שלום לכולן:)/כולם:)

שלום לכולן:)/כולם:)

מקווה שהכל בסדר- קצת עסוקה בזמן האחרון (מתגלגלת הרבה בשטח)- אבל עדין מוצאת זמן ב,ה לבשל... יש לי שאלה בקשר לאוזני המן במילוי פרג- צריכה מילוי פרג פשוט וטעים.. נתקלתי רק במילוי של הנס ברטלה שנראה לי יותר מדיי- לא קשה- אבל מחפשת משהו יותר פשוט:) חוץ מזה, תגידו- האם כדאי לשלוח משלוחי מנות של מאפיי ידי? יש הגרלה בקהילה והייתי רוצה להכין כמה סוגים של עודיות... הולך? זהו... ספרו לי אייך הולך לכן בהכנות של פורים- ואם יש טיפים- אשמח:) תודה ובשורות טובות וכמובן- חג פורים שמח:)

רותי410

New member
שלום שירת. אני חושבת שהכי כיף זה לשלוח מאפה

בית, אם את יודעת לאפות. אני לא ממש מוצלחת בזה, וכבר עייפתי כאן את כולם בתיאור הפאשלות שלי. בקשר למילויים, גם כאן עדיף מילוי ביתי, אני לא כל כך אוהבת את טעם הלוואי של המילויים הקנויים - בייחוד קוקוס. מילוי פרג לא טעמתי, למרות ששמעתי דברים טובים על המילוי של ברטלה. אני מכינה פרג בדרך הכי פשוטה - קרדיט לשכנה שלי. מאתיים גרם פרג, חצי כוס סוכר, ארבע כפות מים או חלב לבשל על להבה לא גבוהה. אם דליל, להוסיף נוזלים כף אחר כף. אבל להקפיד שלא יהיה דליל מדי וגם שהפרג לא ייחרך. אני מוסיפה גם תפוח מגורר אחרי שהמלית מתקררת. פעם טעמתי כרוכית עם מילוי פרג ואפשר היה להרגיש שיש שם גם תפוח עץ. ואימצתי בהתלהבות את הרעיון. מלית פשוטה, ולדעתי, גם טעימה. בהצלחה. ושלחי תמונות, אם את מכינה עוגיות.

יוכי68

New member
כדאי להוסיף למלית ריבה טעימה ופירורי בסקויטים

או פירורי לחם לאיחוד.......משום שהחג יצא ביום שישי הכי מתאים בעיני זה מאפה טוב כמשלוח מנות וכמובן שעוגיות כקינוח -לא יזיק

למעלה