שלום לכולן/ם../images/Emo9.gif
אני מתנדבת לשירות לאומי בספטמבר הזה.. למרות שלא קיבלתי את האיזור שרציתי ואת סוג ההתנדבות שרציתי, אני מתנדבת כי אני מרגישה שיש בי את היכולת לתרום.. אני מתנדבת בכפר עידוד, ליד נתניה
אני מפחדת שיהיה לי קשה.. כי כואב לי לראות אנשים, ובמיוחד ילדים סובלים... בכל אופן, רציתי לשאול שאלה.. מי שדיברתי איתה מעמותת "שלומית" אמרה לי שאחרי השנה הזו, כאילו בספטמבר של השנה, אני צריכה להגיש תפסי בקשה כדי להתקבל לשנה הבאה, ואולי, וזה אולי גדול, שיתנו לי להתנדב איפה שרציתי. ויש גם את העיניין הבריאותי.. היא אמרה שלא בטוח שאני אתקבל. רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדי כן להתקבל(במידה ויש מקום ואני אתאים לאן שאני רוצה - שזה גני ידלים באיזור רמת השרון או קופת חולים באיזור הרצליה)? יש לי מכתב מרופא מומחא שאומר שאין בעיה שאני אתנדב רחוק מהבית. זה יהיה תקף אם אני אביא להם את המכתב הזה? לבינתיים הכי רחוק שנתנו לי זה כפר העידוד..(אני מהצפון).. יש לכם מושג אם הם יקבלו אותי או לא
ואם המכתב מהרופא מומחא יהיה בסדר
ואם זה הגיוני שאני יכולה לבקש להתנדב עוד שנה במקום אחר
על ההקשבה
אני מתנדבת לשירות לאומי בספטמבר הזה.. למרות שלא קיבלתי את האיזור שרציתי ואת סוג ההתנדבות שרציתי, אני מתנדבת כי אני מרגישה שיש בי את היכולת לתרום.. אני מתנדבת בכפר עידוד, ליד נתניה