..... אם בכל זאת יש לך רעיון לסרט תעודי אני ישמח לשמוע..... תודה

TULLYKA1987

New member
אוקיי אז כן...

אממ ככה אולי תנסי ליצור קשר עם שומרי משקל או משהו ותדברי שם עם האנשים ותשאלי אם יש מישהו שמוכן שתתלווי אליו לכמה שעות במשך יום או יומיים על הקשיים ברידה במשקל המלחמות בשדים שלהם.. משהו נורא פשוט לא מורכב אגב למה לא נותנים לכם משהו מבויים?

adi810

New member
טנקס...

והדרישות של בית הספר שלי הם כאלה ...... הם טוענים שבגילינו לא יוצאים סרטים כל כך מוצלחים....

סיפור... את רוצה סיפור?

אני במקומך הייתי לוקח דף ועט ומתחיל לקשקש על משהו... זה באמת לא בעיה, ואולי אפילו תהני מזה

adi810

New member
../images/Emo13.gif

כן , יש לי מלא רעיונות בראש לסרטים אבל הענייןם שהסרט צריך להיות תעודי ולא מבויים ולכן אני צריכה למצוא אנשים שיסכימו להיפתח ולדבר .....

הייי! נישמע מוכר!

אני ממגמת קולנוע (לשעבר אבל האמת זה כלכך מעניין שהייתי חוזרת לעוד שנה) והיו לנו המון המון סרטים מעולים (אפשר להגיד שהרוב בזכות מורה פשוט מדהים שקרע את התחת בשבילינו) אני אישית התבססתי על מקרא שהיה לי עם חבר שלי ועם חברה שלי שבסופו של דבר נהיו זוג ובגלל שזה היה טרי מאוד וממש הייתי אובססיבית לזה זה הלך דיי טוב וגם עזר לי להתגבר. אבל עשיתי לזה חתיחת עיוות, את החברה (נועה - השם האהוב על האקס שלי) עשיתי בכלל זונה שגונבת גברים באופן קבוע, עשיתי אותו הרבה יותר טוב ממה שהוא במציאות ואת התפקיד הראשי עשיתי ממש ילדה בתולית חסודה וקראו להם ליאור אוראל (ליאור=האור שלי אוראל=האור שלו) ולידיד הכי טוב קראתי בן על שם אחד הידידים שלי. בקצרה נועה החברה הכי טובה של אוראל היתה דלוקה על ליאור ושיתפה פעןלה עם בן והפרידה בינהם כי היא אמרה לה שהוא בוגד בה. כל הסרט הם מנסים לחזור להיות ביחד עד שבסופו של דבר הסוד יוצא לאור אבל עדיין היא לא חוזרת אליו אפילו שהוא רוצה כי הוא כבר נגע בחברה שלה. אבל היה לי ממש בעייה עם הסרט הזה כי הצוות שלי ממש לא אהב את הרעיון וכל הזמן רצה שאני אזרוק את התסריט ואכתוב משהוא חדש על אונס או משהו מצחיק שיהיה יותר "מעניין" אבל מכוון שזאת לא היתה אפשרות הם עשו את זה באי חשק שגם ככה הם היו התלמידים אולי הכי מופרעים של הכיתה אז הסרט ניראה גרוע עם שחקנים ככה ככה. אני יכולה לנסות לחשוב לך על משהו אבל כל העיניין זה שתבחרי נושא שאת יכולה להתחבר אליו ולהזדהות איתו כדי שיהיה אמין, ואם את לא מכירה את המצב את צריכה לחקור אותו ולדעת מה בנדם במצב הזה היה אומר או עושה אבל תגידי במגמת תיקשורת לא עושים סרטים דוקומנטרים בכלל?

למעלה