אצלי זה אותו דבר../images/Emo13.gif
אנחנו פועלים על יישום אותו הדבר (זוגיות), וככל שאני יותר ויותר בוחן את הסיטואציה והסביבה, ובכלל כל מה שקשור לעניין... עדיף באמת להיות שלם בלב מלא אמונה, שהדבר אותו אתה מזמן - ייתגשם! אני אגיד לך למה, כי אחרי שמכירים במשהו טוב, במשהו שנותן ומחדיר בך אמונה כלשהי: "הסוד", "כוחו של התת-מודע", "שיחות עם אלוהים" ועוד... אלה דברים שאתה מתחיל בהם את השינוי, ובלעדיהם המחשבות הולכות להן לכיוונים שונים - ולא בהכרח טובים! אני גיליתי בעצמי, שעניין
כוח המשיכה - הוא עניין פלאי ומדהים!! אני נגליתי לדברים שאפשר להשיג דרכו, ואני אסיר תודה על כך! בעניין הזוגיות - הדברים פועלים דומה, אבל בכל זאת שונה: א' - משיכת מציאות, זאת הדרך חיים שאתה חי אותה, ואתה מאמין בה. ב' - הזמנת דברים כמו: חניה, טיסה, רוגע, שלווה, ביטחון, הורדה במשקל ועוד... אלה דברים שלא כולם גם מצליחים בהתחלה, אבל בכל זאת, אלה דברים שאיתם הם לומדים. זימון זוגיות - זה כבר עניין שונה לגמרי, כי לזמן אדם - בשר ודם, אנרגיה כמותך, זה לא להזמין פיצה במסעדה. פה יש את העניין של חיפוש נפש תאומה, שזה לא דבר קל בשביל רוב האנשים, ורובם גם נשארים לבד בסופו של דבר. עם זאת, אני תמיד מאמין שזמן הגעה ליעד האהבה והזוגיות, זה בטח ובטח לא קשור כבר לאף אחד. כל אדם עם רצונותיו, עם סטיותיו, עם מחשבותיו, ועם נפשו ואופיו... לאהבה וזוגיות צריך פשוט לחכות, והעיקר זה לשחרר... המחשבה על כך לא תורמת כבר...זה טוב למשחק עם עצמך, אבל זה כבר לא תלוי בך. אני יכול להגיד על עצמי, שאולי למרבית האנשים, החשיבה שלי נשמעת מיושנת לגבי זוגיות, וכי איני יכול לצאת כמו רוב הצעירים בגילי, שמחובקים בין זרועות כל יום וכל לילה - אין בי את זה. אני מאמין ומתחבר לזוגיות מאהבה! אני מאמין בזוגיות עם נתינה, איכפתיות, הבנה וקבלת האדם כפי שהוא =] לולא הסוד, הייתי חושב שממה שרואים בסביבה בכל מקום, זה כילו לא נשארו אנשים כאלה בעולם, חוץ מהאנשים היותר מבוגרים, שמבינים מה זה...מה המשמעות בכלל לזוגיות. אבל עכשיו, כשאני יודע כיצד דברים פועלים ביקום, ובשלמות האלוהית, אני מזמן,ויותר את הדברים ממני... איני יכול לכפות דבר על היקום, ולמה לי, ומה שניתן לעשות, זה להאמין ולדעת שהדברים קורים מתחת לפני השטח, ויהיו מוכנים להיות יום אחד - המציאות שתמיד ביקשת

וואי יצא לי ארוך, אבל זה פשוט יצא ממני כמו זרם חח שיהיה לנו שבת שלום!