שלום לכולן ../images/Emo13.gif
קצת נעלמתי אבל מסיבות טובות. פשוט, כשיש לי קצת זמן אני מסדרת עוד פינה, או עוד מדף...
וזונחת את האינטרנט לשעה מאוחרת יותר ואז כבר אין לי כוח לכתוב. גיליתי שאני שונאת לסדר, אבל אוהבת איך שזה נראה אחרי, אז זה נותן לי מוטיבציה בכל זאת לקום ולעשות משהו. בדרך כלל יש לי חצי שעה פה ועוד חצי שעה שם, אז יקח עוד הרבה זמן בקצב הזה עד שהבית יהיה באמת מסודר, אבל גם ההתקדמות האיטית הזאת היא התקדמות, נכון? יחד עם סידור מקומות חדשים אני משתדלת לשמור על הסדר איפה שכבר סידרתי, שלא יתבלגן שוב. אני שמה לב לנטיה שלי שלא להחזיר מיד למקום, אז אני פשוט בערב עוברת עם סלסלה, אוספת דברים שלא שייכים ושמה אותם במקום שלהם או לפחות בחדר בו הם אמורים להיות גם אם אין להם שם עדיין מקום. זה בהחלט דורש ממני מאמץ ושינוי הרגלים אבל אם לא אעשה את זה מה שיקרה זה שהבלאגן יחזור, ואחרי שכל כך התאמצתי לסדר אני לא מוכנה שהוא יחזור! חוץ מזה, פתאום נורא בא לי להתחיל להתאפר שוב, לעשות דיאטה, לטפל קצת בעצמי...מדהים מה שתהליך סידור דירה עושה גם לבן אדם עצמו. עוד מישהי חוותה את זה?
קצת נעלמתי אבל מסיבות טובות. פשוט, כשיש לי קצת זמן אני מסדרת עוד פינה, או עוד מדף...