שלום לכולן אני אמא 21

אמא 21

New member
שלום לכולן אני אמא 21

היי לכולם, אני אמא לשתי בנות קטנות ,לומדת שני תארים במקביל. איך מסתדרים עם בעל שלא נמצא בבית בקושי ורואה את הבנות רק בסופי שבוע? תודה וערב טוב.

פלג מים1

New member
ברוכה הבאה!

את לא בת 21 נכון? אייקון של אנחת רווחה, פשוט הייתי חייבת לודא
שאלת חתיכת שאלה, אני אנסה לתרום את 2 הגרוש שלי - להיות עם 2 קטנטנות וללא בנזוג זמין זה קשה אך בהחלט אפשרי. ראשית בדקי עם עצמך את ניהול הזמן שלך, לאחר מכן בדקי מי *כן* יכול לסייע לך ואם לא בדקי אפשרויות לעזרה בתשלום. ולאחר מכן נשמי עמוק וחשבי על מה אפשר לוותר (פחות נקי? פחות מסודר? ציונים נמוכים יותר?) ב-ה-צ-ל-ח-ה!

ברוכה המצטרפת אלינו ../images/Emo140.gif

שאלה קשה שאלת. אני קוראת למצב הזה "אלמנה בעודו בחיים". הוא קיים, אבל לא נוכח. את גם לומדת וגם עובדת, או שאת רק לומדת? בכל מקרה, בסופי שבוע, שהוא ייקח על עצמו את הבית והבנות, כדי שאת תוכלי להתפנות לכל מה שאת לא מספיקה במהלך השבוע. זה הפתרון שנראה לי ההגיוני ביותר.

mykal

New member
כל הכבוד

על ריבוי העיסוקים, ואמרו לך נכון כבר קודם, שתי נקודות נוספות האחת להעמיד אתגרי בינים של דברים חשובים, כלומר בעונת בחינות הבית פחות חשוב משלימים אח"כ, וכו' השניה מנסיון, כשעסוקים מאוד הזמן מנוצל היטב ומספיקים יותר, כשיש פחות מטלות מספיקים הרבה פחות ויש 'מריחת' זמן, בכלל כשאוהבים מה שעושים נהנים ויש ספוק, בהצלחה, ואנחנו נשתדל להחזיק לך אצבעות.

למעלה