שלום לכולן/ם

tomsima

New member
שלום לכולן/ם

טוב אז אני אמא לילד בן שנה וקצת, ואזרתי אומץ לכתוב הודעה כאן לפורום שנראה מאוד תומך. חמותי ואני לא מדברות (סוף סוף). כן בעלי המסכן מתחרפן מזה כי היא אמא שלו. אבל אני שמתי לזה סוף נמאס לי מהפסיכוזות שלה, אני לא יודעת כמה אני יכולה לקבל עזרה, מה שבטוח היא צריכה ודחוף. לפרט את הסיפור הזה שנמשך כבר 4 שנים יהיה דבר ארוך מאוד כי חמותי לא מפסיקה להפתיע (רק ממתק קטן לדרך, לחתונה שלנו היא אחרה בכוונה ואיבדה את העשתונות וצרחה שהיא עוד תראה לי מה זה) ואני לא מתחילה לדבר על כסף ש"אין לי" ואני "נורא מסכנה" אבל נוסעת 4 פעמים בשנה לחו"ל ונוהגת באוטו חדש. אז העונש שלה הוא שהיא לא רואה את הנכד שלה ולא אותנו (כולל את הבן שלה). העונש שלי הוא המצפון שלי, שמייסר אותי, לא חלילה עליה היא איתי גמרה את הקריירה עוד לפני החתונה, אלא על בעלי שסובל. ואבא שלו? הם גרושים וגם הוא לא ממש בתמונה, שוב לשמחתי. שוב שלום לכולן שיהיה לכן יום מעולה.

sovlanit

New member
TOMSIMA

ראשית,ברוכה המצטרפת
. שתזכי לטפח את בני משפחתך ואת עצמך מכל הבחינות. המון אושר. לעצם עניין ייסורי הנפש שלך- ובכן,זו תמצית הסוגיה כאן. הפער שבין הרצוי למצוי. אכן,האידיאל הוא לנהל חיים המבוססים על סיפוק הצרכים והרצונות של כולם,תוך שיתוף פעולה מלא ויחסים נעימים בין כל הצדדים הנוגעים בדבר. דא עקא,שכדי שאידיאל שכזה יתקיים כל הצדדים הנוגעים לו אמורים לשאוף לכך ולטפח זאת. לו היה שיתוף פעולה שכזה ,לפורום זה היה רייטינג מועט אם בכלל... ההזדהות שלך עם הכאב של בעלך מובנת לי ומלמדת על אהבתך הרבה אליו. אלא,שלמרות אהבה זו את בוחרת שיחסייך עם אימו ייראו כפי שהם. זה מוביל אותי למסקנה שאת לא ממש שלמה עם המחיר הנלווה לכך.. לצערי,אין נוסחאות קסם. לשמחתך בעלך תומך בהחלטתך וייסוריו כמו גם ייסורייך הם פונקציה של זמן.זה יעבור!!! העיקר שיש ביניכם תמימות דעים. הרבה אושר

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

טוב שכך עשית, יש דברים שחמות לומדות בדרך הקשה, אל תתיסרי, אם בעלך רוצה שיפגש עם אימו לבד! בהצלחה ותהי חזקה!

Galit29

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כמו שאומרים צרת רבים וכו'....

tomsima

New member
../images/Emo51.gif רבה רבה

רציתי להודות לכולן על התגובות המפרגנות. לפי תגובותיכן הייתי צריכה למצוא את הפורום הזה הרבה קודם לכן וגם לכתוב קודם לכן.

רונתי

New member
ברוכה הבאה

ואם אפשר עצה קטנה שאני נוהגת לתת לכולן- תיזהרי שזה לא יפגע מאוחר יותר בקשר שלך עם בעלך. יום אחד , אפילו אחרי שהיא תעבור לעולם שבו כבר לא יהיה לה למי להציק, הוא עלול להאשים אותך בזה שהיא היתה בודדה, אומללה , עצובה או מסכנה בכללי ובזה שהוא לא היה ביחסים טובים איתה. את לא חייבת להיות חברה שלה , אבל למען זה שתדעי שבעלך יעריך אותך, תעודדי את הקשר שלו איתה, וגם שיקח את הנכד. אפילו אם הוא גיד שלא בא לו להיות איתה בקשר,תדעי שכשקורה משהוא הוא יזכור פתאום את הדברים הטובים שהיו בה וימעיט בערכם של הדברים הרעים. וגם- מה שמותר לו להגיד על אמא שלו לך אסור! בשביל זה יש את הפורום הזה(קיטורים תמיכה ועידוד זה כאן בבית צריך לשחק).

tomsima

New member
רונתי

רונתי שלום ותודה על העצה, הבעיה עם בעלי היא שלמרות שאני כן מעודדת אותו לבקר/לדבר איתה הוא מצידו לא מסוגל ללכת אליה בלעדי והקשר שלהם לא משהו כי היא כל הזמן "נעלבת" ממנו. היא מסוג הנשים שלקחו את הביטוי פולניה מליון צעדים קדימה (והיא בכלל לא פולניה) היא אמרה לו פעם "גם אם תראה אותי נופלת ברחוב עם התקפת לב אתה לא תיגש אלי". ושלא תהיינה אי הבנות הוא רץ אליה על כל פיפס שהיא ממציאה (בזמנו, כי עכשיו היא ברוגז עד העונג הבא). את הנכד שלה היא תראה כמה שפחות עד כמה שאני אהיה מסוגלת לתמרן את הסיפור הזה כי זה יהיה ניצחון מבחינתה ניצחון שלא מגיע לה על האפליות בין הנכד שהיא יכלה לראות בכל שבוע לעומת הבת של הבת שלה (שבמקרה ברחה ממנה לחו"ל). חמותי יכולה לפתוח פורום בית ספר לכל החמיות שרק רוצות להתעלל עוד ועוד בילדים שלהן והכלות/חתנים והיא תנהל אותו ביד רמה ובזרוע נטויה. למרות שהוא מתוסכל (שזו מילה עדינה למה שהוא מרגיש) הוא מבין אותי ואם תהיה לו בעיה עם זה אח"כ וואלאק לא יודעת מה. אני מודה בדבר אחד שאני לחלוטין לא בסדר בו, והוא ההטחות שלי את כל הדברים המגעילים בכל פעם, מה אני יכולה לעשות זה פשוט יוצא ברגעים הכי נמוכים שלי, ואני מנסה שלא אבל........ ושוב יוצא לי לכתוב מלא כי הנושא כל כך טעון אצלי.

jessy19

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מניחה שאת לא הכרחת את בעלך לנתק את הקשר עם אימו, זה היה מבחירתו שלו בלבד ולכן אל לך להרגיש אשמה כי את לא. התנהגותה המגעילה של חמותך היא היא שגרמה לניתוק הקשר.

למעלה