שלום לכולן, יש לי שאלה:

מה שטגידי...

dollface225

New member
את קורעת מצחוק

ומה את מתלהבת עם האמוטיקון הזה זאת אני אמורה להקיש עליו לא את.
&nbsp
"
"

&nbsp
כשמקלידים מפלאפון
יש תמיד שגיאות
&nbsp
ויש אנשים שיש להם שיגאות כי לא נולדו בארץ
ויש דיסלקטים
&nbsp
תתרגלי לשגיאות.
עוד לא התרגלת?!

&nbsp

דני80

New member
וקשמקלידים מהמקלדט (קמו שאני עוסה) אין שגיעוט

לחן אני טמיד מקליד מהמקלדט...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

18 פאולה

New member
רוב מקרי האונס והתקיפה

ראשית, אני מצטרפת למה שכתבה HouseAterides- הייתי פשוט מעדיפה שגברים ילמדו לא לאנוס ושתרבות האונס תכחד לחלוטין.
שנית, אני חושבת שדיון כזה על כלי נשק מועדף להגנה עצמית, נובע קצת מההטייה שיש במסגרת תרבות האונס לפיה אונס ותקיפה מינית הוא משהו שקורה בין אנשים זרים, בשעת לילה מאוחרת בסמטה אפלה - בעוד שבמציאות, הרוב הגדול של מקרי האונס והתקיפה מתרחשים בין מכרים או בין בני זוג.... דיון כזה, בעיניי, מחזק את הראייה הזו בלי להתמודד עם שורש הבעיה והמהות האמיתית שלה...

GreenMamba

New member
דיון כזה הוא ראוי

מאחר ולמרות שרוב מקרי האונס מתרחשים בסביבה הקרובה, עדיין יש מקום לחשוב על נשים שרוצות להתגונן מפני תוקפן (ואפילו תוקפן קרוב), וגם במקרים כאלו, או לפחות בחלקם- שימוש בהגנה עצמית כלשהי (אם זו אומנות לחימה או שימוש בספריי פלפל) יכול לסייע.
&nbsp
אפשר לדון בזה וגם בזה.

GreenMamba

New member
חד משמעית- לא לשימוש בנשק חם

ויש לזה כמה וכמה סיבות טובות-
1. אקדחים הם גדולים, כבדים ומסורבלים, והתפעול שלהם בזמן אמת מאוד מקשה על התמודדות יעילה עם תוקפן מטווח קרוב גם לאנשים שזהו עיסוקם היומיומי- על אחת כמה וכמה לאישה שהיא בממוצע קטנה וחלשה מהגבר הממוצע, ותתקשה יותר בהפעלתו
2. שימוש באקדח להתגוננות בתקיפה מטווח 0 הרבה פחות יעיל מכל נשק קר אחר
3. התוצאות של שימוש באקדח על תוקפן יכולות להיות קטלניות (או לגרום לפציעה חמורה)- וזה משהו שהרבה יותר להתגונן מפניו בבית משפט
4. התוצאות של שימוש באקדח על תוקפן יכולות להיות קטלניות (או לגרום לפציעה חמורה)- מה שיגרום לנשים להסס לפני השימוש בו- וההיסוס הזה עלול להיות בעוכריהן
5. פגיעה בחפים מפשע- אקדח בבית הוא דבר מסוכן- אפילו אם ננקטים אמצעי הזהירות הסבירים (ביחוד בבית עם ילדים). חוצמזה- אם מישהי מתגוננת מתוקפן ומחטיאה ופוגעת בעובר אורח- לא צריך להרחיב על המשמעויות החוקיות והנפשיות של דבר כזה, נכון?
6. אם הנשק נחטף ממך במהלך העימות- במקרה אחד יהיה בידי התוקפן אקדח- בשני ספריי פלפל. מה עדיף?
&nbsp
לעומת זאת, ספריי פלפל הוא פתרון הרבה יותר יעיל. הוא קטן, נוח לתפעול, לא קטלני אך משתק, לא דורש רישיון או אימון מיוחד, לא יפגע בחפים מפשע ולא יגרום לך להסס לפני הפעלתו. חד משמעית- זהו הפיתרון.

ואם הזכר התוקפן יחבוש בכוונה משקפיים? בעיקר, "משקפי טייסים".

הם טובים מאד בלהסיק מסקנות מן המציאות, בעיקר כשהדבר נוגע למאבקים.

GreenMamba

New member
גם חדירה של הספריי לאף ולפה משתקת

.ואם הם יתקפו עם מסכות אבכ?.

א. יש אקדחים המעוצבים ליד נשית. קטנים וקלים.

ב. אספר שוב שאני עצמי חשבתי על עקרון של כלי קל ויעיל שמנטרל זכרים בלבד. כמובן, לשם בנייתו עליי להכיר מדעניות ומהנדסות (או לפחות הנדסאיות, וכן טכנאיות).

GreenMamba

New member
נו, נניח

ונניח שענית על סעיף 1 מתוך השישה שהבאתי. מה עם היתר?
והנה סעיף נוסף, שאליו נחשפתי לאחרונה- מחקר של נאטו מוכיח שכשיש יותר נשק זמין בידי האוכלוסיה, כמות התקיפות המיניות נגד נשים גדלה. את עדיין חושבת שלהציף את השוק באקדחים זה דבר מצויין?
&nbsp
בקשר לנשק המדהים שעליו את מדברת מדי פעם, אני אסתכן ואומר שהוא פרי דמיונך הקודח. אלא אם המצאת נשק גנטי שמכוון לכרומוזומי Y בלבד, או שיש לך רעיון גאוני לנשק היורה לכיוון אשכים בלבד- מה שמאוד קשה לי להאמין שעשית.

למעלה