שלום לכולן

שלום לכולן../images/Emo140.gif

יש לי התלבטות שהייתי רוצה להתייעץ איתכן. אני מנסה להכנס להיריון, יש לי ילד. אחותי בהיריון חודש שלישי. אני יודעת שהיא תרצה את הדברים שיש לי בשבילה. אם לא הייתי מנסה להכנס להיריון הייתי נותנת לה בכיף עכשיו אני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה לומר לה שאני מנסה להכנס להיריון. מה הייתן עושות?

את האמת, שאת רוצה לשמור את

הדברים (שלך) לילד הבא, זה בכלל לא משנה מתי הוא יגיע.

חוגי1

New member
בנתיים אל תגידי כלום וכשתהיי בהריון

היא כבר תבין לבד. חוץ מזה, יש דברים שתוכלי להשאיל לה למס חודשים. אבל אם את מתכוונת לשידה ומיטה ועגלה. אז אם לא תהיי בהריון עוד כמה חודשים תרמזי לה בצחוק ש: כדאי שצכין כסף לדברים האלה כי כנראה שתתכנו הרחבת משפחה יותר מהר ממה שחשבתם וחבל לנייד דברים כאלה סתם כשתיצתרכי את זה בקרוב. דרך אגב גם אני בניתי על הרבה דברים של אחותי וחלק עדיין קיבלתי וחלק..................לא. העיקר שהמשפחה תתרחב ותהיו מאושרים

ניליא

New member
לי מקרה דומה. אנחנו נתנו הכל! כשהגי

הזמן וילדתי, קיבלתי הכל בחזרה , בשלבים. לפי הגיל. את העגלה והמיטה מייד, יחד עם בגדים מתאימים. צעצועים חדשים וישנים. לאחר מכן כל חודשיים שלושה את השאר. ההפרש בין הבנות הוא שנה בדיוק. הן נולדו באותו חודש. גיסתי לקחה את הדברים החסרים לה מאחותו של בעלה. בהתחלה היא שאלה אותה אם היא מוכנה לתת לנו. אבל היא לא הסכימה, אז גיסתי היא אחותו של בעלי, קיפלה הכל אצלה , העבירה לנו ולקחה מגיסתה. תראי בסוף הכל מסתדר איכשהו. אם את מעוניינת בהגדלת המשפחה, שזה לא מה שימנע ממך. אני נותנת בכיף. בסופו של דבר זה יחזור אליי...

מה שאני עושה

אחתי זה עתה התחתנה היא לא הכנס להריון בזמן הקרוב לי יש ילד ואני בהריון אבל די ברור לשנינו שאת ההריון השלישי שלי (ב"ה) והראשון שלה נעשה יחד (עד כמה שניתן) לכן אני אוספת בשבילה דברים כמו : קיבלתי עכשיו מחברה מיטת תינוק ולול למרות שאני לא צריכה לקחתי ואספתי אצל אמא כדי שיהיה לה. אצלכם אומנם הזמן קצר אבל אבל יש מלא בנות שנותנות חינם את מה שיש להן. במקביל את יכולה להמליץ לה על כל מיני פריטים אטרקטיבים. אני חושבת שזה די מובן מאליו שאם את בהריון היא תצטרך להתארגן על דברים. שיהיה לך בהצלחה ובהנאה

למעלה