שלום לכולן, יש לי שאלה:

bellalopez

New member
שלום לכולן, יש לי שאלה:

היה ונקלעתן חלילה לסיטואציה מבעיתה של ניסיון תקיפה מינית, מה תעדיפנה- להיעזר בספרי פלפל, או אקדח לביטחונכן האישי?
מאוד קשה להוכיח הגנה עצמית בבתי משפט, לכן שימוש בנשק חם אולי כמעט ולא אופציה, אלא רק נועד להשפיע על התוקף כאיום שיינתן ברגע האמת.
מאידך, אם בוחרים לדוגמא בספרי הפלפל- זה עשוי לשתק אותו לזמן מוגבל בו המותקפת תוכל להימלט. אבל כאן השאלה, לאן הפעולה הזו תוביל? האם לאחר מכן ימשיך התוקף בשלו אל הקורבן הפוטנציאלי הבא?

matteryou2

New member
לכן,

מלבד ריסוס התוקף בגז פלפל, יש לקוות שיהיו למותקפת כוחות גם לצלצל למשטרה ולהודיע על האירוע על מנת לתפוס את התוקף. אבל, אין מה לעשות, במידה ולא קרה- יש רק לשמוח שיצאה מזה אותה אחת שפעלה נכון וריססה את התוקף שלה. לפחות לה, זהו הרע במיעוטו. אם התוקף שלה ימשיך במעשיו או לא, ממש לא באחריותה ולא דאגה שלה ברגעים שבירים אלו, לקורבן לא אמורה להיות דאגה לשלום אחרים או ראייה רציונליים בשעות הקריטיות שאחרי הטראומה/אירוע.

matteryou2

New member
סתם שתדע

טוב לראות אותך

האוס, לרוב הצער (ודאי שלי) עליי להביע את דעתי שנבלות זיכריים

אי אפשר ללמד לא לאנוס.
תמיד יהיו הפושעים האלה. הפתרון הוא לדעתי לסרס ולהוציא להורג. כך מדללים את האוכלוסיה הפושעת, לפחות.
כמו כן, כפי שכתבתי לא פעם, צריך מנגנון שיעקוב אחרי אנסים פוטנציאליים עוד מגיל צעיר. אפילו גיל הילדות.

רק אכיפה של

אונש מוות
לאנסים ולרוצחים
תעזור.
&nbsp
יש אנשים בעלי איקיו הנמוך
שמבינים רק כוח.
&nbsp

דני80

New member
תגידו מה שתגידו... אני נגד עונש מוות

למעט המקרה של נאצים (כידוע זה יושם על אייכמן וטוב שכך, וחבל שזה לא יושם גם על פושעים נאצים אחרים, ומכל מקום זה כבר מאוחר מדי).

הפתרון האמיתי זה לחנך לפמיניזם ולכבוד כלפי נשים. ברור שחלק מהחינוך הוא גם ענישה, אך נראה לי שעונש מוות איננו במקום ולא יעזור כאן. עשרים שנות מאסר זה מספיק (ולצערי גם את זה לא עושים).

עונש מוות הוא במהותו עונש בלתי הפיך, וכשהוא מתבצע לעיתים קרובות מדי יש סכנה של הריגת חפים מפשע. אני אמנם סומך ידי על בתי המשפט, אך יש לפעמים גם מקרים של טעויות.

GreenMamba

New member
נו כמובן

תגובה שלא קשורה לכלום.
זה כמו שישאלו אותך למי אתה מצביע בבחירות, ליכוד או עבודה, ואתה תענה- אני מעדיף לחיות בשבדיה.
תשובה מצויינת, אין ספק.

לדעתי יש לעמול כדי להביא לחוק בו כל אשה תהיה ראשית לשאת אקדח

ויובן במערכת כי שימוש בו במקרה של התקפה ע"י גבר (מינית או למטרת רציחת האשה) הוא הגנה עצמית.
הנה, בעקבות הרצח האיום עם גרזינים של 4 מתפללים ע"י ערבים הזדרזו השלטונות לאפשר לכל אזרח לשאת נשק. ז"א בטחון נגד טרור ערבי מביא לגמישות בענין הזכות לשאת נשק.... על ארגוני הנשים ונשים בעמדות השפעה ללחוץ שבטחון האשה מול תוקפנות זיכרית לא פחות חשוב.
(ואגב הזכות שניתנה עכשיו לזכרים לשאת נשק גם ברחוב ובבית היא מסוכנת ומפוקפקת. שוב יתחילו יריות בנשים.אף כי יש לומר שזכר רצחני מוצא דרכים שונות להתקיף אשה, גם כשאין לו נשק חם.)

במצב הנוכחי אני סבורה שעל ציבור הנשים המאורגן להתגייס לעזרה משפטית לכל אשה היורה בגבר מתקיף. או אשה שהרעילה גבר שמהתעללותו סבלה.

מצטערת לנפץ אשליות

לא יודעת באיזה עיר את חיה
אצלנו זה לא קורה
נו גם כי אני לא יוצאת לבד בלילה בשכונות חשוכות ושכונות רעות
&nbsp
אם את רוצה להגן על עצמך
רק הגנה עצמית תעזור.
&nbsp
בחיים האמיתיים
יש כמה מצבים
א.הילחם
ב.ברח
ג.קיפאון במקום. נו כמו איזה לטעה או ג'וק מיוחד שקופא במקום כשנוגעים בו.
&nbsp
אני לא רוצה לברר מי את משלושת האופציות
כי חלילה רחוק ממך לעבור תקיפה.
&nbsp
במקרה שאת מגיבה במצב ג'
שום ספריי לא יעזור לך
יש מצב ש
א.לא תספיקי להוציא אותו מהתיק נו כי את תקפאי במקום
כו ידיים ירעדו
&nbsp
ב.חלילה תשפריצי על עצמך בטעות
או כשתלחמי בתוקף בטעות יכולה להשפריץ על עצמך
&nbsp
כנל לגבי נשק קר
זה חרב פיפית
&nbsp
רק הגנה עצמית
כשלומדים עם מאמן מסמך כמ שנים
תוכל לעזור לך בלהתאמן על סיטואציות של תקיפה
כי זה יהפוך אצלך אוטומטי
אני ממליצה על אומנויות למידה או חוג הגנה עצמית.
&nbsp
כל פתרונות אחרים
הם פסיכולוגים נטו
במבחן המציאות
לא כדאי לנו לדעת איך נגיב..
רחוק מאיתנו.
&nbsp
&nbsp

מכל

מה שכתבתי
רק לזה בחרת להתייחס...
&nbsp