/שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.
/שלום לכולם

/שלום לכולם
:הי גיליתי היום את הפורום ונחמד להיות חלק מפורום שתומךאני גם עברתי טיפול אחד בתרומה והיה תהליך מצויין רק הסוף היה מאוד מאכזב כמובן אי הצלחה
אבל צריך להמשיך הלאה אז אנחנו אני ובעלי ממשיכים לטיפול הבא ומקווים שזהו הטיפול האחרון אז אני מקווה לשתף אתכם בהצלחלה שלנו

שיר5520

New member
בהצלחה וברוכה הבאה!

/שלום לכולם
:הי גיליתי היום את הפורום ונחמד להיות חלק מפורום שתומךאני גם עברתי טיפול אחד בתרומה והיה תהליך מצויין רק הסוף היה מאוד מאכזב כמובן אי הצלחה
אבל צריך להמשיך הלאה אז אנחנו אני ובעלי ממשיכים לטיפול הבא ומקווים שזהו הטיפול האחרון אז אני מקווה לשתף אתכם בהצלחלה שלנו
בהצלחה וברוכה הבאה!
מקווה שלא יהיו יותר אכזבות. ברוכה הבאה לבית הקטנטנן שלנו.

ברוכה הבאה ../images/Emo50.gif

/שלום לכולם
ברוכה הבאה

rachel or

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ו../images/Emo50.gif

/שלום לכולם
ברוכה הבאה ו

ayoosh

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה תותי...../images/Emo70.gif

/שלום לכולם
ברוכה הבאה תותי...

נכון שה
הזה נפלא???!!! המון המון

תודה

/שלום לכולם
תודה
תודה על קבלת הפנים
חם וכייפי באמת אני מאוד מתרגשת לשמוע את הסיפורים של כולם וגם מזדהה שיהיה בהצלחה לכולם ולא משנה באיזה שלב של הטיפול ומקווה גם אני להוסיף תמונה של הילד או הילדים שלי
בקשר לרונאל אני רוצה לספר שלי היו 4 עוברים והוחזרו לי שלושה לצערי זה לא היה המזל שלי למרות שהתורמת הרתה בעצמה אז שוב שיהיה לנו בהצלחה
בהמשך שוב חיממתם לי את הלב עם כל השיתוף בסיפורים האישיים של כל אחת ואחת

ניסיון

/שלום לכולם
ניסיון
אני מנסה שההודעה תהיה צמודה לשאר ההודעות אני מקווה שאני עושה זאת נכון בכל מיקרה רציתי רק לומר שממש נידלקתי על הפורום הזה
ממש
חם והסיפורים שכאן מעלים בי ספיקות לגבי המקרה שלי למרות שאני אמשיך בדרך שהתחלתי זאת אומרת תרומת ביצית לפחות שקודם יהיה לי ילד אחד מכיוון שלי אפילו לא עשו IVF אבל לי יש קרוהן ואיכות הביציות כניראה לא טובה FSH מאוד גבוה כ 30 יחידות היו לי פעמיים הריונות טבעיים שניגמרו בהפלה בשבוע השישי כניראה ביגלל איכות הביציות רק אציין ששלושה רופאים המליצו על תרומת ביצית ד'ר גונן,פרופ' בלומנפלד ,ופרופ' פיש. אז אני מקווה שאני בדרך הנכונה ושתהיה הכי קצרה שיש כי צריך שמשהו יקרה.

סביון1

New member
הנסיון הצליח - שירשרת יפה מאד

ניסיון
אני מנסה שההודעה תהיה צמודה לשאר ההודעות אני מקווה שאני עושה זאת נכון בכל מיקרה רציתי רק לומר שממש נידלקתי על הפורום הזה
ממש
חם והסיפורים שכאן מעלים בי ספיקות לגבי המקרה שלי למרות שאני אמשיך בדרך שהתחלתי זאת אומרת תרומת ביצית לפחות שקודם יהיה לי ילד אחד מכיוון שלי אפילו לא עשו IVF אבל לי יש קרוהן ואיכות הביציות כניראה לא טובה FSH מאוד גבוה כ 30 יחידות היו לי פעמיים הריונות טבעיים שניגמרו בהפלה בשבוע השישי כניראה ביגלל איכות הביציות רק אציין ששלושה רופאים המליצו על תרומת ביצית ד'ר גונן,פרופ' בלומנפלד ,ופרופ' פיש. אז אני מקווה שאני בדרך הנכונה ושתהיה הכי קצרה שיש כי צריך שמשהו יקרה.
מה זה קרוהן?

