שלום לכולן

• פותח הנושא assy
  • פורסם בתאריך

assy

New member
שלום לכולן ../images/Emo140.gif

הבנתי שכאן זה הכתובת לקטר על החמות. אז אני אשמח להצטרף כי קיטורים עליה יש לי המון... האמת שאני די אובדת עצות. אני אוהבת את בעלי ויש לנו תינוק קטן.אבל אני ממש לא מסתדרת עם אמא שלו. אני נכנסת לויברציות כל פעם שאני רואה אותם, אני שונאת שהם מחזיקים את הבן שלי. ובעלי סובל, אני רוצה למצא את הדרך לחיות איתה בשלום אבל אני לא יודעת איך. כל פעם שאני באה אליהם והיא מטלטלת את הבן שלי שמאוד רוצה לשון אבל היא לא נותנת לו עד שהוא מוצא את עצמו בידיים של משהו אחר הוא מתחיל לבכות מעיפות מהטילטול. ולבסוף אני לוקחת אותו אלי מחזיקה חזק ולא נותנת לה לקחת היא רודפת אחרי ועושה המון רעש עם הידיים ושריקות והמסכן רק כשאנחנו יוצאים סוף סוף משם הוא נרדם תוך 2 שניות. זה רק על קצה המזלג אבל עדיין. איך מתמודדים עם דבר כזה? היא כל הזמן מנסה להקניט אותי ואחר כך מתפלא למה אנחנו לא באים לבקר ויותר מזה שהייתי בהריון למה אני לא רוצה אותה בלידה. מה עושה את החמות לכאלה מכשפות? זה בא עם התפקיד? אם יש לכן עצות אני אשמח לשמוע.

amitmom

New member
יו..גם אצלך הם כאלו רעשניים../images/Emo149.gif

אצלי החממות מדברים בקול מאוד רם שלפעמים ממש גובל בצעקות. אני כל פעם יוצאת משם עם כאבי ראש כי הטלויזיה כ"כ רועשת, הדיבורים שלי רמים ורק מלהיות חצי שעה שם אני מקבלת מגרנה. גם חמותי כל הזמן רצתה לחבק ולשחק עם הילדה אבל הבהרתי לה שבזמן שהילדה צריכה לישון אני מבקשת שיהיה קצת יותר שקט ולא לגעת בילדה כי היא אוהבת להרדם עלי (דבר שהוא לא נכון בכלל אבל מונע חיכוחים מיותרים). חמותי רצתה להיות בלידה ובעלי היקר הבהיר לה שממש אבל ממש לא בא בחשבון. לא מתאים לי שכל העולם ואשתו יראו אותי בכזה מצב במיוחד אם זו חמותי "היקרה" שלא טרחה להרים טלפון אחד במהלך כל ההריון שלי לשאול מה שלומי ואם אני צריכה עזרה. וכן..זה בא עם התפקיד. למרות שיש חמיות נפלאות אבל לצערי לי אין אחת כזו.

../images/Emo24.gifהיי לך אסי ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לחיקינו החם
. לפי דברייך עושה רושם שחמותך אינה מה שאת מספרת למטה
(מכשפה!
) היא פשוט נודניקית לא קטנה ומה לעשות שגם אמא שלי "מתפרעת" עם הנכדים עד כדי התקף לב להורים!!! (להקפיץ תינוק לתקרה
). זאת אהבה וכל אחד מבטא אותה כפי שהוא יודע
. מה היה קורה אלמלא היית מגיעה אל חמותך והיא היתה גוש קרח ולא מתייחסת לנכד הקטן והחדש, מה אז היית אומרת
? אז
., אסי
, אם זה רק זה ואין לך "סיפורי בלהה"
אחרים ממנה, תעבירי את זה ותשתדלי "לסבול" רק למשך ביקור שבועי פחות או יותר. אגב., מזל טוב והמון אושר עם הרך הנולד
.

למעלה