שלום לכולן!

Manga Angel

New member
שלום לכולן!../images/Emo13.gif

מה קורה? רציתי לשאול משהו די חשוב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני בת 18 לומדת ב-י"ב ויש אחד שפשוט נדלקתי עליו. הבעיה היא שהוא מ-י"א...אבל זו לא הבעיה היחידה (ממתי לבנים יש בעיה אחת?). השגתי את האיי סי קיו שלו, אבל הבנאדם פשוט לא מגיב! אני שולחת לו הודעות והוא לא עונה...הוא לא מכיר אותי, הוא לא יודע מי אני, אין לו שומדבר נגדי ובכל זאת הוא מחליט סתם לא לענות לי. אני לא מחפשת לדבר עם אנשים אנטיפתים ואדישים, אז חשבתי לוותר כבר, כי אני גם לא ממש מחפשת להציק לו... אבל...בכל זאת, הוא כזה ילד יפה!
מה אני עושה?

Roniii

New member
הממממ...../images/Emo101.gif

קודם כל, ברורה הבאה
העצה המתבקשת, שהיא גם הכי קשה לביצוע, היא לגשת אליו בבית הספר ולדבר איתו. זה קשה ואולי קצת מביך, אבל ככה לא תצטרכי לשבת ליד המחשב ולחכות לתשובה שאולי לא תגיע. את יכולה גם להשאיר לו איפשהו פתק עם מספר הטלפון שלך. בכל מקרה, מה שלא תעשי, אל תשכחי לשמור על עצמך. וגם אם קורה איתו משהו, והוא נשאר אדיש ואנטיפת, תזכרי שלהיות מאושרת, יותר חשוב מלהיות עם בחור יפה ולפעמים עדיף לקום וללכת. בהצלחה!

לירוני4

New member
לדעתי תנסי להכיר אחד מהחברים שלו...

ואז תבקשי ממנו שיכיר לך אותו... אמממ למרות שלא נראה לי שאת צריכה לצאת עם מישהו מי"א כי זה פדיחות בשבילך...אבל אם הוא כל כך יפה אולי זה לא כאלו פדיחות...אמממ בהצלחה ביי מאמי

סתיו מם

New member
אולי לא מתאים לו לדבר באייסי?

אולי הוא רוצה פנים מול פנים? אולי הוא לא מחובר הרבה? תנסי בעוד דרכים וספרי איך היה

למעלה