שלום לכולן/ם

The Reuty

New member
שלום לכולן/ם../images/Emo9.gif

אני מתנדבת לשירות לאומי בספטמבר הזה.. למרות שלא קיבלתי את האיזור שרציתי ואת סוג ההתנדבות שרציתי, אני מתנדבת כי אני מרגישה שיש בי את היכולת לתרום.. אני מתנדבת בכפר עידוד, ליד נתניה:) אני מפחדת שיהיה לי קשה.. כי כואב לי לראות אנשים, ובמיוחד ילדים סובלים... בכל אופן, רציתי לשאול שאלה.. מי שדיברתי איתה מעמותת "שלומית" אמרה לי שאחרי השנה הזו, כאילו בספטמבר של השנה, אני צריכה להגיש תפסי בקשה כדי להתקבל לשנה הבאה, ואולי, וזה אולי גדול, שיתנו לי להתנדב איפה שרציתי. ויש גם את העיניין הבריאותי.. היא אמרה שלא בטוח שאני אתקבל. רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדי כן להתקבל(במידה ויש מקום ואני אתאים לאן שאני רוצה - שזה גני ידלים באיזור רמת השרון או קופת חולים באיזור הרצליה)? יש לי מכתב מרופא מומחא שאומר שאין בעיה שאני אתנדב רחוק מהבית. זה יהיה תקף אם אני אביא להם את המכתב הזה? לבינתיים הכי רחוק שנתנו לי זה כפר העידוד..(אני מהצפון).. יש לכם מושג אם הם יקבלו אותי או לא
ואם המכתב מהרופא מומחא יהיה בסדר
ואם זה הגיוני שאני יכולה לבקש להתנדב עוד שנה במקום אחר
על ההקשבה

beeme

New member
...../images/Emo19.gif

תראי.. גם לי יש פטור רפואי ובהתחלה עשו לי בעיות עם מגורים מחוץ לבית.. אבל אחרי שהסברתי שהרופא מאשר (אפילו לא הייתי צריכה להביא מכתב אני חושבת..) והסברתי שאין שום סיבה שבגלל העניין הזה (שלא מפריע יותר מידי בחיי היומיום..) לא אקבל את השירות שאני מבקשת... וזהו... בכלל לא עשו יותר מידי בעיות.. אני מניחה שיש שוני מסויים בין המחלות השונות וההתיחסות אליהן.... אולי לסוג מסויים של מחלות לא נוהגים לתת מגורים רחוקים מהבית (משום שיתכן כי האדם זקוק לעזרה מהאנשים שקרובים אליו..) אבל אני חושבת שלא תפסידי דבר בבירורים ובעיקשות... ב ה צ ל ח ה!

The Reuty

New member
תודה על התגובה:)

הבעיה הבריאותית שיש לי לא מפריעה לי לתפקוד היומי.. כאילו אני רק צריכה לקחת כדור בשעה מסויימת ולעשות מעקב בבית חולים פעם בשלושה שבועות - חודש. חוצמזה זה לא מפריע לחי היום-יום, ואמרי להם את זה. וזו שדיברה איתי, התייחסה אליי כאילו אני טיפשה, וזה מציק. זה מעצבן גם. והיא אמרה לי שהיא שמחה שהרופא אמר ככה, אבל יש להם חוקים ויש להם הגבלות בקשר למתנדבות עם בעיות בריאותיות... נראה, אם יעשו לי בעיות אני אבקש לדבר עם המנהלת שם, ואם זה לא יעזור, אז אני אנסה לעבור עמותה.. תודה על התגובה:)

למעלה