שלום לכולן/ם!

שלום לכולן/ם!

וואו... עבר הרבה זמן מאז שהייתי פה - אולי הותיקים יותר זוכרים אותי אולי לא... מצטערת שעזבתי את הפורום לכמה זמן פשוט היו לי טיפה בעיות אבל עכשיו אני מקווה לחזור באופן עקבי עד כמה שאני יכולה... ועכשיו לעניין, יש לי בעיה קטנה... אני וסקס הולכים טוב ביחד - אני אוהבת סקס ואני יכולה לעשות אותו הרבה, זאת אולי לא נשמעת בעיה אבל זאת כן. עם חבר שלי לשעבר (היינו חצי שנה ביחד) היינו יכולים להגיע לכמות סקס כמעט לא הגיונית וידענו להנות מזה, זאת אומרת היינו יכולים להיות 3-5 שעות במיטה פורפליי+סקס... וזה היה קורה כמה פעמים ביום וכמה פעמים בלילה... בכל אופן - נפרדנו ועכשיו יש לי חבר חדש ולי יש עדיין את אותה תשוקה וזה מפריע לו. הוא בנאדם שמתחיל לעבוד ב6 בבוקר, יש לו שותף ובכלל בקושי יוצא לנו להיות לבד. מבחינתי זה הבדל ממש משמעותי בכמות הסקס ובאיכות שלה - הסקס איתו יכול להימשך חצי שעה במקרה הטוב. בכל אופן זה מתסכל את שנינו ואני לא יודעת מה לעשות... אולי למישהו יש עצה?

tryme 2 m

New member
אחד משניים....

או שהוא יגביר את הקצב...כלומר את כמות הפעמים... או שאת תרגיעי...כלומר תתפשרי ותתאימי את עצמך אליו. לא כולם דומים בתשוקותיהם וברצונותיהם. אם זה יוצר קושי ביחסים...אז אולי אתם...לא מתאימים?

tryme 2 m

New member
אוה...בכך אני בטוח...

רק שכשאת מציגה רק פן אחד ביחסים...איך את מצפה ממני לנסות לומר לך? הרי רק כשיודעים את כל התמונה כולה ניתן לומר אם זה יוצר בעיה. אבל מה שבטוח (כמה שזה נשמע מצחיק בפשטותו) - אתם לא מתאימים מבחינה מינית... אה? איך התובנה? מנסיוני...זה מצריך המון סבלנות, אהבה ואורך רוח כדי "לאפס" את עצמנו עם בני/בנות הזוג. מין הוא בהחלט אחד התחומים שצריל לטפל בהם. לא תמיד זה עובד...אבל צריך המון כוונה טובה ורצון אמיתי כדי שאולי זה יצליח. אין לי ספק שתצטרכי למתן את החשק שלך ולהבין שהוא שונה ממה שאת מכירה ויודעת. אם את אוהבת אותו וחפצה ביקרו...את תאזני את עצמך מולו. אם לא...אני בטוח שתמצאי לעצמך "פתרונות יצירתיים" - איתו או בלעדיו.

tafus30

New member
נשים מיניות

דברי איתו הכל מתחיל בשיחה ובפתיחות או שהוא ישווה ויספק לך את הצרכים או שיאשר לך להשלים קצת מהצד 2 הפתרונות נשמעים לי סבירים אצלינו 2 הפתרונות עובדים יחד גם אני מספק את אישתי ללא הרף וגם מרשה לה לפעמים להיעזר בעוד (היא לא יודעת שובע)

tryme 2 m

New member
ממממממ....בעוד מה תפוס...

במה עוד היא נעזרת?......מממממממממסקרן.

לא! בחיים לא!

אני בחיים לא אבגוד לא משנה כמה אני אהיה חרמנית וכמה אני אצטרך את זה... אין מצב... גם אם הוא יגיד לי שזה בסדר - זה לא בסדר מבחינתי... כמו שאמרתם.. אני אנסה לדבר איתו - רק לא יודעת בדיוק איך.. אני אחשוב על משהו...

../images/Emo6.gif

מצחיק מצחיק... אז הם חולקים בכמעט הכל - וזה כולל אפילו את המיטה... ככה שזה באמת יוצר טיפטיפונת בעיה :)

למעלה