שלום לכולן ושאלה...

שלום לכולן ושאלה...

אני מעוניינת ליצור כמה מעילים מלבד. את הלבד אני מכינה בעצמי. אני זקוקה לגזרות של מעילים מתוכן אוכל לבחור את הגיזרה שנראית לי ולתופרת שתוכל לבצע עבודה כזאת ברמה גבוהה. אשמח לעזרתכן.

בגדול, עם צמר סבון ומים

את מוזמנת להיכנס לפליקר שלי (קישור בחתימה) ולראות מה עוד אני עושה בליבוד.

מעיל מלבד יפה עם סיומת בתך שליבה מסביב

בחוט צמר וחיבור החלקים בחוט צמר . מזכיר לי משהו אתני הונגרי מימי ילדותי אבל אם את רוצה רעיונות למעילים את מצפה שכאן מישהי תזרוק לך ככה עיצובים .מי שתופר מכנסים או גופיה ברמה גבוהה יתפור לך גם מעיל ברמה גבוהה .לתפור מעיל מבד אין צורך בתואר של בוגר שנקר אז איזה רמה את מחפשת ?

אני לא מצפה שמישהי "תזרוק לי ככה עיצובים"

אני מוכנה לשלם על העיצובים כולל על עבודת התפירה, מה שיידרש. בסך הכל ביקשתי המלצות של בעלי מקצוע טובים שיכולים לעזור לי. זה לא משנה לי אם הם בוגרי שנקר או בוגרים של כלום רק שיהיו בעלי מיקצוע טובים. האם אני מותקפת? או שסתם נידמה לי?

שש שבע

New member
רק נדמה לך, מה שאטי התכוונה הוא

שאת צריכה להתמקד בבקשה, ואז יעזרו לך נקודתית. אגב, מצא חן בעיני מה שראיתי באתר שלך, אבל איך את עושה מעיל ממהו שנראה יותר חומר לא כל כך אחיד? או שיש לך טכניקה ליצור לבד ממש אחיד. איפה נכנס בדיוק הסבון בכל תהליך העבודה? והאם שוטפים אותו או שהוא נשאר?

לא ממש משנה אם היה נדמה לי או לא

שכחתי כבר. אני מצרפת אתר של אמנית לבד שיוצרת מעילים מדהימים. אם בא לך, שווה ביותר לחטט באתר. לגבי תהליך עבודת הליבוד הוא נעשה ע"י שיפשוף סיבי צמר כבשים במים וסבון סיבי הצמר נדחסים והופכים לאריג חזק ודחוס. הלבד בניגוד לאריגים אחרים הוא אריג שנעשה ע"י דחיסת סיבים ולט ע"י אריגתם שתי וערב. את הסבון שוטפים היטב בתום העבודה שלא תישאר אפילו טיפה.

בגדים מלובדים אפשר לראות בארץ ב"שיין"

בתל אביב. יש בככר מסריק 12 וגם ברחוב הרכבת 12. מעצבת גרמניה, נדמה לי, שהמותג שלה נקרא האט אפ. היא עובדת עם משי וכותנה עדינה ומפסלת שמלות יפהפיות, עדינות ומקסימות. מכירה?

שש שבע

New member
תהיתי באמת מה קורה אם יורד על המעיל גשם

...חח סתאאם, איך דוחסים ומשפשפים? ביד או במכשירים?

העבודה היא ידנית ללא מכשירים

אם יורד על המעיל גשם לא יקרה לו כלום אבל זה לא "מעיל גשם" הוא לא אטום כמו ניילון או עור.

ayala26

New member
באתר של בורדה אפשר לקנות גזרות בודדות

אולי תוכלי למצוא גזרה מתאימה. אבל אני חושבת שצריך לעשות איזשהו הסכם זכויות יוצרים עם את מתכוונת למכור את המעילים הללו או שהתופרת תשנה אותם כך שהם לא יהיו 1-1 באותה גזרה http://www.burdafashion.com/en/Shop/1000003.html

תודה איילה

אבל אני לא מבינה בתחומים האלה (גזרות וכד') ולכן ביקשתי המלצות לבעלי מיקצוע שזה התחום שלהם.

musia2

New member
יש אתר מלא גזרות יפות

תנסי להכנס לאתר www.burdastyle.com אני הוצאתי משם כמה גיזרות חינמיות מקסימות

או.קיי. סליחה, אולי לא ניסחתי את בקשתי כראוי

נתחיל מהתחלה. אני זקוקה לאדם מיקצועי שיעזור לי להגשים את מה שיש ברצוני לעשות. 2-3 מעילים מלבד לשימוש פרטי ולא מסחרי! אני יודעת לעשות לבד ואני זקוקה לאדם שיודע לעבוד עם גזרות ולתפור. מקווה שעכשיו הדברים יותר ברורים. כמובן שאשמח לעיין בגזרות חינמיות בשביל לקבל השראה וכיוון של האפשרויות אבל אין לי מושג איך לעשות בהן שימוש.

למעלה