שלום לכולן-ם איך החורף למרות שהיום

1שרהפ

New member
שלום לכולן-ם איך החורף למרות שהיום

השמש זורחת
אצלינו התחלו הנזלות והצינונים אך ברוך ה' ביתי נושמת וזה הכי חשוב )כזכור לכם שנה שעברה היה לה הפסקות נשימה בזמו שינה )והניתוח היה הצלחה גדולה .ניתוח הכפתורים גםהיה מוצלח למרות שהיא עדין לא מדברת אבל מבינה הכל!! כפתור אחד נפל לאחר 4 חודשים ומחר יש לנו תור עם הפרופסור שניתח נראה מה הוא יגיד . מקוה שכולם בסדר ומרגישים טוב שרה

תרגישו טוב../images/Emo57.gif

שמחה להתעדכן שהכל בסדר. גם אני כמו שכבר הזכרתי פה, עברתי ניתוח כפתורים . כמה ניתוחים. אני בטוחה הכל יסתדר. החלמה דרומית

היי שרה וכלם../images/Emo39.gif

קודם כל שרה אני שמחה לשמוע שיש התקדמות עם הבת שלך ושיהיה ככה כל הזמן והצינון והנזלות לא נורא , עד עכשיו אני חוטפת ארבע או חמש התקררויות ושפעות בחורף אבל לא נורא זה עובר תמיד תוך זמן קצר . אני בסדר גמור , אני מתנצלת בפני כולם שלא כתבתי פה בפורום הרבה זמן פשוט אני גם התחלתי ללמוד והמערכת קצת עמוסה וגם עברתי למעונות של המכללה (מכללת עמק יזרעאל) ואני צריכה להסתגל לאווירה חדשה ולבית חדש וזה לא קל (מה גם שעדיין לא סידרו לי את המחשב בחדר ואני צריכה להיות במחשבים של המכללה ) זהו הלימודים דווקא יותר מעניינים ממה שחשבתי (אני לומדת תקשורת) ויש לנו סדנת רדיו מאוד מעניינת ולמדנו איך לערוך מוזיקה ומה התפקידים ברדיו וזה ממש אבל ממש נחמד למרות שאני יותר רוצה להיות עיתונאית , אני כותבת יפה ורוצה לפתח את זה אז זהו מקווה שכולם מרגישים טוב ושמחים ועסוקים אוהבת את כולכן דלית

למעלה