שלום לכולן אני זקוקה לעזרה

שלום לכולן אני זקוקה לעזרה

אני 4 שנים בטיפולי פוריות עברתי 3 מחזורים של גונל אף ושבע אי יו אי. עכשיו אני בהפסקה בגלל צ`יסטה ברחם. אני רגילה לכאבים בשדיים בסביבות המחזור והביוץ אך בזמן האחרון אני סובלת מזה כל הזמן, האם ידועה לכם סיבה ? משהו שיכול להרגיע ? בתודה מראש.

bapi

New member
לא יודעת אם זה ירגיע ../images/Emo12.gif

אבל לפני מליון שנה, כשעוד הייתי עם איקקלומין
היו לי כאבים בציצי כל הזמן
מרוב שזה הדאיג אתי הרופא הפנה אותי לכירורג שד שכמובן אמר שהכל בסדר ויש קצת גודש נוזלים
ומי אשם - הרי זה ברור ההורמונים אז כנראה שזה מה שנגזר עלינו בינתיים ואם זה נראה לך חריג - לכי להבדק

תודה על תשובתך

מה שמעניין זה שגם בחודש שאני לא עושה בכלל טיפולים יש לי כאבים חזקים... אז מה שאת מציעה זה שאני אלך לכירוג שד ? זה דבר שיש לקופת חולים או זה משהו פרטי ?

bapi

New member
אותי הפנה הרופא נשים

לרופא מומחה דרך הקופה שילמתי 11 ש"ח על בדיקת רופא וזהו. (מצחיק קצת לשלם למישהו בשביל שימשש לי את הציצי
)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. ככל שאנחנו משתמשות ביותר הורמונים הגוף שלנו מצליח לצבור לתוכו יותר נוזלים (הצמיג שמסרב לרדת, הנפיחות הקלה בפנים, הטבעת שהעברנו לאצבע אחרת... כל אחת והסימן שלה). ברפואה הסינית (וסליחה שאני נכנסת למעשי כשפים
) מצב זה מכונה מצב של ליחה או לחות. שפירושו חוסר איזון של הגוף שמתבטא בלחות ו/או בצקות, נזלת, השמנה וסימפטומים דומים, חלקן סימפטומים רגשיים. הגודש בחזה לקראת ביוץ הוא בעיני פן נוסף של אותה תופעה. מבחינה רפואית זאת לא בעיה. מבחינת איזון הגוף ניתן להתמודד עם זה על ידי טיפול בדיקור או צמחי מרפא (עם זה ועם ג'יפות אחרות שמתנחלות לנו בגוף), אבל תשובות נבונות יותר כדאי לחפש בפורום רפואה משלימה וכדומה. מספיק מרגיע
?
נועם ~שזה התירוץ שלה לצמיג מס 42 שהתיישב לה במותנים~

למעלה