קרוהן

מה זה קרוהן?
קרוהן
זוהי דלקת כרונית במעיים שגורמת לפיסטולות מין שביל חיבור בין שני מקומות בגוף למשל היתה לי מיזמן פיסטולה בין המעי הדק לנרתיק אז בעצם פרופ' פיש טען שלא כדאי לעשות לי IVF כי יש מאחורי זה יותר סיכון מאשר סיכוי אבל לא נורא כי כרגע יש ריגרסיה של המחלה ואני בעצם במצב קליני מצויין בריאה

rachel or

New member
הי תותי

קרוהן
זוהי דלקת כרונית במעיים שגורמת לפיסטולות מין שביל חיבור בין שני מקומות בגוף למשל היתה לי מיזמן פיסטולה בין המעי הדק לנרתיק אז בעצם פרופ' פיש טען שלא כדאי לעשות לי IVF כי יש מאחורי זה יותר סיכון מאשר סיכוי אבל לא נורא כי כרגע יש ריגרסיה של המחלה ואני בעצם במצב קליני מצויין בריאה
הי תותי
אני לא זוכרת אם ברכתי אותך כבר ברוכה הבאה אז
ברוכה הבאה ודבר שני תוכלי לתת פרטים על פרופ' פיש איך הוא כאדם האם הוא מקבל דרך מכבי? ומה ידוע לך על איך הוא עובד בקטע של תרומת ביצית? האם יש תחושה של מסחרה ועשית כסף כמו ששמעתי שיש בהרבה מקומות? פשוט שמעתי עליו ורצית לדעת פרטים ממי שמטופלת אצלו
רחלי

פרופ' פיש

הי תותי
אני לא זוכרת אם ברכתי אותך כבר ברוכה הבאה אז
ברוכה הבאה ודבר שני תוכלי לתת פרטים על פרופ' פיש איך הוא כאדם האם הוא מקבל דרך מכבי? ומה ידוע לך על איך הוא עובד בקטע של תרומת ביצית? האם יש תחושה של מסחרה ועשית כסף כמו ששמעתי שיש בהרבה מקומות? פשוט שמעתי עליו ורצית לדעת פרטים ממי שמטופלת אצלו
רחלי
פרופ' פיש
אני לא מכירה את פרופ' פיש הייתי אצלו רק פעם אחת הוא היה נחמד באתי אליו להתיעצות בכל אופן הוא מנהל את יחידת הפוריות בבי"ח בלינסון אז אני מאמינה שהוא עובד עם הכללית

נטאשה

New member
ברוכה הבאה תותי

/שלום לכולם
ברוכה הבאה תותי
מאחלת לך שהטיפול הבא יהיה האחרון והמוצלח ו...תראי את טוטי שלנו...

תודה נטאשה../images/Emo54.gif

ברוכה הבאה תותי
מאחלת לך שהטיפול הבא יהיה האחרון והמוצלח ו...תראי את טוטי שלנו...
תודה נטאשה

גם לי יש חתול שמו סימבה וכלבה ושמה סנאו כמו שלג באנגלית מדליקה כרגע מחליפה את הילד שיבוא בעזרת השם זאת אומרת שהיא
מקבלת הרבה תשומת לב כרגע לשאלתכם אני נימצאת כרגע עם פרוגילוטון בעזרת השם הטיפול הבא זאת אומרת ההחזרה תהיה בחודש יולי או יוני עוברים טריים ואמן שזה יהיה גם הטיפול האחרון ואני כמובן ישתף את הפורום ואשמח לעודד ולעזור במילים טובות ומעודדות

tuti ../images/Emo50.gif ../images/Emo140.gif

תודה נטאשה

גם לי יש חתול שמו סימבה וכלבה ושמה סנאו כמו שלג באנגלית מדליקה כרגע מחליפה את הילד שיבוא בעזרת השם זאת אומרת שהיא
מקבלת הרבה תשומת לב כרגע לשאלתכם אני נימצאת כרגע עם פרוגילוטון בעזרת השם הטיפול הבא זאת אומרת ההחזרה תהיה בחודש יולי או יוני עוברים טריים ואמן שזה יהיה גם הטיפול האחרון ואני כמובן ישתף את הפורום ואשמח לעודד ולעזור במילים טובות ומעודדות
tuti

מצב
הנושא נעול.
למעלה