שלום לכולן/ם

n e s h e m

New member
שלום לכולן/ם../images/Emo66.gif

סוף סוף חזרתי לפורום אחרי חודש שלם שלא היה לי אינטרנט !!! עדכון קצר - עלינו כיתה ל- IVF בהדסה עין כרם עם פרופ' סימון המקסים אחרי שבקופ"ח כללית ברמות אשכול ים "זכינו" ליחס מזעזע של הצוות הרפואי. עכשיו ברוך השם אנחנו בהדסה כבר שלושה שבועות אני מזריקה לעצמי דקפפטיל ובשבועיים האחרונים גם גונל F וכנראה שביום חמישי סוף סוף השאיבה. אני מתרגשת אבל גם קצת חוששת , אשמח לשמוע מה מרגישים אחרי השאיבה, הבטן שלי כבר מתפוצצת מרוב שהיא נפוחה...
החיים הם כמו אופניים, כשקצת קשה סימן שאת/ה בעלייה

עינת ב6

New member
../images/Emo140.gifהי! ברוכה השבה!!!../images/Emo20.gif

הי חמודה, קודם כל שיהיה המון המון בהצלחה!!!
אחרי השאיבה אפשר להרגיש כל מיני דברים... בד"כ מרגישים קצת כאבים או אי נוחות באזור הבטן התחתונה... אבל אני שמחה לומר שלי באמת כאב אחרי אבל תוך זמן קצר ביותר הכאב חלף!!!
חוץ מזה יש גם את ההשפעות של ההרדמה... חברה שלי דיווחה על הרגשה ממוסטלת לחלוטין
, והיא ציינה שדווקא היה נחמד להיות בכזה הי...
לפעמים מרגישים גם קצת טשטוש , בחילות קלות או כאב ראש קל... ולפעמים לא מרגישים כלום-( אני שמחה לומר שככה היה אצלי...)
אז אני מאחלת לך שהשאיבה תעבור הכי בקלות שיש...
גם אני ירושלמית -ונמצאת בהר הצופים אבל מכירה טוב את עין כרם, הצוות ואת סימון ואת בידיים מצויינות!!!
המון המון בהצלחה! ומחזיקה אצבעות חמודה...

נועם@בת

New member
חודש בלי אינטרנט, איך אפשר? ../images/Emo3.gif

חוצמזה, יש לך תירוץ לחודש אחד אז למה דפקת נפקדות חודשיים
? ההרגשה אחרי שאיבה משתנה מאחת לאחת. אפשר לא להרגיש כלום (כמו בשאיבות האחרונות שלי) ואפשר לקום עם כאבים מאוד חזקים (כמו בשאיבות הראשונות שלי
). בגדול מרגישים תחושה לא נעימה בבטן, כאבים בבטן תחתונה. תתכן נפיחות וכאב גדול יותר אם יש גירוי יתר שחלתי. מומלץ לנוח ולשתות המון ולהתחיל לתכנן את חדר הילדים
. בהצלחה נועם

למעלה