שלום לכולן,מחפשת...

Ella032

New member
שלום לכולן,מחפשת...

שלום לכן, אני כתבתי כמה פעמים בפורום אבל מזמן,כי אני כבר לא ממש פעילה בכלל בשום פורום בקביעות,אז אם אתן זוכרות, אני אלה.. אני צריכה את העזרה שלכן:אני מחפשת מישהי שמכירה קוסמטיקאית נחמדה, שעושה הסרת שיער בשעווה בירושלים.אני צריכה את זה טיפה דחוף אבל השאלה שלי היא לא סתם,אני נעזרת בכן לחיפוש שלי כי אני רוצה שהיא "תיכנס" מה שנקרא לאיזורים קצת יותר אינטימיים מרגליים...אם אתן מבינות למה אני מתכוונת...אני קצת מתביישת אפילו לכתוב את זה אבל בסגנון של מפשעות,ומה שנקרא ה"חריץ" של הטוסיק, אבל לכל האורך...|מובכת לחלוטין| ...ואני צריכה אותה קצת מהר. וגם המחירים אני מקווה שיהיו נוחים. אז אם אתן יכולות לעזור לי ולתת לי שמות של כאלה, אני מאוד מאוד אשמח.. ועוד משהו, בגלל שאני רואה שהנוכחות כאן בפורום היא דיי מצומצמת (ואני ממש לא רוצה לפגוע בפורום או באנשים שנמצאים בו, אבל לפי מה שאני רואה זה דיי נכון...ושוב, ממש בלי כוונה לפגוע) אז אני גם רוצה שתכוונו אותי אולי לעוד פורום או שניים שמתעסקים בנושא (אני לא הצלחתי למצוא) שאני אוכל להפנות את אותה שאלה ולבדוק לעומק (להתקשר, לברר וכו'...) כמה אופציות.. תודה לכל מי שתעזור, ואם באיזה שהוא משהו שאמרתי כאן בהודעה, פגעתי במישהו, אז אני מצטערת אבל זו ממש לא הייתה הכוונה שלי,באמת.. תודה. אלה.

ndg nrpt

New member
יש לי ידידה קוסמטיקאית

שהיא גם מטפלת אלטרנטיבית ,,יש לה מקום במעלה אדומים תנסי לדבר איתה ,,שמה אתי ,,,,050-8461029

למעלה